Just chillin


Jag blir arg när min blogg är som en omskakad jordglob utan anledning. Inte kult. Jättemånga kommer inte ens in här. Varför blogg.se? Varför? Jag blir arg på dig och tycker synd om mina flitiga läsare. Dö på dig.

I natt har jag iallafall legat kloss med mina favobrudar. Vi hade så mycket att prata om att vi glömde bort att sova. Precis som det ska vara. Eller så var det alla aliens vi såg. Haha, fett läskigt. Ikväll ska jag till Agnes och imorgon beger vi oss mot ett Piteå som förhoppningsvis dansar och ler. Ha ett bra liv. Mitt äger.

Keep you much longer


Min lilla solstråle Helja är tillbaka i stan! Vet ni hur skönt det är? Åååh, jag är så glad. Vi hade tänkt fara ut med båten, men vädret sviker så vi tar nog en trip till Storheden tills vidare. Ber till gudarna att det spricker upp, för det är så himla fuktigt ute. Vaknade jättetidigt av världens åskväder. Trodde nästan att det var nån galning som bombade oss, haha.. Ikväll får vi se vad som händer, men förhoppningsvis är jag med min bejbi.

PS. Min blogg är fucked up, som ni kanske märkt. Hoppas du fixar dig själv för jag vet inte vad ditt problem är.

Live right now


Och juste, får ju inte glömma.. Ikväll har jag hängt med dessa sköna lirare! Elr nästan iallafall. Såg nämligen senaste Shrek-filmen på bio. Dunderjävlabra! Allvarligt. Jag och Soffe fick rejäla skrattattacker och jag grät tillochmed en skvätt. Har nog aldrig spenderat en gratisbiljett på nåt bättre, haha. Vad ni än gör - SE DEN!!!!!

Du är som min Shrek


En sak ska ni veta - Sofia Karlsson är och kommer alltid vara min bästa vän. Min syster, min andra halva. Vi har följts åt i sexton år och vid det här laget vet jag att ingenting kan ändra på det. Först dagis och nu samma linje på gymnasiet. Efter det fattas det bara att vi flyttar till New York, sirrrran! Åh. Jag har sån tur som får dela glada, ledsna, galna, störda och helt underbara stunder med världens bästa Karlsson. Min Karlsson. I LOVE YOU.

.. FOREVER AND EVER, BABE!

Guldlock hälsade på


Mysiga dagar har det varit på sistone. Väldigt mysiga faktiskt. Tror nästan att vi är tajtare nu än vad vi nånsin har varit, jag och min Erland. Förresten så for han ut till sin stuga tidigare idag. Känns typ konstigt att somna utan honom inatt... Men iallafall. Några saker ni kan få veta om honom är att han är ooooerhört klumpig (lätt den klumpigaste jag känner, förstår inte hur han lyckas) och att han kan säga gulliga saker till mig utan att dom blir smöriga, som typ "du är för fin för att slänga i komposten". Haha, så söt.

Trots att jag bara vill slå honom i huvet för att han e så knäpp ibland, så älskar jag honom. Mer än vad jag älskar Max-hamburgare. Elr nae. Det går ju inte... Men jag älskar honom. Fyra varv runt jorden och tillbaka igen.

Hang with me




Just nu befinner jag mig hos fiiiinaste Denise Hemphälä, även känd som Denkan elr Denkie i mitt liv. Hon e så braaa! Kan ni gissa vad vi har gjort? Hehehe, ne tänkte väl det. Vi har iallafall fulat oss jetemkt, ätit ugnspannkaka, pratat om konstiga fjällsnamn och fotat med hennes fina kamera (som jag väldigt gärna skulle vilja ha ett exemplar utav, kära mamma och pappa). Och en sak till. Jag älskar å va me denhär goa bruttan vetni.

Snart ska hon iväg på träning och jag ska bege mig hemåt. Kvällen kanske har nåt fint med sig ändå. Pushei.

Hold me


Mycket fin kväll och natt med Denkan häromdan. Och så lite fint häng med Ronja på det. Plockade upp min pojke från staun igår, och eftersom våra päron är på vift till på söndag så tänkte vi att det passade perfekt att umgås några dagar helt själva. På sex veckor har vi liksom träffats tre ynka gånger. Say whaaat? Dålig tajming, men det känns ändå helt bra nu. Jag hoppas ni har det jättefint och njuter av sommaren lika mycket som jag! LOVE YA.

PS. Vi gjorde nyss den godaste kladdkakan genom tiderna. SIIICKKKK!!!

Save the planet






Tog en mysfika på Roasters med Ella och Soffe. Och gissa vad? Jag fick med mig två linnen hem. Stackars lilla bankkort, jag ska inte slösa mer nu. Beger mig strax mot Tunavallen för fotbollsträning. KULT. Sa aldrig det, men igår hade vi första träningen efter uppehållet.... Haha, jobbbbbiiigggtt! Men fan va jag älskar det ändå.

Nåväl, Denkie kommer hit och myser med mig ikväll. Har int träffats på över två veckor så det blir asfint. PUSS!

En gång var dörren vit








Jag har inte berättat. Men i lördags hade vi släktträff. Bara en liten, pytteliten del kunde komma. Jeeeeetekult endo! Vi åt god mat, pratade minnen, skrattade åt fula skämt, fotade utan blixt, sjöng som kråkor och dansade på borden. Typ. Ja, alltså.. Sånt som man gör på släktträffar, ni vet. What else to say? MIN SLÄKT ÄR SÅ HIMLA GO!

PS. Jag har en ny säng. Varför sover jag inte? Godnatt.

Ten days of perfect tunes































Okei, EPISKT. Vet inte riktigt var jag ska börja... Men jag hoppas ni gillar bildbomber lika mycket som mig! Kände att jag låg efter lite med uppdateringen så det var jag typ skyldig er. Jag har som sagt varit borta i tio dagar. Tio dagar som kommer få mig på bra humör resten av livet. Galet. Helt jävla galet! Som ni ser har vädret levererat. FÖR SKÖNT ASSO. Ja, och nu undrar ni säkert exakt vad jag har gjort och blablabla, men eftersom jag inte planerar att skriva någon bok här så får ni helt enkelt lista ut det på egen hand. Eller inte, haha. Droppa kommentarer ifall ni undrar något eller bara vill tycka till sådär allmänt. Det tycker jag är kult!!!!

PS. Bilder på inköp å sånt kommer senare. Nu ska jag fortsätta njuta av Sveriges fina sommar. WIIEH, I LOVE LIFE.

Jag lever



Tänkte bara ge er ett livstecken från lilla mig. Jag älskar mitt liv just nu! Stockholm är en underbar stad. Gaaaanska mycket större än Luleå så det finns alltid något kul att göra, hihi. Har shoppat som en tok och imorgon blir det mer. Nu ska jag inte sitta vid datorn förrän jag kommer hem. Vi hörs senare! Må bra, sötnissar.

PS. Vi har det så kult, hehehe... TRION IS KILLING IT!!!