Made by the dust on a butterfly's wings

Ja okei, det gick inte så jättebra i helgen. Vi förlorade alla matcher med uddamålet trots att vi var stört bra på att skapa chanser framåt. Men det är ju målen som räknas och det är inget man kan göra något åt. Jäkligt osis att vi inte hade fullt lag dock.. Uppsala, Falun och Umeå kom typ dit med fyra lines medan vi inte ens kom dit med två, haha. Nåja, vi gjorde iallafall vad vi kunde. Vi krigade på som vilddjur och domarna var katastrofala, precis som vanligt...

I det stora hela så hade jag faktiskt kul. För jag fick göra något som jag älskar. I det här fallet var det att spela innebandy. Icke att förglömma så lärde jag mig något också... Var snel mot domaren, annars kanske han börjar gråta och ger dig rött kort, hehehe.. Aldrig mer va!


På tal om ingenting så är jag upp&ner och har ijenklien på mig en tubklänning på denna bild.
Och vet ni vaaad? Jag ska fortsätta plugga och äta glass nu. See you in heaven ♥ PUSSHEI!

Feel the fear and do it anyway


Nu är det dags för SM-kval i Umeå. Det känns stört kul, förutom att halva laget har drabbats av förkylning... Värsta tråkigt ijenklien (haha, egentligen). Men det är bara att kriga på med spelarna vi har! Gör vi vårt bästa så får det gå hur det vill. Bara vi inte kommer hem med ånger i magen och känner "fan, varför kämpade vi inte sista sekunderna" så är iallafall jag nöjd.

Nåväl. Jag rapporterar reslutat å sånt imorgonkväll. Först då får ni veta om vi gått vidare till SM-slutspelet i Falun eller inte... Men ni ska veta en sak: Jag tror på mirakel.

Dreamlover

: )Haha, ååh.. Plockade ut några kommentarer och tänkte passa på att svara...

- Sjalen är från Gina Tricot
- Jag avänder Picnik.com för att redigera bilder på ett snabbt och enkelt sätt
(Sötis-Denise tipsade om denna goa sida i somras! tihi)

Och så ville jag bara säga TACK för all feedback! Blir asglad.
Hoppas ni stannar även fast uppdateringen är lite upp&ner....


We weren't meant to be, we just happened

She is so old-fashioned
Som jag skrev i förra inlägget så skulle helgen spenderas i Gällivare. Och så fick det bli.

Herregud vad snö det är där uppe! Började typ smaska lite på den bara för att jag blev så glad. Haha, så typiskt mig. Nåväl.. Ni anar inte hur skön denna helg har varit för min del. Inga tider att passa eller så. Ett behövligt break från min normala livsrytm kan man verkligen säga. Jag har typ inte gjort nånting. Whuut, vet ni hur längesen det var? Ne, inte jag heller.

Värt att nämna så snokade jag lite i farmors garderober också. På bilderna ovan ser ni några smakprov på vad jag hittade där. Ja, och om ni inte visste det så älskar jag gamla prylar. Det är fett coolt att blanda gammalt och nytt, tycker jag. Man kirrar en helt egen stil direkt! Luuv it.

Min magkänsla säger att nåt bra kommer hända.. Ååh, jag är glad.
På det säger jag puss och godnatt!

If I let you go

Sitter i median och försöker få fram lite mer ingående fakta om Kärnkraft. Ska lämna in tre fördjupningsarbeten om energi nästa tisdag och behöver ta tag i detta i god tid. Haha, det där lät verkligen aaaskul, eller va? Nei. Jag älskar våran klass. Den är fin.

Anledningen till dålig uppdatering är alla prov jag haft denna vecka. Varje dag har i princip bestått av träning, plugg och OTH efter skolan. Gårdagen var dock ett undantag. Mina föräldrar spenderade kvällen och natten på Pitehavsbad för att fira sin 21-åriga bröllopsdag (!) och Sofia joinade mig. Vi hade laddat upp med tacos och glasstårta dagen innan och pressade i oss alltihop. Ganska så najs vill jag lova!

Beger mig till Gällivare senare i eftermiddag. Kommer hem på söndag nån gång.
Det ska bli otroligt skönt att få komma bort härifrån.I'll be in touch. Ta hand om er!

King of kings

Ännu en helg att bocka av. Det är rätt fascinerande hur man kan känna att tiden rusar förbi en bara sådär. Jag minns inte senast jag kände "ååh vad tråkigt jag har, kan tiden gå snabbare?". Idag skulle jag typ döda för att tiden skulle gå hälften så snabbt eller att Gud uppfann en pausknapp som man fick använda i nödfall.


Hur som helst. Just nu sitter jag och går igenom lite pop- och rockhistoria. Har nämligen ett restprov som skall göras imorgon, eftersom jag var sjuk när alla andra gjorde det förra veckan. Ärligt talat så är det oerhört intressant! Vissa saker hade jag lite koll på sen tidigare, men det mesta är saker som jag inte hade nån aning om, haha.

Borde läsa igenom samhällsekonomin innan jag somnar.. Prov på tisdag. Träningsläran bör också skannas, men den får vackert vänta eftersom det provet avgår stapeln först på onsdag. Känner mig lite vilsen när det gäller svenskainlämningarna som skall in till veckan dessutom. Ligger efter som sate och jag vet inte hur jag ska hinna ta igen det.. Hojjja.....

Oh shit vad deppigt det blev nu! Förlåt, men ibland känns saker och ting alldeles för jobbiga och min prestationsångest är ett faktum. Jag vet att det blir lättare om man försöker vara glad trots allt, men det är inte så lätt alla gånger. Det är inte det. Men jag försöker, jag lovar.
Hela hela tiden försöker jag.

Nä hörrni, sängen kallar. Sweet dreams!

Bad day?

Nja, långt ifrån faktiskt!
Fredag den 13:e blev inte så misslyckad som jag hade väntat mig.. That's AZZZUM!

Sjöng på Kulturskolan hela morgonen. Käkade maxmat till lunch som papi fixat. Tyckte att Jonas (en av mina aaaaaascoola lärare) var jetesnel mot mig på NOn. Vek mig av skratt tillsammans med Lisa i väntan på Erland som tog svinisvaccinis. Jammade med honom resten av dagen. Tänkte se premiären av 2012 på bio men vi ville inte sitta på första raden och få nackspärr så det blev inget. Åt middag med mina päron framför Idol istället. Blev sjukt glad när Mariette sjöng Bleeding love och gamla minnen yttrade sig. Tog en kvällsprommis och nu ligger jag här. Typ så.

Hoppas ni lyckats smita från oturen idag, kära vänner!

Puss och godnatt ♥

I'm looking for youDet här är bara några exempel på vad man kan göra om man tycker om någon.
Tänk vad många andra sätt det finns.. Synd bara att jag inte hittar någon att det visa det för.

Jag vet att du finns nåntans där ute.. Men var?
Låt mig få hitta dig innan
vintermörkret plågsamt slukar mig inifrån.

I have a dream to share...


I natt drömde jag att jag kunde flyga. Jag var dessutom den enda i hela världen som kunde det. Jag hade inga vingar som en snövit ängel eller nån propeller på ryggen som Karlsson på taket. Men man kan väl nästan säga att jag var som Peter Pan om man nu ska jämföra med någon. Jag gjorde stordåd och hjälteinsatser världen över samtidigt som jag njöt av livet.
Alla avgudade mig, förutom Kapten Krok då, hehe. Det var tyyyp asballt!

Även fast det bara var dröm så minns jag hur underbart det var att kasta sig ut från en hög byggnad och ändå veta att man kommer landa mjukt. Tiden där emellan, fallet eller vad man nu ska kalla det, det måste typ vara bland det skönaste man kan känna.

Fan... Fan, fan, fan att det här bara var en dröm.
Men vad är det man säger..? Jo, drömmar kan slå in!