Sliten tjej

Igår stannade jag hemma.
Idag stannade jag hemma.

Kändes bra att slippa gå till skolan när jag inte kände mig riktigt frisk. Olikt mig att vara borta.. Jag är ju aldrig sjuk? Men det drabbar väl alla mer eller mindre nån gång. Ska faktiskt lägga mig framför tv:n och zappa lite mellan kanalerna nu. Även det är olikt mig! Men just nu känner jag inte för att göra något annat och jag behöver inte göra något heller. Skönt!
Lär väl typ skriva senare.. CIAO

Konfan är slut..


Konfirmerades i söndags. Gick förvånansvärt bra må ja säga! Trodde att det skulle bli en total fail eller nåt, men icke. Vi har haft skitroligt tillsammans och jag ska försöka hålla kontakten med så många jag kan, absolut! Det ska bli kul att ha nån återträff här framöver..





Måste bara säga att ni är så jävla bra!

När jag kom hem från kyrkan så hade delar av min roliga släkt redan hunnit dit före mig.
Vi åt riktigt god lunch och efterrätt. Sen var det tydligen dags för mig att öppna paket. Gud vad många det var och gud vad bortskämt det såg ut.. Men jag brydde mig inte så mycket, jag var bara så sjukt glad att jag hade så underbara kusiner, morföräldrar, osv.. Lyckligt lottad jag är!


Jag fick:
1000:- av mormor och morfar
200:- av farmors syster
500:- presentkort på Intersport av farmor
En ängel av farmor
Två silverskedar av farmor
Dom tre första Twilight-böcker av mami och papi
Ett handgjort ståltrådsträd (tradition!) av mina kusiner 
OCH EN SYSTEMKAMERA av mina päron!

Hur glad tror ni jag är nu då? På en skala ett till tio? ELVA! Helt otroligt. Det är klart att man får önska, men jag hade absolut inte väntat mig nånting och så fick jag allt det där.. TACK!

Godnatt

Sådärja. Nu har man gjort en insats för klimatet! Mina grannar var dock inte särskilt deltagande.. Nåja. Imorgon konfirmeras jag och massa andra sötnosar i Domkyrkan klockan elva. Ska bli skönt att det tar slut, men jag kommer sakna folket! Har till viss del varit en rolig upplevelse ändå. Att lära känna nya människor och sådär

Ska upp tidigt som satan och fotas i kyrkan. Hyfsat kul iaf!
Godnatt.

EARTH HOUR!

Nu blir det att släcka ner hela huset en timme och tända ljus istället.

Fotboll

Läns hela dan idag också. Riiiktigt kul må ja säga!
Dagen har varit slitsam men grym. Längtar redan tills nästa träff...

Måste bara säga att jag verkligen brinner för det här.
Fotboll är det bästa jag vet!

Walkin' on sunshine



Har just kommit hem från stan för jag måste bl.a städa och käka innan halv sju..
Ska nämligen iväg på läns, vilket ska bli riktigt roligt! Framförallt att få träffa alla goa bruttor igen. Det känns som att det var tusen år sen sist.. Har liksom missat några läger pga innebandy, men det är skönt att veta att det kommer fler läger och nu är vi framme vid ett sånt. Glad jag känner mig! Synd att vi inte får vara ute bara.. Det är ju asfint väder! Sol och inte för kallt.
Faaast.. I min värld så kan man spela fotboll när som helst, hur som helst och var som helst. Så det kvittar. Men Arcus får duga tills vidare.

Måste börja bege mig nu.. Vi ses, gullet!

Systemkamera

Gud så jag vill ha en! Älskar verkligen att fota allt mellan himmel och jord, men det lär nog bli så att jag får nöja mig med min gamla skruttiga kamera tills vidare. Vem vet, kanske får jag en i konfapresent på söndag? Hmm, tvekis.. Ska dock inte ha för höga förhoppningar. Jag är glad ändå! Har ju i princip allt jag behöver. Tak över huvudet, mat på bordet och en herrejävlars bra familj som bryr sig! Och för att inte tala om mina vänner! Ojojoj...
NI ÄR GULD VÄRDA ALLIHOP! :) puuuuss på er.

You had me at hello

Vi slutade elva idag, så jag drog in till stan med Erland. Träffade Filip och Frida på dagobert och käkade med dom. Sen traskade vi vidare in på massa butiker. Monki är inte så wooow som alla säger, tycker jag. Klart dom har fin kollektion och så, men det är inte så att jag skulle kunna slänga ut hela min garderob och köpa allt därifrån.
La iallafall undan en söt liten skjorta på JC som jag ska in och hämta på fredag. Erland tyckte också att jag skulle köpa den. Egentligen var det meningen att jag skulle vara hans smakråd, för han tyckte att det var dags för något nytt, men pojken var ju hopplös!

Min krångliga gitarr som jag nämnde häromdan gick vi och hämtade innan vi for hem. Den är fixad och redo att användas. Glad jag är nu när jag kan klinka igen! Är dock ingen Andy McKee, men jag ska öva och öva tills jag blir hyfsad iallafall. Det kan dock ta sin lilla tid.. Men, tills dess: Håll utkik! ;)

MUUUMS!



Fick veta att det var våffeldagen idag och det hurrar vi för! Jag som är våffel-älskare till 110. Fast.. Det finns typ inget i matväg som jag inte gillar. Bara det att vissa saker är godare än andra, det e ju klart. Har iallafall käkat ett antal såna här idag före träningen. Antar att det blir ännu fler till kvällsfika.. Hur jäkla gott kan nåt så simpelt bli?

YEA!

Sammanfattningen av helgen blir strålande! Har myst på med kusin och tagit igen lite tid som vi missat. I Malmberget/Gällivare/Koskullskulle. Undra om någon ens vet var det ligger? Hmm... (Min mormor och morfar + farmor bor där).
För övrigt så känns det riktigt bra att jag har min lilla kusin. Vi är lika på så många sätt, bortsett från utseendet. Haha, det hade dock inte skadat om man fick va lika söt som henne.. Men det är ju insidan som räknas trots allt. :)
Spelade även match mot Gällivare. Det var ju det som var anledningen till att vi for dit överhuvudtaget. Dock så blev det förlust mot serieledarna efter en riktig kämpainsats från våran sida. Både jag och Agge var helt döda i bilen på väg hem..



Idag då? Spenderade tid på skolan as usual. Grymt lång dag men ändå helt okej. Kvällen visade sig vara otroligt lugn. Färdigställde lite påbörjade projekt.. Inget märkvärdigt alls.

Men imorgon däremot, då blir det andra bullar! Jävlar anamma! Späckat schema hela dan..
Friluftsdag i Kåbdalis. Hoppas innerligt på bra väder. Och nu tänker ni säkert: ''åååh vad kul med slalom!'' (eller nåt). Men inte det, inte. Åttorna får bara pimpla, och dessvärre så är jag en sån liten varelse. Syyynd där! Eller inte.. Det ska fan bli kul!
Direkt efter det så är det bara hem som gäller, sen iväg på sista konfaträffen.
Blir att käka pizza, umgås med mysigt folk, sitta i kyrkan och be till Gud och hela den faderullan. H3H3H3.. Inte riktigt min grej, men iaf. Vi ska tydligen prova kåporna också.. That's najs, folks!

Vet ni vad, nu ska jag ladda inför morgondagen.
PIMPLING AKA PIMPNING, HERE I COME

Sleep tight, sugaaar!

Dead and gone

Oooops! Typsikt mig att lova nåt och sen glömma det.. Nåja.
Har fortfarande ont i skallen sen jag gick in i en dörr... Förstår inte hur jag lyckas.
Såret i pannan kommer typ bli ett ärr. KAOS!

Man kan säga att jag har varit skitglad hela dagen. Fick MVG på både NOn och SOn!
VAD HÄNDER?! Inte likt mig, men jag börjar avancera ;) haha, ganska coooolt.
För övrigt då? Har fullt schema hela dagen. Ska fara in till stan och fixa med min gitarr som krånglar, sen ska jag hem och städa, packa och äta. Efter det ska jag iväg på fys. Förstår inte hur jag har tänkt att jag ska få ihop det här...

Ikväll bär det iallafall av till Gällivare med Agnes! Ska bli skönt. Har match där på söndag.. Sista för säsongen. ÄNTLIGEN så övergår innebandyträningarna till fotbollsträningar istället. Efterlängtat as hell!

Nä nu måste jag rusa... Må bra så länge!