IMPOSSIBLE IS NOTHING!

Sitter här i min ensamhet, lyssnar på musik, funderar över framtiden och dricker välling. Haha, jo, det gör jag faktiskt! Konstigt nog så fick jag en välling-kick när jag bläddrade igenom lite blöjbilder innan jag for till Halmstad och var bara tvungen att få känna smaken igen. Ni som klev upp fem varje morgon för att väcka mamma så hon kunde fixa välling när ni typ var tre år, ni vet att det smakar så mycket gamla minnen. Sanningen är den att jag saknar det. Även fast jag inte är någon morgonmänniska. Med detta tänkte jag bara meddela att välling har blivit min nya drog. IGEN! Jag tog bara en paus några år. Fattar inte varför egentligen... Det är ju så helsikes gott!

I allafall, som ni säkert läst ett antal gånger nu, så har vi varit i Halmstad på elitläger. Och jag måste säga att det har varit bland det roligaste jag har varit med om. En oförglömlig resa var det vi ville att det skulle bli och det kan vi helt klart bocka av på listan! Jag har lärt mig så mycket som jag kommer bära med mig för alltid och jag har lärt känna alla tjejor ännu bättre. Det känns riktigt kul! Hade dock ont i höften hela veckan och drog på mig en förkylning, men det kunde inte stoppa mig, för viljan fanns där. Viljan att kämpa. Viljan att bli bättre.

Trots pressen alla hade när det gällde att prestera så gick nog var och en och bar på lite nervositet i magen, med tanke på att det fanns scouter som dök upp överallt. Försökte inte tänka så mycket på att det var ett uttagningstillfälle till landslaget, men det gick knappast att undgå. Slappnade inte riktigt av och kände frustrationen gripa tag. Men när jag tänker tillbaka så kan jag ändå säga att det gick helt okej för min del, även fast jag hade tråkigt otur med stolp- och ribbträffar... Det är inte det som är viktigast - att man gör mål. Det viktigaste är att man gör sitt bästa och har kul! För laget gick det dock desto bättre. Två vinster och en oavgjord. Dvs att vi är ett av Sveriges mest framgångsrika lag! 24 län och endast vi och Stockholm som står obesegrade. Respekt på den va!

Träffade även mina efterlängtade brudar från Örebro precis som jag hade hoppats på! Fyfan vilken känsla att få krama dom igen.. Vi ska ses snart igen, bruttor! Jag längtar redan.

När Halmstad-resan började lida mot sitt slut så var det dags att ladda batterierna inför nästa prövning - Piteå Summer Games. Egentligen var det vila som behövdes, men det fanns inte på kartan. Vi skulle ju vinna PSG först! Haha.. Själv fick jag försöka hantera skavankerna på bästa sätt, för jag kan ju inte precis påstå att jag kände mig pigg och fräsh, men kraften fanns ändå nånstans där. Drivet för fotbollen. Måste erkänna att jag mest lirade på vilja (vinnarskalle som jag är!). Med en himla massa flyt och oflyt i bagaget så tog vi oss till final. Tredje året i rad! Hur grymt är inte det liksom? Sista året vi fick delta i PSG, Sveriges näst största fotbollsturnering, och vi stod där välförtjänta högst upp på prispallen. Silver 2007 och 2008, GULD 2009! Det var meningen att det skulle bli tredje gången gillt för oss! Och igårkväll for vi hela laget och firade på Waldorf. Snacka bra avslutning på en fantastisk vecka! Jag förstår inte hur, men på nått sätt så gick det vägen. Och det är jag stolt över!

Ingenting är omöjligt, bara man tror på det man gör och har viljan att kämpa.

Puss på er, alla fighters där ute!

Nu kör vi!

Ledsen för det dåliga uppdaterandet. För typ femtioelfte gången. Men jag har varit sjukt busy med fotboll, kalas, midsommarfirande, tältning, städning, packning, osvosv... Har helt enkelt inte haft tid att prioritera datorn. I'm sorry, guys.



Nu är allting packat och klart. Imorgon är det ''the big day''. Vi far till Halmstad på elitläger med läns. Har längtat som ett as och det ska bli sååååå jävla kul! Can't wait! Dessutom ska jag förhoppningsvis få träffa Astrid och Mimmi där nere. Det var typ ett år sen vi skiljdes åt i tårar från Sportscamp i Norrköping.. Herregud, det är ju helt sick! Men kul som fan ska det bli! Det har jag bestämt. POSITIV SKA MAN VARA! Eller hur?

Tänkte gå och lägga mig nu så att morgondagen kommer snabbare.
Hemma fredag, sen är det PSG som gäller! DET SKA BLI SÅ GALET LATTJOLAJBAN!
Fotboll, fotboll, fotboll.. Det kan inte bli bättre. För jag älskar det. Mest av allt.
Så är det bara.

Känns oerhört bra att allt ligger framför mig. Jag kan göra det till vad jag vill.
Jag ska göra mitt bästa och det är allt jag kan. Jag vet att det här blir bra. Ruggigt bra!

SEEEYYYAA!!!

WOHOOO!



Jag är så sjukt glad! Kan inte ens beskriva... Tänk att det räckte hela vägen! Nu gäller det bara att köra stenhårt därborta! Jag vet att jag kommer ha jävligt kul också, för precis som Malin skrev: ''det brukar inte vara något problem''. Att få göra det bästa man vet med ett sjukt bra lag, både på och utanför planen, är ju dröm! Helt wonderbart. Jag är nog inte den enda som längtar om jag får gissa... ;)

Måste bara säga att när jag och Lisa var på Sportscamp förra sommaren så träffade vi två svinhärliga tjejer från Örebro som också gick vidare till Halmstad! Lite sjukt tycker jag.. FANTASTIC FOUR! Det ska bli sjukt kul att träffas igen! Puss på er, tjejor!

Pussar lite extra på dom som inte gick vidare.. Lider verkligen med er.. Ni är asbra ändå!

SOMMARLOOOV!!!

Anledningen till att jag inte skrivit förrän nu är att mitt internet har krånglat... Lite smått irriterande, men så kan det bli ibland. Känner dock ingen press att skriva blogg egentligen, känner bara den ljuva friheten just nu! En frihet som jag kan göra vad jag vill med. För nu är det verkligen sommarlov på rikt och det är likamed ingen skola på tio veckor! Det känns fruktansvärt bra. Men jag vet att det kommer gå fort som fan, så därför ska jag ta vara på nuet. Jag gillar känslan av att inte veta vad som väntar.. Det ger mig fjärilar i magen. Jag lovar att jag ska leva livet fullt ut i sommar. Eller.. Jag kan i alla fall lova att jag ska försöka.

Nåja.. Gårdagen bestod av skolavslutning där det blev sång för min del. Kändes grymt kul att sjunga inför publik igen. Gick dock inte så bra. Men vad gör det om hundra år liksom? Nada! Efter allt sjungande och babblande i kyrkan så var det dags för betygen.. Leendet på mina läppar blev nog större än vanligt när jag såg att jag hade höjt mig i typ alla ämnen! Kurvan från betyget jag fick i julas var inte så liten trots allt. Det var en nöjd tjej vid namn Emilia Olausson som traskade med lätta steg resten av kvällen vill jag lova. Och en fågel viskade i mitt öra att denna lilla tös ska fortsätta i samma anda till hösten. Det tyckte jag lät asbra.

Idag tog min kusin Sofia studenten och det blev en massa firande på Lerbäcken. Vi fick oss en otroligt fin eftermiddag och kväll tillsammans. Mosters goda mat slår mycket! Dessutom blev det många härliga skratt. Som vanligt då. Mest åt morfar tror jag faktiskt... Också som vanligt. Hahaha! Puss på honom. Det är sant som man säger att släkten är värst, för det är den verkligen, men jag älskar den så jävla mycket ändå! That's it.

Nu är vi framme vid slutet på något och början på någonting annat.
Don't you think it's totally A-A-AMAZING, dude?!



PEEEEACE ♥

Happyface

Åååh, vet ni hur glad jag är?! Vi har typ EN skoldag kvar innan det är sommarlov! Och då är det typ mys/fika/film-dag. Kan ni tänka er nåt så härligt? Faktum är att jag inte alls har något emot det! Det var ett helt år sen vi stod i kyrkan och sjöng Den blomstertid.. Obegripligt för mig.
Ett helt jävla år?! En sak är då säker: Mycket har hänt. Både bra och dåliga saker. Förstås.
Det finns människor som jag stod nära då som i princip har förvandlats till främlingar för mig nu. Men så har jag också träffat nya människor som jag kommit lika nära. Om inte närmre. Min pojkvän Philip Olofsson är en av dom. Jag är så jävla glad att jag har dig, sötnos!

Vänta nu.. Vad händer med att tiden typ är inställd på max-speed x1000? Jag vill inte att sommarlovet ska gå lika snabbt som tiden går just nu! Då hinner jag ju knappt andas. Jag vill trycka på dendär pausknappen jag skrev om tidigare och hinna njuta ordentligt. Sen när allt är slut så vill jag spola tillbaka tiden till alla bra stunder och radera allt som kanske blev fel. Men egentligen, hur rimligt vore det på en skala? Det finns ju både för- och nackdelar med att man inte kan pausa eller spola tillbaka tiden. Det som blev fel kanske inte skulle ha gjort att något blev rätt sen efteråt. Typ som att det vore nån mening med allt. Egentligen så är det ganska bra att det är som det är ändå.. Jag antar att det finns nån smart baktanke med det hela.

Hur som helst. Jag har bestämt att jag ska ta vara på varje minut i sommar. Träffa kompisar, spela fotboll, sola, bada, tälta, osvosvosv... Inte planera för mycket utan bara ta det som det kommer. Dag för dag liksom. Om jag vill träffa någon så ska jag i alla fall inte dra ut på det utan göra det direkt. Annars brukar det bli oftast bli fail... Och sånt gillar jag inte!

Nog om det. Dagen idag då? Friluftsdag. Cyklade till Trollis och myste på hela dan. Blev en del fotbollslir där, vi käkade årets godaste lunch med skolan (kebab i pita sitter aldrig fel vill jag lova!) och träffade lite mysiga Bergselever. Puss på dom!



Tränade för en stund sen och just nu nöter mina öron Paolo Nutini. Varför är han så bra?
Innan jag pyser så måste jag bara säga att jag var på Röda korset igår med min sköna böna Lisis och fyndade en jacka (den till höger). Kostade endast 40 svenska kronor och jag kan ju meddela att det var kärlek mellan oss vid första ögonkastet.

Haha, nåväl, duschen ropar på mig nu... PUSS!

The summer's in bloom

Dålig uppdatering as usual. Ni som läser min blogg får ursäkta, men jag har inte haft tid...
Helgen har i alla fall varit helt gorgeous!

I fredags hade vi kort dag, for in till staden för att hitta något till på torsdag. Och det gjorde jag minsann! Värsta sötislinnet (slänger in en bild på det här nere). Träffade Philip lite senare och vi hittade Erland och Lidde vilsna vid Tunavallen så dom hakade på hem till mig och vi chillade sönder min soffa. Mysigt!

Lördagen bestod av match med div2 på käraste Tunavallen vilket var riktigt kul! Ingenting går upp mot att spela fotboll. Jag älskar det. Det kändes i alla fall som att jag börjat hitta tillbaka till mitt vanliga lir, dvs köttar-stilen/ta-ingen-skit-stilen, och det gillar vi! Extra kul var det att få hänga två baljor också, hihihi.. Efter det for jag till Sävast och pussade på Philip ännu mer.

Igår drabbades vårat hus av värsta städrycket. Tror inte att det finns en endaste dammråtta kvar nu. Haha.. Våran familj har typ städmani. Eller... I alla fall 2 av 4, dvs jag och mamma. Nåja, begav mig till Erland och repade under kvällen och det kändes som en asbra avslutning på helgen. Antar att allt blir bra nu.. Det är ju sommar!

  

Nu är det dags för match i Storfors. Är gode taggad! Puss på er!

She wants to rule the world

Jag är glad. Eller nä, jag är nöjd. Eller vafan, man kan ju vara både och! Det är jag. Glad och nöjd. För det är nämligen så att jag har gjort klart allting som ska göras innan sommarlovet! Så nu är det bara chill kvar, som typ friluftsdag och städning av skåp. AWESOME, MAN!

Det känns som att jag har haft värsta flytet på sistone. Som att någon gett mig en sista knuff innan mållinjen. Hjälpt mig att orka med den här sista riktiga skolveckan i åttan. Eller så kanske det helt enkelt har varit på eget initiativ. Att jag knuffade mig själv framåt den sista biten. Om man nu kan göra det. Jag är hur som helst stolt över min insats detta skolår. Trots allt. Har verkligen tagit mig i kragen, gett mig själv chansen att lyckas och tagit den med gott samvete. Det bästa av allt är att jag kan bli ännu bättre. Lära mig ännu mer. Skapa ännu fler erfarenheter, möjligheter. Och det känns förträffligt bra må jag säga!

Något mer som känns bra är att det är fredag imorgon och att vi slutar 10.20. Då är det stan som gäller.. Måste hitta något att ha på mig på skolavslutningen. Tror dock inte att jag ska ha klänning i år faktiskt. Värsta olikt mig, har typ alltid haft klänning.. Just nu lutar det nog åt att jag ska bryta mönstret och ha nåt lite mer vardagligt. Typ korta slitna jeansshorts, nån mysig överdel och mina älskade Keds. He he he, but I still don't know ;)

Jag saknar min bästa vän Sofia och jag längtar tills jag får pussa på Philip.

Dessutom känner jag doften av sommar! Gör du? :D:D:D:D

Nåväl, sängen känns väldigt lockande.. Godnatt, sötnisse!

090601

Jag kan inte fatta att det är juni redan. Det var ju nyss jag satt här och skrev om hur kul vi hade på nyår, jag, Krille och Sofia. På tal om det, fyfan vad jag saknar dom! Sofia är i Grekland just nu och Krille har jag inte umgåtts med på alldeles för länge.. Hojja! En bra grej är i alla fall att vi får sommarlov nästa torsdag och jag är helt lyrisk!



Gud vad skönt det var att slippa skolan idag. Min kropp sa ifrån och min panna typ kokade imorse. Snacka skönt det var att somna om och vakna igen klockan tolv. Dvs 12 timmars sömn för min del inatt! Wonderbart.

Hihiihi.. Helgen får mig att le vart jag än går och här har jag försökt att plugga dagen lång.
Men dehär med pluggandet går väl inte särskilt bra om vi säger så.. När jag läser häftet som vi har fått på SOn så inser jag att jag inte är något fan av Martin Luther och allt vad det är. Tycker inte att det är det minsta intressant. Bara jobbigt. Men vad gör man? Jo, man gör det man ska göra och slutar gnälla. Haha, dessutom så måste jag plugga matte (med tanke på provet imorgon), skriva klart en låt och göra färdigt redovisningen i franska. Tungt det känns...
Men jag fixar det! Jag kan om jag vill. Och jag vill.

Imorgon är jag ledig från skolan för vi har genrep och uppvisning i Kulturens hus. Missade soundchecken idag eftersom jag var sjuk. Lena blev inte glad.. Men så kan det gå.

Weeell, nu ska jag göra allt jag kan för att hinna med det jag har planerat. Önska mig lycka till.

ADJÖKEN!

JUNSELE















Okej, gott folk.. Såhär kul har vi haft i helgen!

Vi har hunnit ha tre träningar och tre matcher, lärt känna varandra ännu bättre, träffat nya människor, besökt djurparken, fulat oss, skrattat som aaaas (!) osvosv... Dessutom fyllde Mallan år i lördags och Bibban bjöd på glass! hahaha, detta måste fan ha varit den roligaste helgen på länge! Jag tvekar inte en sekund!

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR FOTBOLL!!!!