The best thing
Den här låten fick mig att gråta av lycka igår. Och nu vet jag att den alltid kommer påminna mig om Erland. Vad som än händer. Ray LaMontagne har galet fin röst. Kan int ens beskriva. Jag ryser.

Blue grass


Typ nå jeansblåaktiga brills som jag också fick med mig hem idag. Pallar int visa mer nu. Måste sova. Ska utföra jobb med laget very early liksom. Sen fort hem och duscha för att sedan dra mig mot staden där Denki väntar. Aw, fina Denki. Innan kvällen måste jag dessutom hinna städa å grejer. Känns typ rätt stressigt ändå. För imorgonkväll ska jag och min prins äta middag på Waldorf. Och då vill jag int ha nå annat å tänka på, hihi. Bäst att pysa nu assssoo.. Erland, ja elskar dei.

Hoppas ni får en god natts sömn. PEACE OUT, LOVERS.

Basic stuffAlltid bra å ha. Ett transparent linne och en vanlig tröja. Fynd från H&M. 150 spänn för båda. Yäyä.

Old cameras


Jag är lite seg i skallen efter fyra timmars fotbollsutbildning, men annars är jag på topp. Eller nå sånt. Känner för att göra så lite som möjligt av denna fredagkväll. Fyfan vad skönt. I need it.

Och vet ni. Idag drömde jag om en miljon bra saker. Tror jag. Men det enda jag minns är en ljuslila ostbit (?). Jag undrar hur, för jag tror inte att jag är speciellt förtjust i ljuslila ostbitar och jag brukar inte alls tänka på ljuslila ostbitar. RIIIIKTIGT SKUMT ASSSSÅÅÅ....

Och vet ni. Jag har fått lite cashmoney på kontot nu, hihiih glaaad. Så jag var ju bara tvuuuungen att stilla mitt begär efter något nytt. Visar sen. Pengar kan visst också göra en lycklig. Den som säger att det inte är sant är en kokosnöt som jag vill tappa i golvet.

Och vet ni. Jag vill skriva jättemycket ijenklien, men jag orkar int. Vi tare nån annan gång. HEIDO.

For the sun


Jag längtar tills jag får vara fri. Känna vinden smeka mitt ansikte. Höra fåglarnas ljuva rop efter kärlek. Våga göra det oväntade. Leka med tanken att ingenting är omöjligt. Älska det som är för allt det är. Inte veta var jag ska. Men att jag är påväg. Det vill jag. Och det ska jag. När jag är fri.

It is us I see


Den här låten är fin. Jag tror att jag ska sjunga den på skolavslutningen.

Whatever


Hemma från skolan. Orka må dåligt? Aja, nu ska jag skita i allt och slå på en jättegammal video.

Like an eagleOkei, jag är inte så bra. Men jag skyller på internet som segade ihop. Tänkte att det var pga alla tusentals bilder som lagras på min dator, så jag rensade bort allihop. Fast inte helt bort, utan in på våran externa hårddisk. Så det var ju ändå duktigt. För det funkar bättre nu.

Kom iallafall hem från Länkebo igår, dödstrött, så jag gick och la mig istället för att krångla med dumma datorn. Vaknade någon timme senare och drog iväg till Pite för match. Kom hem sent och däckade dirr. Glad över vinsten och glad över dagarna med min störtsköna franskagrupp. Jag lovar på riktigt att styra upp ett gäng bilder. En bildbomb. Snart. Nån gång. Sen. Jag SKA. Håll ut. Eller nått.

Nu tänkte jag ta tag i det sista plugget innan frihet. Hell yeah, det här är en baggis! PEACE OUT.

Crazy night


Som sagt. Galen kväll igår. Mer bilder får ni så småningom. Idag har jag pussat på min pojke och vi har förberett morgondagen med bakning och grejer. För vi beger oss nämligen till Länkebo med franskan då. Övernattning och allt. Det ska bli riktigt trevligt. Hemma på tisdag och match dirr så jag vet inte när nästa update blir, men ni får väl titta in ändå. Nu äre väldigt sent. TAKE CARE!

PS. En extra stor kram till Denkie. Bara för att hon är så himla bra och för att jag vet att hon behöver det som mest just nu. Livet är inte alltid så lätt, men jag vet att du är stark. En klippa som du klarar allt. I'm only a call away, dear love.

The air I breatheEtt halvår har gått och jag är fortfarande lika kär. Du är det finaste jag vet.

Play for me


Hehe, kusinduon på g! Gårdagen var helt jävla awesome. Lätt roligaste släktkalaset vi haft. NÅNSIN. Jag har tyvärr inte tid att slänga in fler bilder just nu, måste göra lite skolgrejer och sen kommer Erland. Men jag ska försöka hinna innan dagen är slut. Håll ut. Oj, det rimmade. PUS HEIDO.