New years eve


Åh. Nu är jag stressad. Har ägnat dom senaste dagarna åt mamis 50års-kalas, vilket har varit jättekul! Men det betyder också att jag inte alls har hunnit fixa den där årsresumén som jag sa... Men det är en världslig sak. Ska skynda iväg till Sofia nu och sen vidare mot Denko för middag med tjejor. Myyyys. Ikväll smäller det!

Innan jag går vill jag bara önska er en fin kväll och ett gott nytt år!!!!

Sugar


Random bilder från mitt enorma livsarkiv, haha. Tänkte pilla ihop en fin årsresumé så fort jag kan, men nu ska jag hjälpa till med mamis kalas. Hoppas ni har det bra där ni är. PEACE AND LOVE.

Love


Nu har jag och min man återvänt från en mysig lägenhet i mysiga Umeå. Bortkopplade från omvärlden ett par dar har bara varit skönt. Uppskattat like hell. Han e fin han den där Erland. Och jag kan inte vara lyckligare.

PS. Om en vecka är jag i USA!!!!!!

My man


Har glömt å säga det, men min man fyller 16 år idag! Grattis säger vi till honom! Ska fara dit och käka middag nu. Och imorgon far vi till Umeå ett par dar. Så ni kommer inte höra mer från mig. Skönt va? Heh, PIZ N LUV!

Open upJulafton är alltid lika mysigt i min värld. Maten, sällskapet, klapparna - allt. Jättemysigt. Puss på julen!

Last nite


Eftersom det bara är julafton en gång per år så tänkte jag att jag kunde klä upp mig, dagen till ära. Kändes typ kulit att vara lite annorlunda för en gångs skull. Sånt gillar jag! Men vad tycker ni om mig såhär? Hehe, pus.

Kul jul


Todilooo, här sitter jag med tomteluvan på. Uppesittarkvällen har just slutat och klockan har passerat tolv. Det betyder bara en sak.... Julafton, mina vänner! Julafton. Dagen då man ska umgås med nära och kära. Det ska jag göra. Som alltid. Önskar att alla här i världen hade samma möjlighet. Och bara för att jag råkar vara så lyckligt lottad så skänker jag, oavkortat, 1000 kilo kärlek till alla som behöver det! Äre int heeeelt fantastiskt?

Ja hörrni, nu finns det bara en sak kvar att säga.. HA EN RIKTIGT GOD JUL!!!!

One day left


Yomackaflow! Inte alls julig bild, men ni ska få en på mig med tomteluva sen. Har hunnit vara en sväng på stan och gjort några ärenden (vuxet dedär lät), sen har jag hjälpt till med en massa grejer här hemma, städning bl.a. Saknar dock den där härliga julkänslan som man brukar ha i juletider... Kanske äre för att jag inte är fem år längre. Men jag hoppas ändå att den dyker upp när Kalle börjar tjattra klockan tre imorn. Det skulle sitta fint!

Nu ska jag slå in lite juleklappisar, dricka glögg och äta peppisar med mina päron. PUSS PÅ ER.

Matchless


Man kan vara makalös trots att man e huvudlös (ni vet, utan hjärna, lite halvdum sådär). Ville ba få det sagt.

Indestructible


Efter att ha packat folks julskinkor och korvar med laget (i fyra timmar) kanske det inte är så konstigt att man är lite trött, pjuuh. Ett bevis på att vi kan kriga utanför planen också, haha. Känner att en lugn kväll är något jag verkligen behöver. Kanske syr lite, kanske slår på en rulle, kanske äter bullar. Kanske gör allt dedär. Kanske kanske. Men nu degar jag iallafall ner mig bredvid papi i soffan. FÖR skönt.

PS. Robyn e bättre än julmusik. Ibland.

Lycklig