StripedDenna eftermiddag har jag gosat med mina nya fina röda skor, räknat några tal i matteboken, druckit thé med honung, vilat mig framför teven, skissat på mitt arbete om "gott och ont" (kommer bli asnajs). Och nu, kära vänner, ska jag fara iväg å träna i vanlig ordning. Inte många dar kvar så far vi till Umeå med laget. Woho!!

SänghängSatte ett annat minneskort i kameran och hittade bland annat dessa två charmiga bilder från Agges födelsedag. Prick två månader sen. Minns hur mysigt det var. Älskar kusiner. Och pojkvän. Och kalasmat. Och fika, hihi. På tal om det så har jag och Erland bakat värsta goda dumlekladdkakan ikväll. High five!!

Martens


Känner mig sådär fjäderlätt nyförälskad som man kan vara (inte bara i min pojkvän faktiskt). I ett par skor. För nu har dom landat hemma hos mig. Mina Martens. Feta pjucks asså!! For real. Helt sjukt najs. Totally lööövem.

Creativity

Idag längtar jag tillbaka till San Francisco. Sitter på grafen med en kopp kaffe och funderar. Har en uppgift med temat "gott och ont". Får tolka det hur jag vill, men det får inte vara för simpelt. Eller tvärtom. Har ett gäng idéer på lager men jag vet inte riktigt hur jag ska framställa det hela. Måste återgå... So long!

Långrandig


Kände mig lite som Emil i Lönneberga idag, hihi. Gjorde sällskap med Erland från skolan och bjöds som vanligt på supergod mat. Ni e så fina, mina Löfgrens. Kom precis hem och har bytt om, för ikväll äre sen träning. Typ segt när man ska upp tidigt... Men what to do. Ba köra ju. Önskar er en fortsatt trevlig måndag, folks.

Eighties


Fet innebandydag med ett gäng glada brudar. Tillagade en världsklassig söndagsmiddag med mina päron när jag kom hem. Tror nästan inte det finns nåt som slår grillat. Med klyftpotatis och ädelostsås, yummie. Hittade några fotoalbum från 80-talet som mamma suttit och pysslat med när hon var i min ålder ungefär. Huuur kul som helst! Och en annan sak som e rätt kul e att jag har sovis imorn. Går dock till fem.... Men det går nog. PIZ N LUV.

Kusinduon


Helt slut efter dagens fystester. Så allt är i sin ordning, hihi. Var egentligen tänkt att jag och Agge skulle spela in en video när vi sjunger, men en miljon skrattanfall kom i vägen. Så det blev inget alls, haha. Likt... Vi satsar på mys framför teven med bullar och mjök istället. Heldag med innebandy väntar imorgon. Sweet.

Daddys


Min nya båtismössa och mina nya manchesterjeans (kunde inte motstå ett par till). Har haft värsta softarkvällen med paps. Käkat Maxmat och karra framför en film. Standard när mamma är borta med sina tjejkompisar, haha. Fett. Är så trött att ögonen går i kors. Kanske dags å sova... Kommer ju faktiskt behöva det. Så gonatt hörrni.

Caramel
Tyckte det kunde få vara finfredag. Traskade runt lite på stan med två söta Löfgrens efter skolans slut. Erland shoppade (!). Säger ba wow. Haha... Nämen, jag shoppade faktiskt lite jag med. Ska jobba ikväll och sen ska jag bara sova sova sova för imorn har vi fystester hela dan. Ba börja ladda redan nu ju. Trevlig helg!

Ordered


Som några av er redan vet så har jag länge länge länge velat ha vinröda Dr Martens. Och nu har jag äntligen beställt ett par! Kan nästan inte vänta tills dom kommer. Men fysjutton va värt. Tack, finaste pappa.

Spirit


Extremt lång dag. Men tack för sovisen iallafall. Allt gick typ förvånansvärt bra. Ska fortsätta i samma anda imorn. Och nästa vecka. Och veckan efter det och... Ja, ni fattar. Helja har förresten kommit hem från Iran. Önskar vi bodde nära så att jag kunde krama henne. Men what to liksom. Kaffe och relax innan träningen nu. Adjö.

Tillägg: Började må asdåligt och kunde inte fara å träna. Sjukt less............