Mami

Ikväll har vi fredagsmyst rejält jag och min älsklingsmamma (min enda mamma dessutom hihi). Säger ba mumssss. Är typ fortfarande mätt efter den där chokladtårtan... Men, helt fantastisk var den. Nomminom. Älskar när vi hittar på saker. För vi har så kul ihop, jag och min knasiga mor.

Grandpa

Farfars gamla, underbart blå Nike-tröja från 80-talet fick vara med mig idag.

Shiny


Nomnom med fruktsallad och glass. Två gosiga fjunisar. Jordens finaste pojke. Avklippta jeans och slitna Martens. Sötskruttan med sin nya tandställning. Och så gamle Eddi som fyller åtta (!) bast i juni. Shit vilken pigg gubbe han är egentligen, haha. Fick honom när jag var tio om ni undra. Och ja, det är fett koolt att ha kanin.

Pass

Glimtar ur senaste tiden från min mobil. Mina vänner är azum och jag äter jättemycket gotta. Livin the dram, u know. Sista bilden är förresten början på mitt porträtt som jag ska göra på bilden. Tycker om att leka med orealistiska former och sånt har jag märkt, hihi... Är så himla ivrig på att lära mig teckna på riktigt!! Åh. Förresten, gullig bild på lilla mig i prickig keps, haha.

Summerbreeze


Några mysiga på mig och min finaste från i somras.

Awesomeness


Min storebror visade mig denna man igår. Alltså, han är det sjukaste jag hört. På riktigt. Rysningar all over. Så fin. Så fruktansvärt fin. Och bra. Sinnessjukt bra. Helt klart min nya favvo. Har ni inte hört honom så måste ni lyssna!! Annars missar ni något som inte är värt att missa.

Chokladälskare

Ville baka. Helst något jag inte gjort förut. Och eftersom jag är tokig i choklad så var det ganska givet att prova göra chokladmuffins. Utgick från ett recept men körde mest på magkänsla (blir alltid bäst då ju). Satte i extra mycket chokladbitar och så lite chili. För den där perfekta glöden, ni vet. Haha. Blev grymt!!

Different


Paint

Jag har aldrig varit särskilt brydd vad gäller smink och sånt, men ikväll kände för att släppa på tyglarna och prova kladda lite. Har ju köpt en eyeliner, heeehe. Lånade mammas läppstift också. Say wh0t??? Jätteolikt mig. Men kul å prova nå nytt!! Förresten, Denise är himla bra och fin. Och maxmat är fybubblans gott.

Helg

Tycker om min nya kofta för ynka fem spänn. Lite för varm dessa vårdagar har jag dock märkt. Men fin. Och idag är det fredag. Veckorna flyter förbi likt en porlande bäck (hehe) och jag följer med. Trevlig helg på er.

Soon


Om mindre än två månader är jag och min finaste mor i London. Det kommer vara vårigt och varmt och mysigt och helt underbart. Har jag bestämt. Längtar så jag nästan spricker!! Fortsätter samla enkronor i min lilla Londonbuss, hihi... Bilden är från när Wille och pappa var där för fyra år sen.