Shot you down


Har ägnat min dag åt pyttelite sommarjobb (som jag för övrigt är klar med nu, wieh!!!) och fotboll. Vinst på bortaplan är alltid lika najs. Och i helgen är det PSG som gäller. Fatta kuuuuul! Jag är galet pepp, hehe.

Imorgon är det ganska mycket som händer. Ska baka en fin kaka, fara in till stan och kirra lite stuff, bjuda två koolingar på fika, träna, packa.... Ja, det är väl typ det. Känns faktiskt mycket. Nu vill jag sova. Gonatt.

Odlar fräknar på min nosFyndade som sagt litegranna under dagens äventyr. Bl.a dessa tights och denna ljusgula sak. Nöjd chej. Kool chej.

Jag är som din motor
Jag älskar min kusin. Hon är och kommer alltid vara nära mig. No matter what liksom. Hade en superfin dag med henne idag ska ni veta! Vi cyklade runt lite överallt, käkade lunch på Dagobert, fyndade ett och annat, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord (t.ex. fåglar). Haha, SICKNESS. Kusindagar är sånt som alla borde ha!

PS. GLÖM INTE ATT SÄGA GRATTIS TILL HENNE IDAG. HON FYLLER FÖR FASEN 16 ÅR!!!!

White trash beautiful


Köpte en vit/fin/mysig kofta när jag var i farten tidigare idag. Tänkte att det alltid är behövligt, hoho. LUUV!

It's alright


Okei, galen dag. Eller nja. Blev klara med jobbet fem timmar tidigare så vi fick sluta. Soft. For med ett gäng koola till stan och käkade lunch på Baan thai, sen drog vi oss till Tunavallen ett tag. Hur naaaajs som helst. Agge är här nu och imorgon ska vi ha kusindag. Det ser vi fram emot, hehe.. Nu ska vi mysa som bara vi kan. HEIDO.

Come alive


Vet ni. På natten tänker jag som mest. Går igenom dagen i mitt huvud. Fantiserar om morgondagen. Det är ganska dåligt ijenklien. För det är nu man borde sova. Om man ska upp tidigt och jobba..... Hm. Godnatt, mina fina.

Genom eld

Tänkte börja med att säga att denna tös är bland det finaste jag vet. Hon gör mig alltid så glad! Tidigare idag begav vi oss på cykel för att inhandla lite härlig proviant, haha. Sedan satte vi oss ner på en blåsig randombrygga och chillade. Konstaterade även att vi alltid äter i varandras sällskap, haha. ASBRA DAG!!!!

Move alongSåhär busig var jag när jag drog iväg igårkväll. Kirrade tacomiddag hos Tomic med brudarna. Värsta mysis ju.
Nu inväntar jag fina Denkie och sen får vi se vad som händer! Spontana grejer i mitt hjärta.

En midsommarnattsdrömTio sköna från midsommarfirandet på Klubbviken. Åh. Typ bästa ever. Vi gjorde så himla mycket kul. Tänker dock inte gå in på det nu, hehe. Låter bilderna tala för sig själva istället. Hope you like it, babes.

Alltså...... Min släkt är så jäääääääääääävla underbar!

Debut


Oskar Linnros är kung. Älskar att han kan skriva deppiga låtar som gör mig glad. Denna är ett bra exempel. SICK.

Time to chill


Skön kväll. Har hängt med min kusin. Störd från topp till tå, men fan så underbar. Aj lav jo. Vi drog lite kvällskäk på Donken efter min match (som vi för övrigt vann!) sen pyyyyste vi hem till mig å chilla landet, haha. Tidigt imorgon drar vi till Klubbviken med släkten. Känner på mig att det kommer bli asbra. GOD JUUUL!!!!

PS. Langar in lite (mycket) trevliga bilder när jag kommer hem.