The sky is full of dreams, but she don't know how to fly



Shit pommes. Jag måste ingå i kategorin "Jordens sämsta pluggare". Gör alltid en massa annat när jag väl intalar mig själv att plugga. När det verkligen är viktigt dessutom. Precis som nu. Istället för att göra det jag egentligen borde så sitter jag och joxar med bilder, lyssnar på musik, chattar med folk, osvosv... Dvs noll fokus. Inte bra, Emilia. INTE BRA!
För att kunna behålla mina betyg så måste jag verkligen skriva den där engelska bokrecensionen och det där franskabrevet, göra den där HK-inlämningen och nöta in allt om Första världskriget för vi har fetaste provet nästa onsdag. Och jag anser det som är jäkligt svårt. Eftersom jag inte är särskilt insatt i just Historia så känns det ännu jobbigare.

Men vad gör man? Jo, man biter ihop och gör det ändå.

Så vitt jag vet så är jag inte ensam om detta. Hoppas att ni som har samma problem som mig gör det till det bästa. Trots att det inte alltid är i medvind.

xoxo

I wasn't born to fall apart

Mådde inge bra när jag vaknade imorse så det fick bli en vilodag för min del. Passade på att ta itu med lite plugg och dega framför tvn samtidigt som jag mumsade på mina älskade varma mackor. Såg allt från Indiana Jones till Gossip girl.. Och ja, det var hur skönt som helst! Förutom att tiden gick alldeles för snabbt. Som vanligt.

Måste bara säga att Gossip girl är en tokigt bra serie (Jag vet att jag är lite sen med den upplysningen, men ändå). Jag som knappt såg på tv förut har helt plötsligt börja se extremt mycket. Sitter i alla fall bänkad i soffan kl 16.05 för att se GG och 20.00 för att se Idol varje dag efter skolan, om jag inte är på träning förstås. Vad hände med det liksom? Ni som känner mig vet att jag inte är sån. Snart kan man ju nästan säga att jag är rutinerad på tv-biten, ha-ha.

Nä vet ni vad, jag har sjukt mycket att göra innan jag pyser i säng så det är nog bäst att jag går nu. Och att jag är taggad för en skön fredag, det kan ni lägga på minnet!

XOXO

I'm still standing here and you're miles away



Ibland önskar jag att jag hade gjort annorlunda. Trots att det är så många år sen nu.
Jag hade ju den där perfekta vägen framför mig. Det perfekta leendet. Min dröm i skepnad av en människa. Om jag ändå bara hade vågat fånga det där magiska ögonblicket innan jag plågsamt hann se det försvinna, så hade jag sluppit lida.
Jag trodde att det skulle komma fler chanser. Och det gjorde det. Men då var det redan försent. Vad fick mig att tveka från början? Jag förstår inte. Jag hade ju kunnat ändra mitt liv för alltid istället för att visa en sån patetisk höjd av feghet.

Fan. Fan, fan, fan.

Vad som än händer i framtiden så vet jag att en sak är säker..
Jag kommer aldrig glömma våra 112 hjärtan. Du förtrollade mig.


Jag hatar att det är så lätt att vara efterklok. Men nånstans så tror jag ändå att det är nån mening med allt. Det är bara att svälja förtreten och gilla läget.

xoxo

Nothing really ever goes the way it's planned



Det känns verkligen som att veckorna går skitsnabbt nu. Så brukar det väl inte vara när det är skola? Men så är det. I alla fall för mig och jag finner både för- och nackdelar med det. Dels är helgen är över på ett kick och dels hinner jag knappt plugga ordentligt för att jag tränar varje kväll. Inte så najs eftersom jag vill ha bra betyg till jul, precis som alla andra.
Om vi säger såhär: Värdet av prioritet är en sak som jag febrilt håller på att lära mig...

På tal om ingenting - Jag såg verkligen fram emot fredagens orientering på "The Snakemountin" (Ormberget). Men det visade sig inte vara lika kul som jag hade väntat mig. Jag gillar att orientera, men det blev bara för mycket när jag gick vilse.. Mådde väl inte sådär jättebra när jag kom tillbaka och insåg att jag varit borta på tok för länge... Trött och hungrig. Min hjärna är ur funktion i det skicket. Fick iallafall käk i mig, vilade lite och tog revanch, haha. Det var nån mening med det. Konstigt nog.
När dagen var slut så konstaterade jag att det enda jag gillar med Ormbergets uppförsbackar är att man får stenhårda benmuskler och att det går neråt på tillbakavägen.
Eller vad säger du, Lisagirl?

Fredagkvällen blev jäkligt bra. Hade FF all night long eftersom mamma farit till Italien och pappa till Gällivare. Jag bakade kladdkaka till folket och busade med Josse, Lisa Mallan, Totte, Lidde och Erland. Haha, förjäkla sköna människor! Blev verkligen allt utom en failad kväll kan jag ju säga. Mallan och Josse tillbringade natten hos mig och vi hade det huuur mysigt som helst. Loveya.



Dagen därpå bar det av till Skellefteå för min del. Sista matchen med div2. Jäkligt skönt med vinst! Och jäkligt skönt att göra ett sista nickmål för säsongen, tihihi. Vi hamnade på en tredjeplats i tabellen tillslut. Sjukt bra jobbat!
Kvällen bestod av välbehövt lugn och ro. Uppskattar verkligen sånadär "göra-ingenting-kvällar". Ibland är det precis det man behöver.

Och så var vi framme vid söndagen. Jag älskar söndagar. Förstår inte hur folk kan hata dom så mycket. Söndagar är ju en perfekt avrundning på helgen och en perfekt början på en ny händelserik vecka. Vad vore vi utan söndagar liksom?
Nåja.. Igår såg jag alla repriser av Idol, såsade i soffan och brände alla mina tomma kalorier i form av en innebandyträning på kvällen. Kändes som att det var en mycket behövlig sådan med tanke på alla onyttigheter jag lyckats proppat i mig i helgen...
Men iallafall, puss på onyttigheter och träningar!


Ojdå, tråkigt långt inlägg det blev nu.. Whatever ;)
Tänkte bara skriva lite om helgen typ. Återkommer senare!

När man är uppe för länge

På måndagar är man typ aldrig klar i huvet. Det snackas om helgen hit och dit, man är smått förvirrad och allmänt trött pga nån slags sömnbrist man lyckats dra på sig efter helgens bravader. Men idag gick min måndag faktiskt snabbare och bättre än jag trodde.
Börjar redan nu känna lite ångest över allt som ska göras.. Illa. Vi har bara gått i skolan cirkus två veckor, hur blir det då om två månader? Vill nog inte ens veta, för då kraschar väl min hjärna eller nåt. Aja, det är bara att kriga på som ett djur till höstlovet då man förhoppningsvis får koppla bort skolarbetet i en vecka. Jag längtar.

Nu är jag trött. Och hungrig. Ändå är klockan bara halv nio.. Tror jag ska försöka satsa på tidigare kvällar framöver. Tackar Gud för att skolan ändå är i full gång så man inte hinner vända på dygnet och gå runt som en zombie halva dagarna...

Innan jag drar i mig lite kvällskäk och fortsätter med mitt engelskaföredrag så måste jag bara säga att jag såg världens sötaste program efter träningen idag. Om gorillor. Babygorillor. Jag dooog! Dom hängde på sin djurskötare hela tiden, ååh.. Han var precis som deras pappa. Tänk att få ha en såndär liten mysis-monkey hemma hos sig bara för en dag.. Yes man, här snackar vi upplevelse! Haha, nåväl.. Det är i alla fall tur att man får drömma.

Här kommer dagens outfit (på beställning, ha-ha)


Stor t-shirt, JL
Skjorta från JC
Chilljeans, Lee
Brors gamla jacka
Converse

Thanks for reading, babes!

En kaosartad söndag

Okeeej... Denna söndag har till viss del varit bra. Men fyfan vad kaos det var att förlora med 10-1 mot serieledarna. Jag skäms ju över att spela med Notvikens divison 3. Var egentligen meningen att det skulle vara flera avbytare på bänken så att vi juniorer fick vila lite för en gångs skull, men så blev det inte eftersom vissa inte ens meddelade att dom inte kunde komma. Dålig stil och noll lagkänsla säger jag om det.
Provade även på att vara back för första gången i hela mitt liv (!!!!) och det gick lika kaaaaosdåligt som det låter. Precis som Bambi på hal is. Oh, shit... Jag är helt enkelt en offensiv spelare, det vet alla nu. Braaaa!



När jag kom hem från matchen så påbörjade jag mitt engelskaföredrag. Är inte säker på vad jag ska snacka om ännu, men jag tror att det jag spånar på kan bli ganska bra.. Men det återstår att se, hihi. Tröck i mig massa efterrätt à la EO och städade min garderob lite senare. Fysjutton vad mycket kläder det var... Jag förstår att mamma blev arg när allting bara låg på golvet.. Tur att allt är i sin ordning nu i alla fall.

Från ett till annat - fick en förfrågan om att börja med dagens outfit. Tanken har slagit mig förut, men jag har aldrig orkat. Så vi får se hur det blir med det!

Nåväl.. Time to sleep now.
Puss på er som läser min blogg. I adore you!

The ugly truth

Det är mycket sent och jag är trött,
men jag tänkte ändå skriva lite om helgen innan jag flyger vidare till drömmarnas land.

Fredag: Slutade halv elva, käkade lunch på stan med mami och köpte ett par efterlängtade helsvarta Converse. Traskade även runt lite överallt för att hitta mig en höstjacka, utan lyckat resultat. Åt en fullkomligt utsökt middag när jag kom hem (pappas mat är bäst!), såg Idol och skrattade åt Bagges sköna utlåtanden. Avslutade kvällen hos Krille där vi såg Fired up. Haha.. Det blev en mycket bra fredag! Trots att det var den 11 september...

Lördag: Vaknade halv tolv och insåg att jag hade sovit 12 timmar (?). Konstigt nog så var jag ändå trött resten av dagen. Hmm... Inte najs. Såsade på ett tag sen var det dags för samling och match med division 2. Derby mot Alvik. Förlust så det bara skriker om det.
Ringde Sofia när jag hade käkat och duschat och vi for på bio för att se The ugly truth.
Asbra film! Mår helt bra nu efteråt, hihi. Se den! Annars går ni miste om något.

Vet ni vad, unna er en god natts sömn nu. För det ska jag göra. Bonne nuit, mes chéris.


Midnight hour

Fysjutton vad jag INTE gillar sega torsdagar. Alltid världens längsta mattepass på morgonen som typ gör att man deppar hela dagen. Jobbigt. Men jag börjar ändå se det positiva i matte nu! Sanningen är den att jag faktiskt börjar bli helt smart!!! Eller vänta nu... Nae.

Såg i vilket fall som helst fram emot en lugn och fridfull torsdagkväll, utan minsta lilla prestationskrav när jag slutligen kom hem från skolan. Och så fick det bli. Inga läxor. Inget plugg. Ingen träning. Heavenly! För en gångs skull fick jag inte dåligt samvete av att känna så. P.g.a. den dumma förkylningen som håller i sig så jag skippade träningen och häckade framför tv:n och Idol istället. Att det finns så många som gör bort sig i det där programmet så ojoj.. Hälften vore nog! Men sen finns det ju dom som dyker upp i tv-rutan och ger en gåshud mellan varven och det tackar vi för! Programmet hade ju liksom inte haft nån mening med sin titel om det inte vore för dom där unika guldkornen som hoppar in på audition efter audition och golvar juryn. Jag menar huuur skön är inte Anders Bagge med sina klockrena kommentarer egentligen?! Hahaha... Förjävla skön om ni frågar mig!

Inser att klockan tickar på i en hejdundrande fart (som den alltid gör när man hänger framför datorn som värsta missbrukaren) och jag är faktiskt väldans trött vid det här laget.
Min nybäddade säng har väntat på mig länge nog och jag längtar febrilt efter att få borra ner mitt ansikte i min mjuka goa kudde. Så.. Om ni ursäktar mig så ska jag pysa nu!



Tänkte bara säga att jag börjar dagen med syslöjd och därefter har vi bad. Två roliga lektioner står framför mig innan helgen är ett faktum. Blir alltså en kort fredag för mig eftersom jag slutar redan halv elva (!). EMILIA GILLAR, GILLAR FREDAGAR!

Men nu: Sleep well, din lilla söta karrrramell.

CHACHA

Igår hade vi klassfoto. Som vanligt blev det failat. Men vad gör man.. Hann inte skriva nåt här igår eftersom jag for och tränade direkt efter skolan, satt bänkad i soffan med en Ben&Jerry's framför premiären av Idol, såg slutet av Sweet home Alabama och därefter blev det engelskaplugg och sängen för min del.

Vaknade imorse och var så trött att jag typ inte orkade hålla ögonen öppna... Fick kriga mig genom skoldagen ändå. Hade HK sista lektionen och vi gjorde nån egenplanerad, vegetarisk måltid. Jag stod för bakningen av brödet, hehe. Slutade fyra och var tråkigt mätt så jag skippade middagen här hemma.

Nu är det match som gäller... KÄÄÄÄMPA!

Jag är på god väg

Oja, det kan man verkligen säga! Andra inlägget på över en månad. Det är nästan värt en applåd va? Nä, skämt å sido. Idag hade vi faktiskt elevrådsfoto med tema NÖRD. Det blev typ faaail eftersom det bara var jag och Lisa som hade fixat utstyrsel.. Men det blir nog bra ändå. Gick runt och såg ut som värsta snillet resten av dagen. Fick rätt många blickar på mig, men det var bara kul eftersom jag faktiskt var ganska cool, hehe. Det tyckte min favvolärare Esbjörn också (våran supermegasköna bildlärare). Creds till honom!



Ikväll har jag lirat match i Piteå mot Infjärden. Eller, man kan nog inte riktigt kalla det för Infjärden för dom hade med 10 spelare från Piteås allsvenska lag. Ganska fegt om ni frågar mig... Men trots det så krigade vi på bra och det blev bara förlust med 1-0. Inte helt okej att jag typ är jätteförkyld sen DM i helgen också.. Och på tal om det så är vi förresten i DM-final mot Assi i slutet av september nångång. Det är iallafall riiiktigt kul!

Nä vet ni va, jag är jättetrött och nu väntar sängen. Imorgon är det klassfoto, weeho...
Puss och godnatt, kära läsare.

Min sommar


Allting började med en trevlig skolavslutning. Jag sjöng Free fallin' med lite stöd av Erland och sen sjöng jag och Lisa Dreaming of you. Man kände verkligen hur mycket alla längtade efter sommarlov där vi satt i kyrkbänkarna. Tillslut var det dags för betygen och vi traskade ut ur kyrkan som värsta flocken. Trots allt så kände jag mig ändå jäkligt nöjd angående årets prestationer. Den där känslan av att inte veta vad sommaren hade att bjuda på denna gång virvlade nog omkring i dom flestas huvuden, men det fick förbli en gåta tills vidare.....


Just innan skolavslutningen så fick jag ett erbjudande om att vara fotograf till min kusin (mitten) eftersom hon skulle gå balen. Klart jag ställde upp! Hon blev skitnöjd med resultatet och jag tyckte det var ett rent nöje att få plåta lite. Alla som gick balen såg ut som prinsar och prinsessor och jag insåg bara mer och mer hur mycket jag längtar tills det är min tur... Ja, det är bara att kämpa på med skolan i fyra år till nu.. Piece of a cake....


Fick mejl om att ha blivit uttagen till elitlägret i Halmstad inte långt efter skolavslutningen.
Jag hoppade av lycka! Tillsammans med 16 andra fotbollsgalna brudar flög jag ner dit några dagar senare. Av 24 län var det bara vi och Stockholm som stod obesegrade när vi kom hem (!). Det kallar jag status! En av dagarna hann vi fara till Tylösand där det var typ 800 grader i solen. Vi brände oss allihop, men det var det värt! Jag och Lisa träffade även våra saknade flickor från Öröbro ett år efter att vi lärt känna varandra på Sportscamp i Norrköping. Det var helt fantastiskt! En resa som jag definitivt inte kommer glömma.


Direkt efter Halmstad var det dags för PSG. Jag, Lisa och Lovisa missade en match i gruppspelet för att vi inte hade hunnit komma hem tills dess. Det sög, men som tur var så lirade vi alla andra matcher. Supertrötta som vi var efter fem intensiva fotbollsdagar i Halmstad så spelade vi allra mest på vilja. Med både flyt och oflyt i bagaget så kom vi till final! Tredje året i rad! Stencoolt ju. Tidigare år har vi kammat hem silvermedaljen men den här gången, som också var vårt sista år, tänkte vi att nu jävlar fick det bli tredje gången gillt. Och så blev det! Samma kväll firade vi guldet med mumsig mat på Waldorf. A-A-A-AWESOME!


Midsommar firades med alla kusiner hemma hos oss. Vi käkade god mat och proppade i oss hur mycket tårta som helst! För min del spenderades natten i ett tält med Julia och Agnes där vi fulade oss som bara kusiner gör..


Jag, Lisa, Josse och Malin hann dra ihop två Disneymaraton innan skolan började igen. Nostalgi! Hell yeah, det var verkligen skiiiitmysigt. Måste säga att vårat första maraton blev allra bäst. Det spenderades hos Mallan och vi for och köpte onyttigheter i mängder, sjöng med i alla sånger och härmade massa roliga citat. Sen tog vi en paus från filmtittandet och badade skumbad helvilt mitt i natten. ''Voooulez-Vooooous, A-HA!'' Ååh.. Bra allting var. Spontant, klockrent, perfekt. Ta mig tillbaka!


Har umgåtts med Philip till viss del i sommar. Vi har skrattat och gjort massa roliga grejer ihop, bl.a varit i hans fantastiska stuga. Det om något kallar jag dreamplace! Ibland är världen så fin.. Sen kanske det blev en puss eller två, eller tre.... Men sen tog sagan slut.


Kusinbus gillar vi och det har det blivit ovanligt mycket av denna sommar, vilket känns sjukt bra! Vi har tältat, varit på upptäcksfärder, garvat åt ingenting, oooosv... Bara allmänt myst helt enkelt. Tummen upp, tummen upp!


Mina absoluta favoriter, Tha gang, har varit här och vi har lagat gómiddag, badat jacuzzi, proppat massa candy, haft deeptalk och aaasgarvat i evigheter. En av kvällarna blev alldeles extra mysig och det enda som saknades då var Tha gangs femte medlem Helja, som bor 100 mil på tok för långt bort... Men sånt är livet, antar jag. Det här var för övrigt bara några dagar innan Gothia och det visade sig vara fruktansvärt bra uppladdning!


Vi åkte tåg till Göteborg och blev borta en vecka. Anledningen var Gothia - världens största fotbollscup. Vi gick obesegrade från gruppspelet med 10-0 i målskillnad och var då vidare till A-slutspel. Av 120 lag i våran åldersklass så fick vi möta Munksund (Piteå) som vi brukar spela mot här hemma. Lite surt att fara på Gothia och möta dom av alla lag. Men vi krigade oss i alla fall till en skön seger, vilket betydde sextondelsfinal mot Gideonsberg. Matchen visades på TV (Viasat on demand)! Fett coolt. 0-0 i ordinarie matchtid och straffar direkt... I samma sekund som vi insett att vi vunnit så skrek vi av lycka och glädjetårarna sprutade. Det visar bara hur sant det är att motivation slår klass! Ojoj.. Galen seger! Åttondelsfinalen fick dock inte ett lika trevligt slut... Vi hade otur med lottningen och fick möta Californiens bästa lag (!). Krigade på som idioter, men bortspelades omvartannat. Höll 1-0 tills det var fem minuter kvar då dom fick två snabba frisparkar och bombade in båda krysset. Besvikna var vi ju, men det kom att visa sig att vi förlorat mot cupens vinnande lag. Californien storspelade nämligen mot Hammarby i finalen och vann välförtjänt hem titeln. Dessutom så hann vi göra massa annat kul under veckan eftersom det var så glest med matcher. Vi gick bl.a på Liseberg, käkade på en världsgod glassbar och besökte storstaden. När veckan var slut for vi hem nöjda och glada över våran insats och vi konstaterade att vi hade upplevt en fullkomligt fantastisk vecka tillsammans. Trots allt så är vi ju bara ett byalag från lilla Luleå!


När vi kommit hem från Gothia så var det hög tid för mig att träffa Helja. Hon hade kommit under tiden vi var i Göteborg och skulle stanna i en månad. Umgicks dock inte med henne lika mycket som jag hade hoppats på och det blev inte som vi hade tänkt, men jag är ändå glad för tiden jag fick. För vi hann ändå asgarva, prata om allt mellan himmel och jord, tjocka med glass, brumma ut med båten, åka ring, sola, bada, busa, och bara allmänt myyyysa. Känns fortfarande lika tungt när jag tänker på att hon flyttade till Stockholm i vintras... Att hon inte finns ett kvarter bort längre. Att jag inte kan somna i hennes famn när jag vill. Att vi inte har möjlighet att springa ut på isen och dampskrika när allt är som mörkast. Att det inte är samma sak utan henne. Försöker tänka på allt bra vi har gått igenom istället för att gråta, men det är inte så lätt.. Trots alla omständigheter så är jag i alla fall glad att hon lever. Och var hon än befinner sig här i världen så kommer hon alltid vara en stor del av mig.. Det vet hon. Syster, vi ses snart! Jag älskar dig. Idag. Imorgon. För evigt.


En vacker dag for jag och pappa ut på äventyr i Luleå skärgård. Vi hade tänkt att hitta den omtalade Skvalpen. Det blåste riktigt hårt och vågorna var höga så det skvätte in massa vatten i båten eftersom vi gasade så mycket. Men efter att ha kört på helt fel sida om ön från början så hittade vi ändå dit tillslut. Och om vi säger såhär: Det var mödan värt! Vi möttes av vit sand och helt otroliga vyer. Vi hade hittat Luleås paradis. Störtförälskelsen var ett faktum!


Dagen därpå tog jag och paaapi med oss Agge till vårt nya favvoställe. Denna gång hittade vi dit mycket snabbare.... När vi anlänt la vi oss på ett riktigt mysigt ställe som låg i lä. Blev en massa stek i solen, grillad mat och läsning. Efter ett tag kände vi för att utforska ön och tog då med oss kameran för att föreviga stunden. Nu när jag blickar tillbaka så är det nästan så att jag kan känna den varma, fina, vita sanden mellan tårna.. Jag vet att jag kommer återvända dit nästa år, för det här var en underbar trip som jag mer än gärna upplever igen!


Åååh... MUMMMMAA! Det här tyder på att jag har varit flitig när det gäller glassätandet i sommar. Efterrätt á la EO känner ni väl igen?!


Jag har sett solen gå ner och månen gå upp. Det har varit magnifika stunder... Såväl i ensamhet som i sällskap.


Krille, my BFF, har fått mycket av min tid den här sommaren. Inte allt för mycket, men lagom. Vi har gjort en massa fula grejer, ojoj... Har alltid så jäkla kul med honom! Vad det än är. Och tro det eller ej, men det är inte ens undantag då vi deppar! Ändå garvas det. Helt craazy.. Vi kan snacka om vad som helst utan att det känns onaturligt. Sånt älskar jag.
Äkta vänskap kallar jag det.


Lulekalaset var lika underskattat som alltid. Inte särskilt bra artister, men det är ändå för det sociala man pallrar sig dit varje år. Hade inga förväntningar och då blev det faktiskt hyfsat kul. Tomas Ledin rockade sönder Södra hamn-scenen, Anna Ternheim bjöd på chillmusik vid Norra, Thåström deppade ner hela Lule för ett ögonblick och Markus Fagervall körde sitt race på Bd Pop. Jag delade ut flera dussin kramar, åkte karueseller och asgarvade, åt regnbågs-rämmar i överflöd och träffade så många människor att jag inte kunde fatta var alla kom ifrån. För mig var det en gåta att det rymdes så otroligt mycket folk på Luleås trånga gator.. Men vi kan konstatera att Lulekalaset var ganska mysigt trots allt.


Får ju inte glömma att jag har solat i massor denna sommar. För ett ögonblick trodde jag nästan att utlandsvärmen hade kommit för att stanna. Men det var en dum tanke, Franke. Den kom och den gick. Precis som den här sommaren gjorde. Och fort gick det! Men som tur var så slösade jag inte bort den uuunderbara värmen genom att sitta inne.. Jag tog vara på varje minut och bara därför så är det en nöjd liten tös som sitter här idag! Jag har nog aldrig blivit så brun av den svenska solen som i år... Blir ju nästan en jordgubbspuss på det va!


Inte att förglömma så finns det ju så mycket fint att fotografera när det grönskas i landet. Min systemkamera skrek typ efter att användas och jag fångade hejdundrande bra saker på bild i sommar! Här ser ni bara ett smakprov...


Jag fick finbesök av Denise och Frida en mulen dag (märktes dock inte att det var mulet, för dom lyste upp min dag så bra ändå!). Jag lagade mat och kirrade specialefterrätt, sen var vi fit for fight för lite plåtning i det vilda. Fladdermusbilden blev nog dagens favorit tror jag! Åh.. Detta får mig att le. Önskar dock att det blivit fler busiga dagar med dom.. För jag gillar mina fina flicks!


Och ja... Min sommar har bestått av fotboll till 110 procent! Jag har tränat väldigt intensivt som resulterat till att jag nött sönder mina fotbollsskor. Jag har krigat mig igenom matcher i åska och spöregn, stått och skjutit på Tunavallen i flera timmar för att förbättra mitt skott, farit på långa resor och fått jobba med mig själv mentalt... Så, varför allt detta? Jo, för att jag älskar det så mycket. Fotboll är mitt liv. Förhoppningsvis så lönar det sig en vacker dag. För jag har fortfarande min dröm... Att bli så bra som jag kan.


Finally! Det var några kapitel ur min sommar.
Härmed lovar jag att bli en bättre bloggare!
Bättre sent än aldrig va.....

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en kommentar. Det vore guld värt.

PEACE & LOVE