Unplanned


Efter en dag fylld av kärlek, sång, musik, träning och hamburgare så tänkte jag avsluta den som den började. Med kärlek. Älskar känslan av lov och inga som helst planer. Ba tare som det kommer. Fysjutton va fint.

Fjällis


Kunde ju bara inte gå förbi denhär Fjällräven-jackan på Röda korset. Tack till dig som lämnade den där så jag kunde köpa den för mindre än en hunka, iiih. Kan nästan tycka att det är ett lite för bra kap.

Win


Det gick inte så bra för oss i Ume, men rackarns kul har vi haft! Och det är faktiskt viktigast. Värt att nämna så höll våra tränare på att bränna ner hotellet efter en liten insident i bastun, haha.... Lite pinsamt, men vi fick träffa några sköna brandmän. Nu ska jag bara njuta av en veckas ledighet och att jag har finaste pojken. LOVE.

Relief


Har haft fullt upp med skolan these days. Men nu äre lov!!!! Äntligen. Ska rulla iväg till Ume och lira SM i helgen. Kommer bli fett. Sen ska jag inte göra något speciellt under lovet. Tror jag. Känns så himla sköööönt bara. Igår hade vi förresten halloweendag på skolan med parad och grejer, haha. Sjukt najs. Trevlig helg!

Kappad


Har ganska många borden och måsten att ta itu med. Men först ska jag spela match och rensa skallen på skrot. Har förresten köpt en kappa (som var jättesvår att fota så jag försökte bara se glad ut). Tycker om den veri muttcho. Och nu skriker min mage efter käk, så det ska den få, haha. PIZ N LOTS OF LÖÖÖV.

Create


Man kan gå runt och hoppas på små fina mirakel. Men istället kan man skapa dom själv. Som denhär kvinnan gör t.ex. Hon e fett grym. Och nu ska jag sova på saken (kudden). Imorgon lyser solen. Om man vill.

Lack


Kvällens vill-ha är kunskap, förståelse och en söt klänning. Med det säger jag gonatt och välkomnar ännu en skolvecka med öppna armar. Eller nåt. Ska iallafall göra mitt bästa för att det ska bli en bra en. Börjar på topp med sovmorgon. Feels kinda good.

Söndag


Eftersom mina planer är att inte göra något annat än att skriva på min nk-uppgift så är det precis vad jag gör. Har ätit en mysig söndagsfrunch också. Och varit avis på Wille och Lollo som ska till Thailand snart. Och sett One Tree Hill mot Erlands vilja, hehe. Ska plugga vidare nu. För korallrev är faktiskt viktigare än er. Seeya!

Längesen


Har inte sagt något om dehär till er, men jag ska sjunga på ett dop. På söta lilla Judits dop. Tycker det känns jättekul att jag överhuvudtaget blivit tillfrågad. Tackar så hjärtligt för det. Fjärde november börjar närma sig så jag och Erland har ägnat delar av denna kväll åt att repa (han ska spela gitarr å lägga stämma). Himla mys!!

Sweets


Gjorde dessa fina (och goda!!) bakverk innan tjejorna kom hit tidigare idag. Egentligen ska det vara Dumle i, men jag som tokälskar Riesen valde att använda det istället. Blev asbra! Och ganska gulliga är dom ju faktiskt.

Reunion


Hade egentligen andra planer, men jag hade glömt att Maria skulle komma hem från Ume och sitt pluggande över helgen, så jag var ju ba tvungen å träffa henne!! Och tummen upp för att Anna hakade på. Har verkligen saknat dessa två knasfior. Så himla kul å catcha upp lite missad tid, iiih. Älskar efterlängtade återseenden!!