Time to wake up


Jag har rätt mycket nu faktiskt. Vad hände med det ijenklien? Första innebandymatchen för i år lirades igårkväll. And guess whaaaaaaaat... Vi krigade oss till en redig vinst! Good girls. Slutade halv fem idag och tog tag i plugget. Har träning strax och är mest troligt död när jag kommer hem. Morgondagen bjuder på allt utom Club Nordic, haha. Skämt och sido. Förhoppningsvis får jag pussa på min man. PEACE AND LOVE.

PS. Saknar ihjäl mig efter Helja Aghajani.

Världen e duOch världen e fin. Som många andra dagar så tillhör denna tisdag min favoritkategori. Erland for dock hem med sista bussen alldeles nyss och det är väl typ det enda dåliga med dagen. Allt annat = en och två tummar upp! Imorgon är det den där dan som kommer efter tisdag. Första seriematchen går av stapeln och det känns götttt.

PS. Mysiga höstväder, du får min själ att se ut som en glad gubbe utan skägg.

When september ends


Solen lyser och löven är sådär fina som dom bara är i slutet av september. Jag har en jättebra känsla i kroppen. Som att nåt bra kommer hända. Denna playlist har rullat sen jag kom hem från stan. Har fotat hela dagen och fick sluta fyra timmar tidigare. Traskade till T.A. för mysfika med Jocke och Jessie. Kalas. Lärarna borde ha möten oftare tycker man, hehe. Tänkte måla lite nu innan det är dags för innebandyträning. Har längtat ihjäl mig! Åh.

PS. Kom hem sent igår. Tio timmars bussresa sammanlagt, gratis mat, störtsköna tjejor och vinst. BRA KOMBO!

Yellow


Fint höstväder idag. Tog mig en prommis i min ensamhet. Storstädade och målade några hyllor. Har låtit denna playlist rulla all day long. Fett soft. Dagar som denna behöver man faktiskt. Om några timmar sitter jag på en buss till Övik med mitt fina lag. Sista seriematchen skall spelas och vi kommer inte hem utan en vinst. Natti.

I rymden finns inga känslor


Denna charmiga film var jag och såg igår. Fifan va värt! Garvade som en tok. Lova att ni ser den. Bra. Hei.

En två tre svarta
Tog en mysfika med mamma efter skolan igår och sen gick vi på en liten shoppingrunda. Thnks, mum. Love ya.

Blackie

Äkta rockers
YO LOVERS. Skön torsdag! Trivs som en firre på media. Alla e så goa och vi har stört kul. Tre år blir naaaaajs! Eller vad säger ni? Jag och Jocke briljerade på musiken idag förresten. Fast nä... Det kan väl diskuteras. Men att vi fick oss mer än ett gott skratt råder det inga tvivel om, haha! Imorgon är det fredag (REDAN?!?!?!) och jag ska på bio med två av mina favvobrudar. Den ena träffar jag varje dag men den andra har jag inte hängt med på väldigt länge, så det blir jetefint. Hoppas ni får en grymt soft helg! Godnatt.

Autumn


Jag blir som gladare på hösten. Fast ijenklien borde det ju vara tvärtom. Men inte för mig. Jag älskar att ta på mig varmare kläder. Halsduk, mössa, vantar. Ja, ni vet allt dedär. Och löven är ju så färgglada att man bara vill lägga sig ner på marken och leka med dom som en femåring, hehe. Men mest av allt vill jag fota. Så att jag fortfarande kan titta på dom stackars små löven när snöflingorna kommer och dödar dom.

Hur som helst. Hösten e riktigt fin!

Judit och JuditDom knäcker varenda gång!

After the storm


HEi. Ruskit najs. Och på tal om ruskit najs så har jag tränat idag. Weeho! Har även varit övertrött och skrattat som en tokig poni med mina härligt knäppa klasskamrater. Efter skolan tog jag mig friheten att besöka en av Luleås fina Max-restauranger. I Morres sällskap. Alldeles för tjockt, men tjockt gott! Ibland får man faktiskt...

Morgondagen har säkert ännu mer gotta att bjuda på. Och jag följer bara med. DRÖM. För första gången under min gymnasietid ska jag seriöst sätta mig ner och plugga. Det känns asbra! Haha. Förhoppningsvis blir det lite innebandylir på det också. Klagar inte! Papi kommer hem snart och sen ska jag sova. Ha en fin natt, bebisar.

PS. Vad hände med besöksrekordet? Haha, knas.. Ni e fina ni! Fortsätt titta in.