Happyface

Let your heart speak

Jag älskar att inte veta vad som väntar. Jag älskar att känna det där pirret i magen.
Jag älskar att tänka på allt som händer utan att veta varför. Jag älskar att drömma om hur morgondagen ska sluta. Jag älskar att se möjligheterna växa och bli verklighet.
Jag älskar att leva när jag får göra det halvvägs till himlen.

Jag älskar att jag älskar.

☮♥

Så random det kan bli

Det är HÖSTLOV och möjligheterna bombar min fantasi.

Vi är vidare till steg 2 i SM. Jag slukade Ben&Jerry's Phish food tidigare ikväll. Thinking of you med Katy Perry tycks aldrig bli dålig. Matt Dallas är min nya hunk-favorit. För ett år sen var trion i Lahnasuando. Jag saknar min Helja. Dagen har varit tokigt chill. Jag gjorde en fantastisk middag till mig och mina päron idag. Jag borde gå igenom min sjukt stora läxhög men jag hittar ingen ork. Jag funderar på att bli brunett. För mycket krimskrams på armarna är bara soft. Imorgon ska jag och resterande i Elevrådet måla om i fiket på skolan. Just nu provar jag kläder som bara den och inser att min garderob är för liten.. Men framför allt..




Okidokiii, här får ni ett kort randominlägg från mig. Fler randombilder kommer snart!
Haha, som ni ser så missbrukar jag ordet random för tillfället... Don't ask me why.

xo xo

I'm jealous like hell

Jag måste säga att jag är sjukt avis på min bror som är i Thailand 2 månader framöver (!!!!!)

Hoppas ni har det bra i värmen, pojkar!

So long

Jag tar tillbaka allt jag sagt om att börja skriva här oftare, för det är nu bevisat att jag inte kan hålla det. Jag älskar att skriva, men jag prioriterar så mycket annat istället. Däribland skolarbete, träning, kompisar, osv... Så är det bara. Hädanefter så ska jag blogga när det faller mig in, inte känna att jag måste göra det bara för att jag sagt det.

Hoppas ni fortsätter kika in här lite då och då, trots min oregelbundna uppdatering!


Ta hand om er tills vidare ♥

Minusgrader

Jag tycker det är sjukt mysigt när det är frost på sadeln då jag ska cykla till skolan på morgonen. En känsla av att någonting är på gång ilar genom min kropp. Det är sådär lagomt kallt och termometern visar bara några minusgrader. Jag kan nästan inte tro att det är samma sol som värmde mina brunbrända ben i somras, som lyser på mig nu. Den kikar oblygt fram bakom träden, som vid det här laget tappat alla sina löv, och fyller mig med energi från topp till tå trots att den inte alls är lika varm nu som då. Jag andas in genom näsan och ut genom munnen, sådär som pappa lärt mig att göra. Kicken jag får av den kalla luften som febrilt virvlar sig upp mot mina bihålor målar ett förväntansfullt leende på mina läppar.
På något sätt så känner jag mig lycklig där jag står med cykelnyckeln i handen.


Hösten är snart passerad och inom kort har det stora vintermörkret slukat oss. För många kan det vara gamla minnen som rivs upp och väcker obehagliga känslor som skaver någonstans långt in i hjärnan. Men jag måste ändå säga att trots allt deppigt som kretsar runt vintern, så har den faktiskt sina fördelar. Man kan bl.a åka slalom, köra skoter, bygga snögubbar, ha snöbollskrig, göra snöänglar och massa andra fula grejer som får en på bra tankar i den isande kylan. Försöker man plocka fram allt som är bra så blir allt det där tunga inte en lika stor börda. Jag tror att det är extra viktigt att tänka så i dessa tider.


Om vintern är redo för Lule så är jag redo för vintern. KOMSI, KOMSI!

Sweet is the smile that paints her lips

Jag är glad. Sådär pussigull-glad som man kan vara ibland, helt utan förutfattad mening.
Eller vänta nu, det beror nog på att jag är sjuuukt övertrött. Klockan är snart två, men jag känner ändå för att skriva några halvkloka ord innan jag slaggar...

Denna helg spenderade jag i Stockholm hos min favvo. Vi gjorde väl inget speciellt egentligen.. Vi njöt bara av att få vara tillsammans. Så otroligt värt.
Bl.a så följde jag med till hennes skola. Alltså, ni anar inte hur lyxigt käk dom har där! Men det är ju Danderyd vi snackar om, så vad förväntas egentligen? Hahaha.. Sjukt roligt besök!
Vi tillverkade en världsgod tårta med kladdkakebotten, vaniljsås, chokladpudding och massa andra godsaker i, bara för att Helja fyller byxa nästa helg! Fullkomligt aweli-awesome.
Vi såg massa gamla Rosa-avsnitt och var bara tvungna att se Rosa the movie i samma veva. Bara för att få smälta lite för att Ville är så himla söt!
Vi såsade runt i stora staden och införskaffade oss nördbrillor och peace-örhängen. Jag köpte även ett par hängslen. Måste säga att vi gick runt och letade efter en fin hatt till mig också, utan lyckat resultat. Ska fortsätta leta här i Lule tills jag hittar någon som passar.

Nog om det. Var iallafall ganska jobbigt att fara hem därifrån kan jag ju säga..
Är dock jäkligt nöjd över hur det blev, cause we didn't waste it this time.
Du kommer alltid vara en viktig pusselbit för mig, H. Jag älskar dig.

(Okeeej, helt random nu då)
Kolla vilken söt kofta jag hittade i en av mammas gamla lådor!
Fyndade även ett par brallor på Röda Korset för 20:- igår (!!!!) Galet.
Och idag köpte jag en supermysig höstjacka. Det gillar vi!

Är som sagt övertrött, men jag ska ändå försöka sova nu. ♥

Good girl gone bad

Kaosdålig uppdatering.. Jag vet, jag vet. Jag som nästan hade börjat bli bra på att skriva med jämna mellanrum... Men icket. Efter alla dessa halvhjärtade löften om att det ska bli en förbättring på bloggfronten för min del så lovar jag nu, på riktigt, att jag SKA skriva här oftare. Mest för att jag tycker det är kul och för att jag saknar att tömma skallen på lite ord, men också för att alla ni godingar där ute ska ha något (o)intressant att läsa, hihi.




Håll ut lite till, jag återkommer inom kort!

Little miss sunshine, I will come for you



Ojoj.. Det slår gnistor runt mitt liv. På ett positivt sätt, faktiskt. Jag lever för dom där stunderna som får mig ur balans. Dom där små, små, men ändå så underbara stunderna.
Jag drömmer sött om natten pga dom där eviga och kärleksfulla skratten som ekar i mitt huvud hela tiden. Alla dom där bra stunderna tillsammans med så många otroligt fina människor. Det är dom som gör livet värt att leva.
Men om det nån gång känns lite tungt under resans gång så brukar jag tänka på en grej som en fantastisk människa en gång sa till mig: "Emilia, tänk på att livet inte bara mäts i sekunder. Det viktigaste av allt är ju att livet mäts i ögonblick som tar andan ur en."

Well, at least it sounds very good to me.


Hur som helst... Pappa bokade resan till Stockholm tidigare ikväll!
Det kommer bli av trots allt! Fattar ni hur glad jag är?! FULLKOMLIGT ÖVERLYCKLIG.
Kan inte riktigt fatta att jag är hos Helja i Täby om bara en vecka?!
Ååh.. Äntligen ses vi, sötisbebis. ÄNTLIGEEEEN!!!

Dessutom så far vi på Norrlandsmästerskapen med innebandyn imorgon.
Det ska bli så förbannat kul! Glöm inte att hålla tummarna för oss heeela helgen, okii?

Ta väl hand om er här hemma.
Sundsvall, HERE WE COME!

Happyface


Ja okeeej, ni ser nog att jag var glad...

.. för vi vann DM-guld i söndags!

Weeho.