Wanties

Vill att Helja ska komma hem. Vill vara i Göteborg under Way Out West. Vill finnas där för lillen om hon skulle behöva det (hehe). Vill fara till Umeå och härja med Anna och Maria. Vill spendera oräkneliga dagar på ett ställe där tid inte existerar. Vill flyga iväg till ett mysigt land med Erland. Vill ligga i gräset och vara fri. Och en miljon andra saker hellre än att plugga matte. Men det får vänta. Skolan först........................

Måndagsmys

Bra dag. Behövlig dag. Intervjuade papi på hans jobb om arbetsmiljö och säkerhet, intog Friends i väntan på sista lektionen, svamlade och skrattade åt sånadär saker som kanske bara är roliga för stunden. Och nu, nu är jag vaken för länge igen....... Puss och kram och puss på er.

Fallen

Gick förbi Monki. Kunde inte gå utan denna. Blev kär. Mönstret. Färgerna. Modellen. Åh. Användbar till mycket dessutom. Kanske inte i dessa tider när jag helst går runt i tjocktröjor och myser. Men sen. Sen ska vi dansa. En mil över ängarna och kanske till och med hundra tillbaka.

Hero

För att få tankarna på annat denna helg så har jag fikat på Friends med friends, sett x antal avsnitt av OTH, pussat på honom, spelat Med andra ord och asgarvat, utnyttjat min ålder för första gången, inte pluggat, varit på loppis (och fyndat linnet ovan), tagit ut min ilska på symaskinen, bakat bröd i världsklass, vunnit en pissig match, sagt hejdå till Miko som far till Indien (!), tränat... Och klurat på nya idéer. Tagga måndag nu.

Strenght

Jobbigaste, jävligaste och tyngsta fredagen nånsin.............. Men hon fick den finaste begravningen. Lilla Ella. Så himla starkt av hennes pappa och storebror att sjunga Kom ihåg mig då av Lasse W. Otroligt vackert, men hjärtskärande såklart. All min kärlek till alla sörjande. Låt oss ta hand om varandra. Och leva idag.

Nightmare

Imorgon är det fredag. Dagen som jag undvikit att varken tänka på eller prata om hela veckan. Som alltid annars är något jag ser fram emot. Men imorgon. Just imorgon. Så känns det bara förjävligt. Förjävligt på alla sätt. För det är begravning. Ellas begravning. Begravning? Va? Nä? Det här måste vara en mardröm. Snälla, låt det vara det. Låt mig få vakna och andas ut. För det här är bara för mycket. För mycket att ta in. För mycket. Bara för mycket.
Finaste Ella. Det gör så ont i mig. Önskar mer än allt att du fanns kvar här hos oss. En del av mig tror nog att du gör det. Om inte annat så hoppas jag det. Att du ser och hör och känner all kärlek som du har lämnat bakom dig. Lilla solstråle. Du var så nära. Nära mina bästa vänner. Nära min omgivning. Så omtyckt och älskad av så många. Det är inte såhär livet borde sluta. Livet borde sluta när man har levt jättelänge och är typ hundra år. Inte före. Egentligen tycker jag att man borde leva för alltid, men av nån anledning är vi inte skapta så. Det är så orättvist. Kan inte säga det för mycket. För det är just vad det är. Orättvist. Och fruktansvärt brutalt och hemskt och åt helvete att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag kan verkligen inte förstå att du inte finns längre. Jag kommer nog som sagt aldrig förstå. För det är så fel som det kan bli.
Men jag hoppas, av hela mitt hjärta, att du har det bra nu. Var du än är. Vi saknar dig. Och kommer alltid göra.

Yeyeyellow


Kom hem med dessa gula (inte fula) brallor idag. Kan inte rå för att mitt hjärta slår ett extra slag för manchester... Spanade in dom redan innan mellandagsrean och idag blev dom nedsänkta till halva reapriset. Rutinerat kap skulle jag vilja säga. Tack än en gång, Monkikikiiii.

Shelter

Vi hör ihop. No matter what.

Sandstrand


Önskar att jag hade kunnat använda dessa brillor idag. Men ickepickepö. Svart som natten har det varit sen länge. Och kallt. Sådär kallt att ansiktet stelnar och man bara sluddrar fram orden när man ska prata (av egen erfarenhet). Erkänner dock att det är lite mysigt. Med vinter alltså.

Confess

Är totalt förälskad i Lemoncurd-glass, nomnom. Fystester är (nästan) bara mentalt. Vill sova. Längtar efter ljusare tider och mina våriga jackor. Sparar enkronor i en liten Londonbuss. Borde nog sova. Elefanter står fint på hyllor och jag hade velat se några på rikt i Afrika. Ska sova. Tack och hej, good day.

Fast

What I've been up to lately. Plus spelat (och vunnit) två innebandymatcher, umgåtts med mitt livs kärlek, sett P3 Guld och mysiga Salem, blivit klokare vad gäller självkänsla och självförtroende, (nästan) börjat skriva en bokrecension och mest bara legat i sängen och kanske gått upp ibland. Söndagkväll och jag checkar ut.