Do

Sitter på grafen med bl.a den här knasiga filuren. Kämpar på med en subjektiv karta som ska vara klar nästa lektion. Dör lite. Men det ska nog gå. Som allt annat. Längtar som en tok till helgen. Kommer bli fett. Och förresten "Det är svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst" - Graf prod.

Gottegris


Anledningen till att jag inte borde ha en chokladkalender. Och december har inte ens börjat.....

Lover


Wille och Lollo hade köpt en himla massa grejer till mig från Thailand. Bl.a dehär långa linnet. Så himla najs. För som ni kanske vet så avgudar jag denna man, hehe. Tacktacktack!!

Advent


Julstjärnan e uppe. Har lyssnat på julmusik, ätit pepparkakor, druckit glögg och tänt första adventsljuset. Trots det har jag inte dendär mysiga julkänslan som jag vill ha. Dunno why... Längtar till Kalle Anka på julafton för han fixar alltid julkänsla, hehe. Kan iallafall somna gott med pizza i magen efter en vinst med 14-0. Tjoho!!

Sleepover


Skratt, snack, sällskapsspel, gurkstavar och dipp. Så mysigt hade jag det igårkväll. Fett värt. Love u, babes!!

Great


Jag vågade ha min leokjol idag. Har typ aldrig hänt, haha. Ändå var det bara en kort stund då jag och Erland var på stan. Fikade och letade springskor till moi. Wille och Lollo (som äntligen e hemma) ska käka middag här och sen kommer Denise, Jessica och Soffe hit på sleepover. Fysjutton vilken fin lördag. Fred ut, glädjetjut!!

Speed


Tiden slukade mig för en sekund. Är lyckligast med honom. Åt oxfilé på våran dag under taket på en ny restaurang. Går omkring osminkad med en tofs på huvet. Tränar som en tok och susar runt i skolans korridorer dagarna i ända. Skulle inte ha något emot att få lyssna på Thomas Dybdahl live en hel kväll. Längtar tills det är fredag igen och fnissar för mig själv. Har inte köpt något i klädväg på mer än två veckor och jag är inte ens sugen. Rensar ut min garderob med ett leende på läpparna, ihhihi...

Allt går ju om man vill. Carry on, darling.

Knowing


Ibland är det som att man bara vet. Egentligen har man vetat det hela tiden. Utan att riktigt förstå. Men man vet. Man vet vem man vill vara med. Resten av livet (som knappt har börjat). För det är nånting som gör att det är så självklart. Och jag vet. Jag bara vet. Att det är Erland som kommer vara där med mig.

Men egentligen så behöver man inte tänka så långt. För jag har det så himla bra där jag är just nu. Skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Älskar allt du är och allt du ger mig. Och tack. Tack för att du gör mig till världens lyckligaste. Puss på dig och våran 2-årsdag, älskling.

Tisdag


Gått ganska bra idag ändå. Graffat (haft grafisk kommunikation) typ hela dagen, tränat, kommit hem. Och nu ska jag kirra stekt palt, bääästa. Sen har jag en deal med mig själv att jag ska ta tag i alla måsten. Tjarrå!

Nis
Tack vare sånahär bilder känner jag lycka trots att jag har ett ton plugg på lager. I say veri mucho fäntäästik.

Fokus


Bara för att jag nästan inte klev upp ur sängen imorse så får ni en lite mer uppklädd jag från min prova-alla-kläder-jag-äger-kväll i fredags, haha. Mammas gamla guldglittriga linne förresten. Och mina vita shorts som jag använder alldeles för sällan. Har rätt mycket med livet just nu. Måste fokusera. Fred ut, vänner.