Valborg!

Järnchill skoldag, drog till Sofia direkt när vi slutat och nu är jag hemma igen. Ska iväg på rep med Kulturskolan.. Måste träna tills uppvisningen 2 juni typ. Det blir nog en upplevelse.....

Ikväll kommer det massa folk hit på middag, sen har jag planerat att vara med Mikaela eftersom det är våran årliga valborg-tradition! Blir typ fjärde året i rad, hihi. Hon nämnde nåt om att fara nånstans och grilla med massa människor också, så det lär bli mys. Planerar man inte för mycket så brukar oftast det bli roligast, enligt egna erfarenheter. Haha, dock synd att Sofia drar till Sävast å gosar med sin BF! Men jag klarar mig utan henne EN dag iaf.

För övrigt så älskar jag valborg. Det är så himla mysigt när man cyklar runt till olika brasor, träffar folk och bara njuter av våren. Dessutom är det alltid bra väder! AAAAAAMAZING.

Oops, dags för mig att rusa! Ha det så mysigt ikväll. Puss : )

Dreaming of you

Hola! Sitter här vid våran fina köksö och försöker klura ut varför den industriella revolutionen måste vara så komplicerad.. Har prov på det imorgon och jag hade tänkt få mer än G. Ska ägna ännu mer tid åt det efter domarutbildningen ikväll. Är dock inte så pepp.. Fint det hade varit med en tupplur, men jag hinner inte med det eftersom jag ska iväg på typ 45 min.. Hmm..

Innan jag pyser så måste jag berätta lite kuliga grejor. Bland annat att jag sov hos Lisa från igår till idag. Vi fick inte träna igår med order från våra ledare i Läns, vilket kanske var smart med tanke på helgens påfrestning, så vi for till Lisas lya i stan direkt efter skolan. Hade Elevens val hela dan och för våran del så innebar det obligatorisk Sexualkunskap. Najs!
Hos Lisut repade vi till skolavslutningen, lagade världsgod/världssnygg middag, drack té i hennes feta soppskålar, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord, njöt av söndagens guld i Sikfors, OCH upptäckte att min sommarbild på Pixbox blev startsida. Chocken jag fick typ! Men kul var det. Jag är nöjd!

Dessutom kom vi fram till att vi ska köra Dreaming of you (med The Coral) den 11 juni på skolavslutningen. Kul det ska bli! Det kommer bara säga poff så är vi där. Eftersom vi har prao i 2 veckor, med start nästa vecka, så kommer nog inte min hjärna hinna med tills vi är framme på sista skolveckan. Mycket skall göras tills dess.. Så det är bara att kämpa på innan slutspurten kommer så får man njuta av sommarlovet sen!



Nu är det dags för mig att lyfta på rumpan och göra nåt vettigt av situationen. PUSS!

Taggad för fotboll!

Yeah, that's right! Nu är jag sjukt pepp på att lira Sikfors cup. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla goa brudar och umgås hela helgen i Sikfors. Måste gå igenom packlistan och börja packa lite nu, så jag inte glömmer nå viktigt.. För det skulle vara sååå typiskt mig.



Jag älskar våren och jag älskar fotboll. Puss på er!

Silver...

Yes sir, det blev ett silver i Internet Bay cup. Rätt bra med tanke på att vi knappt fick ihop till ett lag och att vissa började träna nu i veckan. Det var ju som ändå bara en ''komma-igång-cup'' trots allt, så det är inte hela världen!

Är helt mör i kroppen nu, men det vore nog konstigt annars.. Har lirat nonstop sex matcher i rad. Kul har det dock varit! Var tillome tvungen att sätta mig i badkaret imorse för att jag inte kunde röra en fena. Insane. Pallar jag ens skola imorgon...? Tanken får mig att vilja sova och vakna när det är dags för sommarlov.

Ska tagga till Sikfors cup med läns nästa helg istället. Hoppas det går bättre där!
Nu är det nog dags för lite plugg. Om jag orkar. Annars sätter jag nog på en film och letar fram nå gotta. Känns lite tungt att det är sista dan på lovet, men vad gör man.



PUSS!

The keys are back!

Har int gått å lagt mig ännu, kom ju på en sak som jag har glömt å berätta!
Igår när jag var på stan och letade mina nycklar med min bror så hade jag precis gett upp hoppet efter att ha varit in på vartenda litet ställe som jag besökt i förrgår, tills jag gick till polisstationen för en sista check....

Jag
Snubben i receptionen

- Hej, har ni fått in några nycklar här nyligen?
- Vi får in nycklar hela tiden. Vad söker du för några?
- En nyckelknippa med en såndär bricka där det står att man ska lämna in dom till polisen ifall man hittar dom.. Du vet en såndär från SFF...
- Jahaaaja.. Vi fick in en sån för bara fem minuter sen.. Är det dom här?
- ÅÅÅÅH, JAAAA! TACK!!!!

Fattar ni hur tur jag hade?! Var på vippen att köpa mig en trisslott på vägen hem!
Tänk att det finns så otroligt omtänksamma medmänniskor i vår omgivning.
Jag är så tacksam för det och ska nog skicka in dagens ros till Kuriren när jag har tid.


Nu ska jag sova på riktigt. Sleep well cykelställ : ) / The key master

: )

Wihooo, två härliga vinster idag, trots att det bara var godkänt spel från vår sida.. Vi har liksom inte hunnit spela ihop oss ännu och tack vare alvikarna så fick vi ihop ett lag i alla fall. Så, jag måste påpeka att det var ganska skönt med 6 poäng. Taggar inför tre tuffa matcher imorgon! Har hört att Morön är riktigt vassa.. Meeen vi ska ge dom en kämpamatch som dom sent ska glömma. Helt sick vad kul det ska bli! I just love it, love it, love it!

Just nu ligger jag och myser i min säng med min fina laptop. Ohja, den är fin. Radion är på och Leona Lewis ''Bleeding love'' fyller mina öron med lycka. Den ger mig så många minnen tillbaka.. Har insett att den aldrig blir dålig. Så äre.

Ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med morgondagens prövningar. Ta hand om er!

Fotboll!

Ohja, nu är det äntligen dags för Internet Bay cup. Ska bli riktigt kul!
Det är bara att ge järnet! Jag älskar fotboll. MEST.

I väntans tider..



Tillbringade dagen på stan med Mikaela. Hämtade ut mitt ID-kort samt mitt bankkort. Yes sir, äntligen har jag kirrat det! Köpte även en väska från Monki och ett par brills från Diva. Årets första mjukglass fick jag i mig också. Jajomen, med solen i ögonen. Underbart!

Man känner verkligen hur hela Luleåstad skriker efter sommaren nu. I Stockholm strosas det runt i shorts och linne, och sommaren är i princip ett faktum. Jag måste meddela att jag är ganska avis! Känner inte riktigt att det är någon hit att gå runt i tygskor när det är slask precis... Men jag överlever! Deras värme kommer förhoppningsvis hit så småningom.

Nu får ni inte tro att jag inte gillar våren, för det gör jag! Allt fågelkvitter, alla insekter som vaknar, allt ljus som tränger in genom fönstret på morgonen.. Ja, jag älskar våren! Det är i dessa tider man ska passa på att gå omkring och bara känna hur nära det är tills friheten når oss. Dvs sommarlovet! Jag har planerat en hel del kul som jag ska göra, men lagt förväntningarna på hyllan. Det brukar inte bli som man har tänkt sig så vi får nog bara vänta och se. Det jag ser fram emot allra mest är ledigheten från allt onödigt tänkande, att bara få prioritera det jag själv vill. Inget plugg på två månader! Kan ni tänka er nåt så härligt?
Summer - Come to maaaama!

Btw, måste påpeka att jag hittade denna bedårande jacka hos farmor i en av alla hennes proppfulla garderober (bilden). Fyndade en del där, ja... Bl.a en adidaströja som min farfar hade haft. Värsta grymt! Puss på att farmor är en sån som gillar att spara saker. Godnatt.

The key master

Heter man Emilia Olausson och är allmänt virrig så kan man inte hålla reda på nycklar.

Här kommer några exempel:

1. När jag var i Gällivare så lyckades jag slarva bort bilnyckeln (det är en lååång historia)
2. Tidigare idag så var jag på stan och hade nycklarna i väskan men dom försvann ändå (förstår inte hur eftersom jag inte rört dom på hela dan, hmmmm...)
3. När jag skulle fara tillbaka till stan efter tragedin med mina egna nycklar så hade jag lånat min brors nycklar och glömt att jag lagt dom i min väska tills papi påminde mig...

Seriöst, sånt här händer bara inte! Jag är ju kaotisk. Ge mig inte en nyckel i handen om du är rädd om den säger jag bara. Förstår bara inte hur jag kan slarva bort såna grejor.. Jag menar, en nyckel är ju en nyckel, inte ett örhänge...

Nåväl, jag kan inte klandra min bror för att han kallar mig The key master (dock sarkastiskt), för det stämmer på pricken är jag rädd.. Whatever! Jag är ju ganska cool trots allt ;)

I like what I do, I do what I like

Kom hem igårkväll och stack direkt på träning. Dagen bestod av skidåkning och steeek.
Underbart väder och underbara människor gillar vi. OOOOHJA, helgen har varit grym!
När man är borta så vill man inte hem men när man kommer hem så känner man hur skönt det är att vara hemma. Så var det i alla fall för mig den här gången.

Ser fram emot det som återstår av detta påsklov. Hade tänkt passa på att umgås med sötnosar som jag inte hinner träffa när det är skola. Så.. Det är väl bäst att man utgår från den geniala planen så blir det nog nååånting bra av detta lov kan jag tro.

Breakfast-time för min del nu. Sen är det dags att avnjuta dagen.
Vädret är klockers för en utedag!


So long, gullet!

Live från Gällivare

Hallåj! Ligger här med Agnes i en fet säng hos min farmor. Vi har varit ute hela dan och vädret har gett oss fränkar. Mini-laptopen som Agnes släpade med sig från Lule har dock inte kommit till användning så mycket.. Men det gör mig ingenting, för vi har det så grymt skönt här ändå! Vi njuter av lovet fullt ut och imorgon bär det av hem igen... Typ lite synd, för jag hade gärna stannat hela veckan. Kusiner har alltid roligt! Och hittar alltid på bus...

Nä nu får det räcka för idag. Jag och Agnes ska mysa med en film innan vi somnar.
Ha det bra så länge så hörs vi när jag kommer hem. Sköt om er!