The final...

Kan det verkligen vara sant?

Dagen har sett ut följande: Heldagsrep i Kulturens hus med fetingkören. Grymt!
Bjöds på lunch som rektorn payade för, traskade en stund på stan, for hem kring fyra (efter alla andra) eftersom vi behövde repa lite extra.. En stund före vi skulle samlas igen så for jag till Stina, typ tradition? Kind of. Haha, när konserten väl drog igång så blev vi tunaelever sannerligen inte lika failade som vi hade räknat med.. THANK GOD! Trots att vi typ valde låt i fredags och började nöta alla andra låtar idag så gick det faktiskt skitbra! Jäkligt kul var det. Jag önskar verkligen att vi också hade värsta satsiga musikläraren på våran skola... Som alla andra. Men som tur var så klarade vi oss prima ändå!



Om ni undrade så har jag suttit och räknat ner dagarna till Falun hur länge som helst, och nu är det äntligen dags. Packat och klart! Väckning 05.20 imorgon. Alltså om.. FYRA TIMMAR?! Jag har faktiskt försökt sova, men inte lyckats för att jag har legat och tänkt så mycket på vad som komma skall.. Det ska bli så himla roligt! Ni fattar inte hur taggad jag är! Vill ba röja ner hela söder och visa var skåpet ska stå. Ni måste hålla tummarna!



FALUN, HERE WE COME!!!
26/2-1/3-09

Try to make it good

Jag kan börja med att berätta att jag träffade Helja idag! För första gången på typ.. ööh.. länge! Kändes sjukt bra ska ni veta. Och på måndag far jag och Sofia tillbaka till Stockholm med henne och blir kvar där en vecka! Förstår ni huuur najs?!


Vi gjorde semlor på HK:n imorse eftersom det är fet-tisdag. Det hurrar vi för. Därefter var det bara att traska upp till aulan där niorna hade sin traditionella vårkonsert. Lika roligt varje år! Sen var det faktiskt bara musik resten av dan som gällde. Övade inför morgondagen.. Om vi säger såhär: Framstegen är inte stora. Men om det vill bli pannkaka av kördagen imorgon så får det fan bli det! Bara det blir fullt ös så vi inte behöver skämmas för mycket.

Ikväll ska jag packa lite till Falun, för jag hinner inte med allt imorgon.. Men jag ska pallra mig iväg till skolan en sväng före det, måste ju bara checka niornas konsert igen. Succé!

xxxxx

Nobody's gonna slow me down

Woahwoah! För min del så hinner skolveckan knappt börja innan den slutar. Rätt sjukt att tiden går så snabbt ibland. När man går hem från skolan i snöstorm så känns det som att det tar tusen år.. Märkligt det där. Hinner liksom inte med i alla svängar måste jag säga.

Idag hade vi en halvhjärtad körrepetition. Varken Rektorn eller Bosse visar särskilt mycket entusiasm. Om vi säger såhär: Det blir spännande att se vad det blir av onsdagens kördag.
När jag kom hem möttes jag av snö till knäna så jag var tvungen att skotta mig fram. Sen var det jag som lagade middagen. Duktig jag är!

Har träning om en stund och när jag kommer hem så ska jag färdigställa lite skolgrejer. Btw, det blir sista träningen före Falun.. Herregud vad tiden går. Låter som en gammal tant som ser sina barnbarn växa upp, men det är faktiskt sant!

Well, time to go. Seeya!

Never mind

Sitter febrilt och försöker få ihop en engelskarecension, samtidigt som jag fullkomligt njuter av John Mayer. Just nu är det In your atmosphere som spelas och det går perrans att skriva samtidigt. På tal om honom så är jag så jävla sugen på att köra Free fallin' med min käre vän Erland på kördagen, men det kommer inte bli av. Mycket synd.. För det hade varit grymt kul, utan tvekan. Jag hatar verkligen Tunaskolans engagemang när det gäller musik! Allt är så oklart jämt och ständigt. Hojja, det är hemskt. Längtar tills jag slipper skiten, och jag är säkerligen inte ensam om det.

Ikväll blir det träning och mest troligtvis ännu mera plugg.
På torsdag far vi till Falun... OCH IMORGON KOMMER HELJA! wiihoooo :)

Ops, klockan tickar. Ska slänga i mig lite käk nu. Puss!

Drömmarn

Ojojoj! Dagen har varit aaasbra. Vaknade hos Sofia kring elva, låg och såsade under täcket i cirka 3 timmar med tvn på full volym. Blev helt fast vid ''Rob&Big'', så jävla fult program! Hahaha.. Sen begav jag mig hem sent på eftermiddagen, hoppade i duschen och familjen Tomic kom hit på middag. Det blev min favvorätt på beställning - kyckling med mozarellaost, MMMM! Spanade in Melodifestivalen därefter, helt klart värdiga finalister.
Sen satte vi oss ner och pratade om Kroatien.. Som det ser ut nu så blir det en resa dit efter Gothia i sommar! Gud vad härligt, jag dööör! Längtar verkligen tillbaka...



Ska försöka sova nu, är jättepömsig.. Nattinatti :)

It's too late

Igårkväll hyrde jag värsta söta filmen med papi.. Something new. Minns ett bra citat ur den: ''She had control of everything, exept her heart.'' Aw, den var helt fin. Hihi, jag lipade typ.. Men det var dock ingen skräll.

Idag då.. Vaknade tio, pallrade mig iväg till skolan, började med idrott. Krille joinade, fett naaaijs! Teamwork, yäyä. Har varit sjukt less på rektorn hela dagen också. Försökt få tag i honom hela veckan men han har inte hört av sig. Har man tagit på sig att hålla i engagemanget av kören så får man väl ändå visa lite hjärta! Men inte ca. tre skoldagar före det är dags att uppträda. Eller hur? Tillochmed BOSSE är bättre på att planera! Sorry, Stefan! Vi har typ inte många dagar på oss att få ihop allting heller, och så är det niornas konsert där emellan, jag säger bara GOOD LUCK. Just nu har jag fan lust att bränna ner skolan. Dock inte fiket, för det gillar vi.. Men allt det andra, ja tack!

Jag borde verkligen sova vid dehär laget, har inte sovmorgon eller nå.. Läxförhör i NO är inte något jag ser framemot precis.. På riktigt så fattar jag ingenting. Tur att jag har Sofia!

Kom att tänka på att Elin är hos Helja nu.. Gud vad roligt dom måste ha!

Om bara en vecka så är vi i Falun... Man kan säga såhär: jag fattar nada.
Nä nu är klockan på tok för mycket. Godnatt!

Only me and my guitar



Har inget bra svar på varför jag är uppe nu, är astrött egentligen.. I alla fall, jag kan inte påstå att jag har åstadkommit särskilt mycket idag. Inte på något sätt. Försökte faktiskt lite halvhjärtat, men det blev bara soppa av allt. Spelade gitarr en stund, kändes som att jag fick sommarkänslor, typ lulekalaset, jag vet inte.. Det kändes i alla fall jävligt bra :)

Ännu en tjock dag utan träning, ska bli skönt att förbränna lite imorgon. Vi har faktiskt tagit det hyfsat lugnt på träningsfronten nu den senaste veckan, men det är bara för att vi ska vila upp oss lite inför Falun. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot den resan.. Ska bli så jäkla roligt! Allt kan hända när Notas är på g.. Precis allt!

Well, jag börjar rätt sent imorgon. Känns strålande! Hoppas att rektorn sätter upp en tid för kör också.. För nu är det såhär att kördagen är nästa onsdag och vi har knappt kommit oss igenom låtarna! Men det är ju Tuna vi snackar om, vad förväntas. Snudd på skandal

Sweet dreams, sugarpie!

WHAAAT?!

Måste bara upplysa om en grej.. NÄSTA VECKA FAR VI TILL FALUN!
Jag fattar verkligen iiingenting! Hur i helsike kan tiden gå så gudars snabbt?!
Nyss var det ju TIO veckor kvar... Inte för att det gör mig nånting, men jag tyckte bara att det lät lite läskigt när pappa sa det vid matbordet tidigare idag.
Det betyder också att det inte är så länge kvar tills jag och Sofia far till Helja!

Längtar, längtar, längtar...

You'll be the prince and I'll be the princess

Idag när vi hade matte så var det som om allt lossnade. Har alltid haft problem med matte, men idag smällde det bara till och så fattade jag! Blev asglad och kände mig som ett snille, för jag har faktiskt kämpat med detdär. Ni förstår.. matte är inte min starka sida.

Nu ikväll har jag hjälpt mami med nån kladdkaka. Eller hjälpt och hjälpt, jag var snarare provsmakare.. Men det funkar också! Yummmiie. Satte mig sedan med NO:n och var hur taggad som helst, så jag besvarade alla frågor och började repetera inför läxförhöret som vi har imorgon. Helt sick smart jag har känt mig idag!

Ingen HK in the morning så vi börjar 10.20 istället. Tack för det! Får sova några timmar extra, vilket jag känner att jag verkligen bör utnyttja.. Måste ta igen mig lite, har som tappat en del sömn på senaste tiden.. Men jag ska faktiskt läsa lite innan jag somnar.
Tro det eller ej men jag har lånat Eragon på engelska och den har inte mindre än 754 sidor!
Okej, jag kan inte direkt påstå att jag kommer läsa ut den inom en snar framtid, men jag ska ge den en chans i alla fall. Utmaningar gillar vi!

Home, sweet home!

Okej, det känns måttligt skönt att vara hemma efter fyra dagar i Skellefteå. Lärde känna x antal nya härliga människor, sånt gillar vi. Insåg att det var jäkligt skönt att komma bort några dagar.. Kan faktiskt passa på att erkänna att det blev mycket roligare än väntat!


Diggade våran utsikt från rummet


Upptäckte något intressant, eller inte


Rymdes NÄSTAN i mini-bilen på Kvantum


Käkade en massa onyttigheter.. på gränsen till fööör mycket


Sjöng, spelade gitarr och piano. Insåg att vi var en musikalisk konfagrupp


''Ööööhh.. vadå sopor garrbaasssh?'' HAHAHA


Jag försökte vara cool...


Slingade håret och kom för sent..


''Rökte'' salta pinnar


Skrattade


Smög ut till kyrkan mitt i natten uppjagade av spökhistorier


Drack hejdundrande massa energidryck men lyckades ändå inte dygna


Bjöds på fint väder


Lärde känna goa flickor

'
.. och goa pojkar


Somnade när vi hade genomgång...


Såg film, busade, and so on...

Haha, nu får det vara nog med bilder. Det reflekterade min helg ganska bra ändå.
Kom på att det är skola imorgon, så det börjar bli dags för mig att släcka..
Skönt att få sova i sin egen säng iallafall.

Godnatt <3

P.S. Anna, du är huur cool som helst!

Everything will be alright

Hej! Jag hann visst med ett inlägg innan jag far. Trodde inte det imorse när jag skrev..
Hur som helst så hade vi kör idag. Konstigt nog så kunde vi inte enas om någon låt.. Kaotiskt må jag säga. Men efter mycket om och men så blev det i alla fall Walking on sunshine som bara vi på Tuna ska köra. Antar att det blir bra till slut. Som allt annat.

Jag har ingen lust att fara bort i helgen, men jag har inget val. Bror ska komma hem med hamburgare från Max till mig bara för att jag är så grinig inför lägret, så det känns liiite bättre nu i alla fall.

På tal om ingenting så älskar jag John Mayer! Så jävla bra.

Vi hörs på söndag, kära vänner!


P.S. Ta vara på det ni har, man vet aldrig när det kan gå förlorat.