Happiness

Så här glad gör hon mig, världens bästa Anna. Och idag är det hennes nittonde födelsedag!! Tråkigt nog kan jag inte vara med och fira den ikväll som jag blev erbjuden att göra... Tolv timmars jobb står nämligen på schemat. Får ta igen det. Imorgon blir det dock dunderkalas för min fina kusin Agge som fyller arton!! Wiiieh, så kult. Grattiskramar till er, mina älskade.

Hope

Här är en jättetrött jag just nu (egentligen gladare än sådär) iförd en tröja jag helt glömt bort att visa er. Bytte till mig den på klädbytardagen i våras. Bara för att ankare är så najs. Har hängt med världens bästa och mycket saknade Morre ikväll. Fikat och pratat och myst på Friends. Så värt.

Värld

Farmors trettio år gamla (och heeeelt underbara) jordglob har, efter låååång väntan och längtan, landat i min mörka källare. Nu är allt så mycket finare även fast jag inte har hittat den perfekta platsen för den ännu. Åh. Snurra snurra snurra, du vackra. 

Blommar

Jobba jobba jobba äta träna sova jobba jobba äta träna sova jobba.... Och umgås så mycket jag hinner. Det blir inte mycket tid över, men det lilla jag skrapar ihop är guld värt. Älskar dock att jobba så det är (blir) också guld värt, hehe. Tjuvkik på min nya efterlängtade blomstertopp här ovanför förresten. Nu ska jag sova sova sova. Sommarpussar till er!

Midsommardröm

Underbara midsommarhelg, tack för att du var så sagolikt fin.

Roar

När man är vrålhungrig så passar det utmärkt att fara till sin storebror och unna sig riktigt flottig och onyttig pizza, hihi. Nomnom. Har endel saker kvar att göra innan vi far ut till det vackra, men jag ville ändå önska er en trevlig midsommar! Dansa dansa dansa som en flamingo på stranden och i gräset och i skogen och i vattnet ska jag göra.

Gala

När vi hade lagfest med galatema tidigare i vår så såg jag ut såhär. Verkligen ovanligt sminkad och piffad. Som alltid gick jag och Agge all in vad gäller utstyrseln, haha. Agge fixade värsta fina uppsättningen på mig också, åh. Ändå lite kul att känna sig sådär prinsessig för en dag.

Mysare

Imorgon sätter vi oss i båten och beger oss ut i skärgården. Närmare bestämt till Germandön, där min andra familj har stuga. Vet att det kommer bli en himla mysig midsommar. Ta hand om er.

Igen

I afton har jag umgåtts med min sköna, numera rosahåriga, böna. Ätit bullar, druckit kaffe, snackat om livets stora frågor och skrattat massor däremellan. Catchat upp lite missad tid, helt enkelt! Tre veckor är en lång tid att vara ifrån varandra om man setts varje dag i skolan, hih. Lyckopiller.

Regnbågsskor


När klockan slagit tolv brukar min kreativitet blomma som mest. Av nån konstig anledning. Den här gången var det absolut inte något storartat, men ändå märkvärdigt. Hittade nämligen ett par bortglömda skosnören i en låda och mina svarta fina platåskor fick sig ett lyft, hehe. Nu känns dom helt plötsligt jättesomriga. Najs.

Batgirl

Jag hittar alltid något jag vill ha från Monkis färgsprakande värld. Lite jobbigt, men när det är rea känns det alltid bättre. Som nu då jag köpte dessa mysbrallor (som är smala nertill) för typ halva priset. Väldigt sköna och användbara. Tischan är Lollos gamla som jag räddade från soporna och gjorde om för ett tag sen. Gillaråååå!