Sleeping lessons


Tönt med rutiga sockar. Chill dag. Drar å lirar fotboll. Somnar bredvid min man. Heido.

The moon
Kanske borde säga förlåt. Fast ne. Jag har som sagt ett liiiiiiiiiiiiiiv. Puss på er. I helgen har jag skrattat med sjukt goa och saknade bruttor, tjockat jättejättemycket, lekt rockstar, gråtit till megafina Dear John (bättre sent än aldrig va), somnat och vaknat bredvid mitt månbarn, spelat fotboll några timmar, joinat adventsmys hos fina familjen Löfgren... Det låter väl som en himla trevlig helg? Hihi, för det vare också.

Black and blue


Hei. Tänkte ba visa min familj (dock ovanligt uppklädda). Nu väntar kvällens äventyyyyr! PEACE OUT.

Pretty little thing


Fick veta att jag har EN lektion och sovis till halv två imorn. Fetnajs. Men jag ska endo kravla mig upp ur för att luncha med fina Ronja. Det blir mys. Har utvecklingssamtal mitt i den enda lektionen och sen ska jag på möte, hehe.. Mot kvällen äre tänkt att jag och Maria ska koka ihop en god middag och sen pysa vidare till lilla Anna. Stört längesen så det blir nog kulit! Nu e jag tröt ponihest. Hoppas ni får en asgrym helg, bejbs. GONATT.

PS. På lördag taggar vi match mot våra rivaler. Det blir krig!

Fredag hela veckan


Ja, just precis. Fredag hela veckan. Så känns det. Men ijenklien e ju den riktiga fredagen imorn. FETT SOFT JAO. Dagen har sprungit fram, trots att jag slutade fem. Fasen va kul att vi skrivit klart våran låt på musiken å allt. Yippiyey! Nu ska jag iväg å trena. Olikt. Neeiii. Hoppas ni mår bra. PIZ N LUV.

PS. Robyn e förjävla bra och jag ska se Håkan 19 mars (som också e förjävla bra).

Bright side


Jag har haft en hysteriskt rolig dag. Mycket tack vare lille Fjunis, hehe. Annars då? Avklarat veckans två prov, pjuuuh.. Stannade kvar i skolan för att färdigställa filmredovisningen, vilket betyder att vi har jobbat ihop en sovis imorgon! Kanoners jö. Dagens middag på Max var för övrigt dagens höjdpunkt. Yumyum. Godnatt, världen.

PS. När man vet vad hjärtat vill får huvvet säga vad det vill.

Sunshine


You see me like no one ever saw me before.

Inte lika farlig som du


Såhär ser jag ut nu (om man står nära eller zoomar). Favvotischan på!

Bara du


365 dagar. Tolv månader. Ett år. Så länge har du varit min. Vem hade kunnat tro det? När vi var småknattar lirade vi hockey ihop. Du var den där blyga killen med vågigt, platinablont hår som förväxlades med en tjej ibland, hihi.. Men det var ju bara för att du var sötare än alla andra. Hade faktiskt en liten crush på dig redan då.

När vi började umgås på riktigt (i början av nian) var det ingen som anade att vi skulle bli något mer än bara kompisar, men jag kände att det fanns lite magisk chemistry mellan oss hela tiden. Minns så väl hur jag gick runt med en skön känsla i magen varje dag. För du var där. Tror inte att jag fattade hur glad du gjorde mig förrän du var borta från skolan en dag. Det sög. För då kunde vi varken låtsas vara begåvade i franska eller klunka en liter kaffe eller repa till julkonserten. Och jag kunde inte drunkna i dina ögon. Eller känna på dina lockar. Eller bara inspektera dina perfekta ansiktsdrag. Lite fascinerande att jag ens pallade dom dagarna.

Mitt i allt for jag iväg. Långt bort. Bara över helgen, men ändå. Började tänka. Vad gjorde mig glad egentligen? Hur mycket jag än försökte undvika det så var du det enda som fanns i min tankeballong. Ville inte förstöra våran vänskap genom att säga att jag hade känslor för dig. Tänkte att det var för fint för att kasta bort (det jag inte visste då var att det skulle bli tusen gånger finare). Tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Känslorna infekterade min hjärna och jag sa bara som det var. Förväntade mig ingenting. Men på nåt underligt sätt fick jag allt ändå. Förstår inte riktigt hur, men det spelar ingen roll. Jag är bara så glad att det hände. Att vi hände.

Vid det här laget har du sett alla sidor av mig. Och jag rågillar att du låter mig vara precis lika knäpp som jag är. Att du tycker om mig trots det är dock ett fenomen, haha. Det känns stört bra att vi inte "bara" är ett par. Vi är som bästa kompisar också. Såna som kan skratta och gråta ihop. Det är typ allra viktigast, tycker jag.

Den bästa tiden i mitt liv är nu. Tack för att du är du. Jag älskar dig, Erland Löfgren.

Oh my god


MITT LIV BLEV JUST SÅÅÅÅ MYCKET BÄTTRE!!!

Flightless bird


Ahmen tja. Måla e typ soft. Och fasen va jag älskar musik. Orkar typ int göra mer nytta idag. Det får räcka så. Faaaast, samhällsboken skulle bli glad om vi hängde lite innan bedtime... Kanske att jag tillåter det. Kanske.

Såg ut såhär i fredags när vi firade mumi end pupi på deras dag.