I'M ALIVE!

Javisst! Tro det eller ej, men det är faktiskt sant. Jag lever! Och lika sant är det att jag inte har lagt två fingrar i kors för att bloggen ska undgå en ruggig sommartorka.
Men vadårå? Jag har mitt värdefulla, spännande och underbara sommarlov att tänka på!
Det är så mycket viktigare än det här. Sorry, babes. Ni vet att jag älskar er :')

Men hur blir det? Ska jag fortsätta blogga? Nja, skulle inte tro det. Känner bara att det är waste of time just nu. Kan dock glädja er med en upplysning om att jag tänker sammanfatta mitt sommarlov så småningom. Då i ett extra långt inlägg som förhoppningsvis kommer uppskattas! Haha, det är ju bara en månad kvar nu. Håll till godo!

pEACE and LOVe. ☮♥

GOTHIA

Okej, nu är fotbollsskorna putsade, väskorna packade och humöret på topp.
Jag är verkligen huuuur taggad som helst för en vecka i Göteborg!

Önska oss lycka till : ) SEEEEEEEYYYAAA!

: )

Goddagens! Som ni kanske märkt så fördriver jag inte tiden på bloggen varje dag. Och grejen är den att jag inte ens tänker be om ursäkt för det, för det är min blogg och jag tycker det är rätt överskattat att sitta vid datorn när det finns så mycket vettigare saker att sysselsätta sig med på sommaren. Jag har i varje fall haft det jättebra under tiden jag varit inaktiv här och kommer säkerligen ha det lika bra i fortsättningen! Det är ju sommarlov. Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Vad kan gå fel? Jag följer med vinden och ser var livets vägar tar mig. Spontana grejer brukar oftast bli bäst, enligt egen erfarenhet. Får hoppas att ni njuter lika mycket som jag!

Tänker återgå till mitt sommarlov och lägga mig i hängmattan nu. Ta hand om er!