Going crazy


När jag gick hem från skolan idag så kom jag att tänka på en grej. Varför är det så lätt att vara efterklok? Varför kan inte alla smarta tankar skippa sirapen och bara finnas där just när man behöver dom? Varför jävlas dom med mig hela tiden? Jag blir tokig. SNEEELA, SAMARBETA.

They all belongJag känner att jag är skyldig er en liten titt från Niornas konsert som vi hade precis efter sportlovet. Grymt dålig kvalla och allt sånt, men det får vara. Jag orkar inte bry mig. Jag älskar att sjunga. Sen om folk gillar det jag gör eller inte, det spelar faktiskt inte så stor roll.

Love it, hate it, whatever.. JUST ENJOY IT.

Under construction


Har nog inte nämnt detta förut.. Men dessa bralls var en gång min storebrors. När han var i Thailand i höstas så gjorde jag dom till mina (frågade först!) hehe. Var tvungen att klippa bort några dec på längden och sy in dom jetemkt, men ändå. Och för några veckor sen tog jag värsta filen (en såndär som man har på träslöjden, ni vet) och började trasha dom lite. Blev typ k00lt.

Nån dag när jag ids så ska jag färdigställa detta projekt. Lär bli intressant. PUSS.

Mess with someone else

Jag säger bara EN sak: Mucka inte med 9Awesome.

You can't speak


Min sköna tröja från Monki fick idag genomgå ett förfärligt matteprov, bli nergeggad av mat, omfamnas av min pojkvän (som jag inte träffat på fem dagar), känna mitt hjärta boxas som ett vilddjur och ta emot x antal tårar efter att ha sett Pojken i randig pyjamas.

Tack för idag, kära tröja. You did great.

Above us only sky
Nästan för skön cover. Tack för det, Jack Johnson.

The party last night

Ja, det här speglar nog gårdagen på ett ganska bra sätt. Ingen tvekan om att min släkt är heeeelt crazy, men fan vad jag är glad att jag är en del av detta goa gäng! Vi har alltid så himla kul.

Thinking of youJag har haft en asrolig kväll. Bilder från 50årskalaset som jag var på får ni imorgon. Snön yr utanför mitt fönster. Det är mörkt. Borde sova. Tidig match. Drömmer mig bort. Åh, som jag längtar. Snart får jag träffa min pojke. Världens finaste. Bäst att inte glömma att ställa fram klockan en timme innan det är dags för en dejt med John Blund. SOMMARTIDER, HEJHEJ.

Find your freedom


BILDREEEGN! Hoppas ni gillare. Detta var iallafall min gårdag. Konserten gick bra! Allt var väl ganska spontant och lattjolajban, men det har jag inget emot. För er som inte vet vad jag snackar om så var jag med i en välgörenhetskonsert för handikappade igårkväll. Med tanke på ändamålet så känns det inte som att det var flera veckors övande åt pipsvängen iallafall. Det var kul och jag är glad!

Hippie-temat som vi riktade in oss på blev apbra måste jag säga. Nu ska jag chilla. PEACE AND LOVE.

Keep on walking


Salem är så söt. Och duktig. Och charmig. Nästan så att jag skulle kunna kidnappa honom, hehe. PUSS! Egentligen ville jag bara meddela att jag och min klass sitter i median. Trodde inte att det kunde bli mer chillmode denna fredag, men det kunde det tydligen.

Dags att återgå till vårat engagerade "hard work work" om religion. LATER, BUDDIES.

Hear you me


Det känns som fredag. Fast ijenklien är det ju bara torsdag. Det betyder alltså att dagen har varit lite för chill (precis som alla andra dagar den här veckan). Men det tackar vi hjärtligt för.

Sängen skriker efter mig. Så jag ska väl göra den till lags. Morgondagen kommer bli sick azum. Nu är jag för trött för att skriva mer. Bilder får ni imorgon istället. PEACE AND LOVE, PPL.