Keep the jacket on, little girl

  

Köpte mig en ny skidjacka idag. Det var sannerligen på tiden. Var lite tvekis från början,
för jag tycker inte riktigt att jag passar i turkost, men jaa.. Så fick det bli i alla fall. Ville egentligen ha jackan till höger, men mina päron tyckte att det var en skidjacka jag behövde, och det hade dom ju rätt i, för det var ju som det jag hade tänkt.. Men jag blev som lite in love i dendär fjällrävenjackan. Jobbigt när föräldrar lyckas ha rätt till 99 procent... Nåval, är nöjd med mitt köp. Den är grymt skön må jag säga! Hägglunds har alltid rejäla grejer.

Ha en fin kväll!

Promise to be strong

Ingen träning idag, taggar inför match imorrn istället. Sävast hemma! Kommer bli en stenhård fight, gott folk.. Dagen i övrigt har varit fridfull och myyysig. Chill dag på skolan, gjorde typ ingenting, och nu ikväll har jag gjort milkshake till mig och min bror, snackat i telefon några timmar, tänkt på att jag vill starta ett café när jag blir stor, och så har jag klurat på lite andra vettiga som ovettiga saker. Känner verkligen lugnet.

Passar på att lägga in några mysiga bilder innan jag somnar


Kristoffer Kroon, du är bäst! Jag finns här för dig.

Tha gang.. Jag säger bara:
FÖR ALLTID.


Frida Bergquist, jag finner verkligen inte ord för dig..
Du är någon av en egen sort. Tack för att du finns!



Nä nu blir det å nanna kudde för min del. Dröm sött.

I wonder...

Just nu sitter jag och funderar över en massa saker som jag skulle ha gjort när jag väl hade chansen. Inte är det roligt att tänka på det här, men det är nog rätt nyttigt, tror jag.
Från och med nu ska jag inte tveka så mycket i vissa situationer, men samtidigt ändå tänka igenom det om det är det rätta att göra. Vissa saker skaver fortfarande bakom pannbenet.. men jag kan inte klandra någon annan än mig själv. Så är det.

Saker har förändrats. Människor jag haft så nära har glidit ifrån mig och nästan blivit som okända människor. Jag önskar verkligen att man kunde spola tillbaks tiden, göra det rätta, göra allt bra och pausa. Men vi lever ju dock i en sådan värld som inte har dom möjligheterna. Beroende på hur lång tid det ska ta innan man accepterar vissa saker, det bestämmer man ju själv.

Jag ångrar att jag inte visade dig tillräckligt med mod när jag väl var där, och det kanske jag får ångra för alltid. Men vad som än händer så kommer jag aldrig glömma dig.
Du är något alldeles extra. Hoppas du hittar det du söker.

Don't be afraid to fall

Gårdagens eftermiddag spenderades med världens sjukaste bästa vän. Vi lyckas då aldrig plugga, sååå likt! När papi kom hem så hade han köpt nya innebandyskor till mig, HUR SNYGGA?! Blev överlycklig, och sen begav jag mig på konfa. Ovanligt kul! JONAS ALMGRUND VAR MIN RÄDDNING! tack sötis :) Väl hemma satte jag igång med lite välbehövligt engelskaplugg. Kvällen avslutades i soffan med en kopp varm choklad.



Idag har jag haft en galet bra dag. Sovmorgon till 11.20, började med checkpoint, gick rätt okej.. Sen kom min bror och hämtade mig, skulle till tandläkarn. Efter det for vi och käkade på Max, tjockt men delicious! Hann tillbaka till slöjden, fortsatte sy på mitt egen-designade linne, det kommer typ bli ganska fint.. hihi, sen var det bara att gå dirr över till hallen och träna innebandy. Kan inte påstå att dagen har varit speciellt ansträngande psykiskt, men det kanske var precis vad jag behövde.

Funderar på om jag borde plugga lite matte ändå. Ligger typ efter.. Ett som är säkert är att jag aldrig kommer bli någon Einstein! Men.. Vem vet. Jag kanske överraskar alla en dag.

Min mattebok ser inte särskilt frästande ut där den ligger, så det får bli en skål med glass framför top model tills vidare. Peace!

I'm feeling so good

GUD VA JÄVLA SKÖÖÖÖÖNT! Är helt klar med kärleksnovellen och bokrecensionen nu. Tog inte lika lång tid som jag hade väntat mig, och för en gångs skull så blev resultatet faktiskt bra! Jag är nöjd och det känns grymt. Önskar att jag kunde få känna såhär oftare bara.. Min svenskalärare kommer förhoppningsvis inte att bli besviken i alla fall.

För övrigt så hade vi fys och innebandyträning idag. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN NÄR VI HAR PÄR! Han får träningarna att bli så mycket roligare. Puss på dig, gamle man.
Nåja, det är nog bäst att jag stänger laptopen för idag, skola imorrn... tagggg


 
btw, störtskön bild :)
saknar min helja..

godnatt

When it comes to the end, you have to let go

En underbar lördag låg framför mig när jag vaknade imorse. Men det visste jag inte förrän jag kom hem för ett tag sen. Som sagt, hade läns hela dan, och det var riktigt riktigt kul. The girls make me laugh. Tack för det! For hem och pluggade tills jag fick den fina idén att gå på bio istället för att sitta och ruttna med min svenskabok hela kvällen. Insåg att det skulle vara rätt meningslöst för jag skulle ändå aldrig få nå gjort. Hade lovat Ema och Sofia att vara med dom sen tidigare. For på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var grymt bra och den fick mig faktiskt att börja tänka. Lärde mig att man ska ta vara på varje sekund i livet, inte ägna det åt massa skit som man senare kanske får ångra.
Måste bara säga att jag gjorde en upptäckt idag: Brad Pitt är snyggare än jag trodde!
(dock inte som gammal, men när han är ung, som i mitten av filmen)
Har inte tyckt att han varit märkvärdig förut, men man får väl ändra sig, right? :)
Hur som helst, det är en fruktansvärt skön känsla att aldrig kunna veta exakt vad som väntar en, men samtidigt lite skrämmande. Det kan vara det värsta, men också det bästa. Det vet man inte förrän man är där.

Benjamin Button: I was thinking how nothing lasts, and what a shame that is.
Daisy: Some things last.



It's never too late to be whoever you want to be. There's no time limit, stop whenever you want. You can change or stay the same, there are no rules to this thing. We can make the best or the worst of it. I hope you make the best of it. And I hope you see things that startle you. I hope you feel things you never felt before. I hope you meet people with a different point of view. I hope you live a life you're proud of. If you find that you're not, I hope you have the strength to start all over again.

Impossible is nothing

Jaddddå! Skola till elva, sen hem och skriva kärleksberättelse + renskriva på datorn, dock inte färdig ännu men på god väg. Tog bussen med Ema till Arcus för att sparka lite boll, med tanke på att vi har läns imorgon. Typ längesen vi umgicks.. Sötnos. Nåja, blev inte lång stund på Arcus, eftersom vi har innebandymatch om ett tag, var tvungen att käka osv.. Vi möter Öjebyn och jag är TAGGAD SOM FAN! Därefter ska jag nog mest troligtvis spendera resten av min fredagkväll till en hel del pluggande. Låter inte så lovande, men jag måste. Inlämningar som ska in och det är deadline på måndag... Önska mig lycka till.



Puss!

Handmade pancake



Dagen har varit helt okej. Sovmorgon till 10.40, fööör skönt! Sen hade vi inte alls lång dag heller. Måste göra en bokrecension och skriva klart en kärleksberättelse tills på måndag.. Undrar just när jag ska hinna med det... Så jobbigt att känna MÅSTE och inte VILL.
Måste lära mig att prioritera rätt saker.

Nu är jag sjuuuukt trött, orkar inte skriva mer. pus gunatt

Gamla godingar

Åh gud! Sitter här och kollar igenom hur mycket gamla bilder som helst. Eftersom msn inte funkar på bärbara så gick jag upp till gammelskrutten istället. Har skrattat så tårarna runnit! Min dator är nog den mest fullproppade i hela världen!
Slänger in några bilder innan jag pyser:

2005

Tro det eller ej men jag har faktiskt varit hockeymålis!

2004


2003


1996


Hahaha, ojojoj... Tiden går fort när man har kul, nu hinner jag inge mer. Sängen väntar! Puss och godnatt.

I wanna write his name in the sky

Äntligen massa snö! Tycker faktiskt att det kan få snöa hur mycket det vill, det är då tusen gånger bättre än att det är regn och slask i allafall. Skulle inte vara helt fel med lite sol också.. Det mesta är så deppigt nu på vintern. Man märker att dessa mörka tider tar kol på folk. Själv så längtar jag till sommarlovet redan, och vi som typ just har haft jullov. Men det är ju så det brukar vara. Vardagarna är bara transport till helgerna. Tur att jag har mina solstrålar som lyser upp tillvaron. Utan dom skulle det vara kämpigt, så jag ska absolut inte klaga. Saknar dock min Helja.. Vi ses snart, baby!
John Mayer fyller mina öron med harmoni för tillfället, känner en viss sommarkänsla.
Det känns som att något speciellt väntar.. Don't ask me why.
Hoppas jag och min trogne vän Erland får köra Free fallin' när det är dags för årets kördag i Kulturens hus. Har suttit lite i fiket och repat, men det finns fortfarande mycket att slipa på. Hörde låten för första gången igår och blev helt tagen. Ännu bättre var det när Erland spelade den för mig irl också. Nåja, vi får se vad det blir av det. Bosse kan man tyvärr inte lita på efter gamla erfarenheter.. Rektorn tyckte iallafall att det lät kul, och jag antar att vi har hans stöd eftersom han lät så positiv. Har för mig att kördagen skulle vara i februari nån gång.. Men mycket hinner hända tills dess. Ta inget för givet!



MMM MM M MM <3
You're awesome.

Free fallin'

Weeho, gårdagen var inte å leka me! Riktigt mysigt att ha brudarna här.
Stina Nilsson, vi går mot ljusare tider!


Dagen har sett ut följande: Match i Älvsbyn mot TAIF, vann med 5-2. Skrattretande katastrofdomare är allt jag har att säga. Ojojoj.. För övrigt så har jag sovit sen jag kom hem klockan fyra, helt skumt. Trots att det blev ovanligt mycket sömn i natt. Känner mig typ hängig.. Imorgon har vi beep-testet på skolan och jag vill typ ändå vara med på det. Förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon, även fast jag inte har en särskilt rolig måndag att se framemot. Längsta dan på hela veckan. Men jag överlever nog.

Ska se slutet på United 93 med mami och papi nu, sen blir det bums i säng. Natti.