YEA!

Sammanfattningen av helgen blir strålande! Har myst på med kusin och tagit igen lite tid som vi missat. I Malmberget/Gällivare/Koskullskulle. Undra om någon ens vet var det ligger? Hmm... (Min mormor och morfar + farmor bor där).
För övrigt så känns det riktigt bra att jag har min lilla kusin. Vi är lika på så många sätt, bortsett från utseendet. Haha, det hade dock inte skadat om man fick va lika söt som henne.. Men det är ju insidan som räknas trots allt. :)
Spelade även match mot Gällivare. Det var ju det som var anledningen till att vi for dit överhuvudtaget. Dock så blev det förlust mot serieledarna efter en riktig kämpainsats från våran sida. Både jag och Agge var helt döda i bilen på väg hem..



Idag då? Spenderade tid på skolan as usual. Grymt lång dag men ändå helt okej. Kvällen visade sig vara otroligt lugn. Färdigställde lite påbörjade projekt.. Inget märkvärdigt alls.

Men imorgon däremot, då blir det andra bullar! Jävlar anamma! Späckat schema hela dan..
Friluftsdag i Kåbdalis. Hoppas innerligt på bra väder. Och nu tänker ni säkert: ''åååh vad kul med slalom!'' (eller nåt). Men inte det, inte. Åttorna får bara pimpla, och dessvärre så är jag en sån liten varelse. Syyynd där! Eller inte.. Det ska fan bli kul!
Direkt efter det så är det bara hem som gäller, sen iväg på sista konfaträffen.
Blir att käka pizza, umgås med mysigt folk, sitta i kyrkan och be till Gud och hela den faderullan. H3H3H3.. Inte riktigt min grej, men iaf. Vi ska tydligen prova kåporna också.. That's najs, folks!

Vet ni vad, nu ska jag ladda inför morgondagen.
PIMPLING AKA PIMPNING, HERE I COME

Sleep tight, sugaaar!


Tyck till om vad du vill:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: