Save tonight


Har precis ätit en riktigt god middag. Pappa invigde grillen, wohooo! Typiskt vårtecken. Anyway, ganska oplanerad kväll. Pratade just med Denkie och hon kommer hit alldeles strax. Love it. Sen sover nog min man här. Mysis. Nåväl, vi tar det som det kommer. Trots att vädret sviker så är jag ovanligt glad, hihiihi... ENJOY YOURSELVES, PEOPLE.

PS. Jag måste ju förstås gå ner och kolla på majbrasan innan den slocknar. Bara för att liksom.

We need sunglassesMin kusin får mig alltid på bra humör. Vi är som bill och bull, hoho. Jag hade en jättemysig dag med henne igår. Kaffe, prat och mycket skratt. As usual. På kvällen innan jag skulle sova drabbades jag av ett välkänt men stört ryck och rev ut hela min garderob. Slängde och gav bort en hiiiimla massa. Skönt. Nu finns det plats för nytt och fräscht!

Beger mig till skolan any minute now. Ikväll är det VALBORG. Alltid lika mysigt att välkomna våren.

Rain down on me


Weeho. Min idrottslektion blev succé! Asroligt när alla lyssnar och man får stå i centrum, hehe. Jag vill typ bli tränare när jag blir stor. Koolt va. Aja, nu ska jag pysa in till stan (för typ femtioelfte gången den här veckan) och fika med min älskade kusin. JAG ÄR GLAD.

You give me something


Okei. Konstig dag. Började tio över tio, gjorde ett geografiprov som tog cirkus fem minuter, såg på film resten av lektionen och slutade kvart över elva. Eh, det var hur chill det ville! Hängde på stan, for till Soffank där Morre fick håret stajlat. Sickt najs. Spenderade resten av kvällen med min pojke. Han är jetemysig. Om ni ville veta.

Ajabaja. Klockan är mycket. Ska hålla i idrottslektionen imorgon. Bäst att jag slaggar nu då. PEACE.

I'm off to the city

Perfect little thing


Mysig sovmorgon. Vaknade lite för tidigt och kunde inte somna om vilket resulterade i att jag sitter här. Olikt. Försöker hitta en najs tygväska. Och jag måste säga att jag gillar dessa motiv jetemkt. Men vi får se. Jag kan inte bestämma mig... Hjeeelp?

Always move


Dagen i Skellefteå har varit jättebra. Lärt mig mycket. Bytt några ord med bl.a Hanna Marklund och Afrikas bästa fotbollsspelare (!), minns dock inte vad hon heter. Fett koooolt. Jag är glad att jag for dit. Nu ska jag iallafall vidare på nästa fotbollsträning. Livet leker, mina vänner!

You raise me up


Jag saknar min mamma. Hon är någonstans med jobbet. Hade behövt henne nu. Fan. Jag måste sluta ta saker för givet. Men jag tycker ändå att hon borde vara här. Hon borde ligga bredvid mig i min säng och prata om allt mellan himmel och jord. Sen pussa mig godnatt på pannan och säga att jag är hennes favoritdotter (även fast jag är hennes enda, hehe). Det tycker jag att hon borde.

Faaast.. Vi ses ju imorn, så det är nog ganska lugnt! Hoppas du ser detta, mami. AJ LAV JO.

So much to seaVet ni att jag är värd min Ben & Jerry's nu. Efter tre timmars slitsamt jobb med laget, he he. Softardag på skolan - igen. Vad händer? Bäst att njuta innan slutspurten tar fart. Inte länge kvar till frihet. KÄMPA. Åker mest troligt till Skellefteå imorgon. Fotbollslir all day. Funnybunny. Sen slutar vi typ till lunch resten av veckan? Jag klagar inte!

Hoppas att ni har det lika chill som mig för tillfället. För jag önskar ingen sena kvällar med skolböcker och skit.. Jag vet själv hur mycket det tar på krafterna. Men vi krigar, visst gör vi?

Dress up
I fredags kom jag hem med tre klänningar. Men denna tog mitt hjärta. Det syns inte på bilderna, men den är silverfärgad. Älskar dragkedjan. Åh. Perfekt. Längtar tills det är dags för mig att använda den... Kära skolavslutning, komsikomsi! Jag vill ha dig nu.

PS. Dom andra två klänningarna ska jag lämna tillbaka så att dom kan bli någon annans dröm. LOVE.

I got it from you


Inser att jag inte har skrivit på ett helt dygn. Vilken tragedi alltså, haha. Igår var jag som sagt på stan med min mamma. Vi mysfikade på Roasters, gick runt i massa affärer (på jakt efter en klänning) och fick med oss apmycket hem.

Har inte tid att visa er nu. Ska till Piteå på kalas, hihi. Mysigt. HÅLL UT.