My WondErland


Hei sötnissar. Vet ni vad? Jag sitter och provar en Ottawa Senators-tisha som jag fick av mami. SOFT. Har blivit omhändertagen av Erland hela kvällen. Efter allt pussande under min sjukperiod så tycker man ju nästan att han borde ha fått mina bacillusker, men han lyckas hålla sig frisk. Märkligt nog. Hoppas ni hade det kult på restaurangen (om ni var på någon). Imorgon ska jag bannemig till skolan! Typ skönt. Gonatt på er.

Fashiontoast


Alltså denna chey... Fyfan vad snygg. Ni måste kolla in henne. Bra. Heido.

I need you


Det känns skönt att mamma kommer hem idag. Dock inte lika skönt att vara sjuk. Va händer med världen? Såhär brukar det inte vara. Imorgon ska jag vara frisk även om jag inte är frisk. Hoppas ni mår bra iallafall. PEACE AND LOVE.

Let me out

Perfection


Hemma från skolan. Fortfarande sjuk. Inte alls kul ska ni veta. Men det är inte mycket att göra. Bara försöka bli frisk. Och på tal om ingenting så måste jag säga att jag känner världens snyggaste människa. Hon är lika fin på utsidan som hon är på insidan. Dock bor hon alldeles för långt bort... Snälla kom hem. Jag saknar dig hela tiden.

Snurra min jord igen


Ibland vill man bara ha allt tillbaka. Även fast det inte alltid gör att man mår bättre.

Hey sister


Vet ni vad? Jag saknar min Denise. Hoppas verkligen att vi kan ses imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och ber till gudarna att jag inte dör i sömnen. Önskar er en fortsätt trevlig kväll. Eller nåt liknade. PEACE AND LOVE.

Boooooring


Min bror och hans söta flickvän Lolloo var nyss här och gav mig lite sällskap. Puss på dom. Dagens planer blev ändrade eftersom jag inte mår bättre. Det är lika att stanna hemma och kurera sig. Kanske slår på en gammal film och tröstäter. Igen. Har inte tränat på en vecka (desperat chey). Kommer bli som ett fläskberg snart. KULT.... Och juste, var och kollade på våran match idag. Seriefinal och allt. Men vad händer? Vi förlorar. Sad face.

GODE GUD, LÅT MIG BLI FRISK!!!! Jag hatar dehär.

På andra sidan jorden


Du har varit borta länge nu, mami. Kom hem. Jag behöver dig.

En famn för mig


Fan. Mina öron gör svinont. Vad händer med världen? Alla är ute roar sig medan jag ligger hemma som en mupp. Klockrent att bli sjuk nu... SNÄLLA NÅN, GÖR SÅ ATT JAG ÄR FRISK IMORGON OCH JAG ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT.

PS. Jag har jordens apsilut bästa pojkvän. Borde ijenklien inte klaga på nåt.

Backpack


Måste bara säga att jag är så glad att jag får låna denhär perfekta skinnryggan av min kusin. Puss på dig, bejbi.