Time


Hej vänner! Jag vet att ni har saknat mig å sådär, men jag måste tyvärr säga att jag tänker lämna er igen. Har ju befunnit mig i Gällivare hela helgen. Åkt slalom. Solat i backen. Varit på afterski. Hängt med kusiner. Myst med mormor och morfar och farmor. Ätit påskgodis och druckit påskmust (när annars ska man göre?). Skrattat åt min kanin som sprungit runt i farmors hus. Pussat på min pojkvän. Skrattat med mina fina..... Ja, ni vet, har haft en såndär chill påsk bara. Och imorn drar jag vidare till Stockholm för att kriga om en landslagsplats, iiiih. Är sjukt pepp!! Kommer hem på söndag. Förmodligen helt slutkörd. Men jag ska inte klaga. För jag älskar det! PIIIS.

PS. Lovar att det kommer bildregn så fort jag hinner. Håll ut!

Easter


Okei, nu sticker jag. Önskar er alla en glad påsk!! Seeya på måndag.

Baby


Denna lilla fröken har gått å dragit på sig en rejäl jäkla förkylning. Inte så najs tajming med tanke på att vi far om några timmar. Vi snackade och kom fram till att det bästa e att hon stannar hemma istället för att ligga däckad där borta och eventuellt sjuka ner mig också. Fett tråkigt, men what to do liksom. Nu ska jag packa ihop det sista och baka en radiokaka innan pappa kommer hem. Latero!

Pjutt
Tyckte dessa tre kunde få ett eget inlägg ba sådär. Ibland vill man ju det. Varsigooo.

Tegel

Idagen på dagen haver jag und min kusino busat inne i stora stygga Lulestad, ehe. Sen typ ba drog vi hem å chilla å så drog vi å träna litte å sen ba därifrån drog vi å käka vip-middag innan vi glutta basket. Typ ändå fett soft dag. Aggan ska sova här inatt och imorn rullar jag och Helja till Gällivare. Verrinajsfågelshit! Gonatt nu va.

Captain


Gick just in och gillade TV3 på fejsbuuk bara för att kunna vara med och tävla om att gå på röda mattan med min gud Johnny Depp (FETT KOOLT!!!!). Skulle skriva vad jag ville fråga honom och jag ba: "What do you say about a trip to Caribbean with me and the Black Pearl?", hahaha. Jag vinner nog.

Memories


Glömt å säga det men bilderna från USA kom häromdan. Så fort jag öppnat paketet åkte hälften av dom upp på väggen. Kunde inte låta bli. Önskar att det var en dörr som man kunde gå in i och ba återuppleva allting. Men det äre ju såklart inte........... Nåväl. Fantastiska minnen hänger där iallafall. LÖV IT.

Peace

Äntligen e internet tillbaka!! Skönt. Började bli lite less (datanörd som jag är), hehe. Anyway.... Nämnde jag ju att vi skulle på bio i söndags och vi såg Water for Elephants. Asbra film! Igår hängde jag med två ärthjärnor, grillade mashmallows, åt donkenmat och chillade fett. Idag vaknade jag bredvid Helja, for och tränade, käkade glass på altanen med Denk och skrattade som en ko. Ikväll ska jag inte göra ett skit. Hejdå!

Bertil


I farfars gamla manchesterjacka åker jag till stan för att möta upp två bruttor. Biomörkret nästa!

Wishes


Trots det fina vårvädret som Lule bjuds på idag (igen) så vill jag ändå ut och resa. Tänk va härligt. Ba mysa runt på olika ställen... Åh. Dör litegrann. Aja, nu drar jag till hallen och matar skott med papi. Seeya latero!!

Beige


Och förresten, såhär såg jag ut ikväll om nån undra. Älskar att brallorna e som pyjamasbyxor, heh.