Happy new year!

Just nu sitter jag här och ska snart bege mig till Sofia, men först hade jag tänkt skriva några rader. Det blåser som satan ute och jag är typ rädd! Ibland knakar det i huset och jag är ensam hemma.. typ värsta stormen! haha. Jag och Sofia ska fara in till stan i hopp om att hitta nånting att ha på oss ikväll, i sista minuten liksom. Blir iallafall att laga middag hos Krilles papi i stan senare, sen gå och kolla på raketerna klockan tolv, såklart! Man lär ju träffa rätt många man känner eftersom majoriteten av alla lulebor är inne i stan på nyårsafton. Ska bli riktigt kul. Hoppas ni får en fin kväll trots alla faror där ute.
Var försiktiga och ta hand om er!

                                                                                                                                                                                        

2008

Ja, vad ska man säga om året. Det blev absolut inte som planerat. Våren var bra, men sommarn vill jag helst glömma, iallafall vissa delar av den. Har lärt känna jättemånga nya människor och det är jag glad för! Dom som jag har spenderat mitt sommarlov med har varit guld värda i alla lägen. Tack för att ni fanns där höll mig levande!
Kan säga att jag har lärt mig en riktig läxa denhär sommaren och för er som särskilt undrar så kommer det aldrig bli nån repris. Det kan ni fanimig skriva upp! Alla tårar...
Det var så jävla rätt åt mig. Att jag ens hade hjärta till att göra något sånt. Det trodde jag inte. Nån måste ha kommit och kopplat bort mitt hjärta under tiden, för jag förstår verkligen inte vad som hände.. What can i say, kärleken förtrollade mig. Jag vet, det var fortfarande jag. Ska inte skylla ifrån mig. Det var mitt val och jag kommer aldrig förlåta mig själv för hur jag lyckades vara en sån idiot till hundratio procent.
Från sportvinkeln sett så har vi snubblat på mållinjen nästan hela tiden, förutom dom få tillfällena som varit magiska.. Dom glömmer jag aldrig hur senil jag än blir.
Hösten och vintern har varit rätt lugna faktiskt, mycket innebandy och skolarbete då, men det är lika. Kan inte precis säga att jag är stolt över nånting jag har åstadkommit i år. Ska verkligen ta ett hårt tag i mig själv och göra bättre ifrån mig 2009. Det låter så himla långt bort.. Men nu är vi bara ett stenkast ifrån det, vilket känns ofattbart.

Har skrapat ihop några nyårslöften:
Acceptera det förflutna - det är dags att gå vidare..
Undvika konflikter - med tanke på sommarens tragedi..
Våga prova nya saker - lite äventyr mår man bara bättre av!
Alltid tänka positivt - då kommer allt gå bra som fan.
Göra mitt bästa - mer än så kan jag inte göra.
Se möjligheterna - nytt år, nya möjligheter!

Även fast mitt år har varit lite svajigt så hoppas jag att ni har haft ett bra år trots allt!

We'll be right here with you

Helja Aghajani <3
Om bara några få dagar så skiljs vi åt på flygplatsen. Det kommer kännas som en kniv i hjärtat, om inte ännu värre. Känns overkligt att ens tänka på det. Hade aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle hamna på olika håll redan nu.. Men Stockholm är ju bara en timme bort med flyg, så det får vi stå ut med. Jag ska pendla så ofta jag kan, det lovar jag. Är man bara positiv så går allting prima. Du kommer få det asbra där borta! Alla kommer älska dig! Dock inte lika mycket som vi gör, för det är nästintill omöjligt.
Det är meningen att vi ska vara tillsammans, men inte just nu. Hur det än blir så kommer en del av dig alltid finnas kvar här i våra lulebo-hjärtan. Bombsäkert.

Du vet att dethär inte är slutet, älskling!

Merry Christmas!

 

Sofia fixade just lite design här eftersom jag e rätt efterbliven.. Thanks, baby!
Julaftonen var iaf mysig, som väntat. Spenderades med delar av min tjocka släkt och det blev lyckat. Såg kalle anka, åt gott, osv. Önskade mig inget speciellt i år, men en rolig och oväntad grej jag fick var sing star, så det blev en massa härliga skratt när gammelgubbarna skulle ta ton. Ojoj... Kul var det! Antar att det kommer bli ännu mer sång hädanefter. Justja! Fick en ny innebandyklubba också. Känns grymt skönt.

Nu ska jag fortsätta städa, har nämligen tappat bort sladden till kameran så nu har jag supermkt bilder som längtar att hamna på datorn. Hittar jag den inte så blir det att beställa en ny, eftersom OnOff inte säljer den i butik... Lessss jag blir.
Well, hoppas ni haft en skön julafton och att fortsättningen blir lika bra. Adios amigos!

25/12-08


h3h3, sofiakr.blogg.se här! ehm, har tagit över bloggen för tillfället. har fixat lite med emilia's design : ) pussis

Keep it real

Chill dag as hell. Såg film, fikade, fick betyg i engelska - känner mig typ rätt nöjd ändå. Sen gick jag och Amanda över till hallen för att dömma lite innebandymatcher. Efter det lirade vi med våran klass. Himla roligt! Kom tvåa efter en hejdundrande final mot 9A.. Det var nämligen så att man la ihop både killarna och tjejernas resultat, eftersom det var uppdelade lag. Stina lånade min klubba och snacka mål hon gjorde! hahaha, YOU GO GIRL!

Nu blir det ännu mera innebandy. Träning om ett tag men allra först blire käk. Seeya!

Because I believe in you

Goddagens! Stod i matis och serverade julmat till alla idag, typ elevrådets initiativ. Succé enligt mattanterna, the real ones. Sen drog vi igång en långdans genom skolan, med sånger och grejer! Går man i 8A kan man bara förvänta sig det oväntade! Ojoj!
Har nyss duschat och käkat efter att ha tränat innebandy, gode skönt. På tal om det, imorgon blir det innebandycup på skolan, helt awesome! Alla säger att dom kommer spöa skiten ur oss, men ärligt talat så är det faktiskt delade åsikter på den biten..
take care, people!

Let's give it a shot!

Hej gott folk! Det var rätt längesen jag skaffade mig en blogg.. Har bara inte orkat uppdatera nånting, för jag fattar inge. Haha! Ska försöka lära mig dehär på allvar nu.. Men det kan ta sin lilla tid. Nåja, puss på er!