Wishing

Hade velat slänga upp massa bilder från året, men jag har tyvärr inte haft tid, eller tagit mig tid. Kan göra det nästa år, hehe. Men nu vill jag iallafall önska er ett gott nytt år!!! Ikväll blire dunderkalas. Fett.

Birthday

Snacka om skönt avslut på en hård träningsvecka. Och det är mammas födelsedag, ihii. Inventerade med laget klockan sex (!) imorse. Åt en sen lunch med Anna, Maria och Frida på Mat & Prat efter mer än två timmars fys på Helex. Reeeedigt. Imorn äre finmiddag på g. Trore blir grymt!! Och förresten, jättesöt gnagarbild va, hehe....

Krigare

Träna, äta, sova, träna, äta, sova. Så har dagen sett ut. Och dagen innan det. Igår alltså. Nu på kvällskvisten har jag även sytt in fem par byxor som legat och stört mig ett tag. Skönt. Imorgon blire repris av dagen idag och dagen igår. Varken orkar eller hinner med så mycket annat these days...

One

Om ett dygn får jag träffa honom igen.

Runner

Woho, äntligen nya springskor!! Pegasus såklart. Och fett snygga är dom.

Kusinvitamin

Rötottis och jag har firat jul, tränat, varit på bio, fotat, svamlat, spelat Sims 3, garvat, promenixat, lunchat, käkat gotta, snickesnackat, gjort stan, träffat glada människor och ba myst. Längesen vi umgicks såhär mycket. Och vi kommer ses resten av veckan dessutom, haha. Fett bra, sirrrran.

Tjugosjätte

Mysig annandag jul. Mår fint även fast Erland e i Övik. Där sanslöst duktiga Foppa kommer ifrån. Och han, gott folk, är en levande legend. Ser verkligen upp till honom (nästan lika mycket som jag ser upp till Erland, hihi). Hans dokumentär triggade mig att bli ännu bättre. Att fortsätta kriga. Och inte ta nån skit. Och sant är då det att man kan om man vill. Även om alla bitar inte faller på plats direkt.

Middle

For in till stan med Aggan (som jag hängt med varje dag på senaste) för å kolla om vi kunde hitta oss något fint. Och det gjorde vi. Trots att jag tycker det är lite jobbigt med all hysteri kring mellandagsrean egentligen. Köpte en ärmlös stickad sak, ett par mysiga prickiga bralls och ett par skyhöga cigarettbyxor. Niis.

Chill

Gud vad jag älskar å ligga i sängen och veta att jag inte måste kliva upp förrän jag själv vill. Men imorgon blire andra bullar. Träningslägret drar igång. Ba å börja tagga redan nu. Gillar ju dock att träna så det kommer bli kul. Inge jobbigt alls.......... Hehe.

Christmas

Haft en mysig jul ändå. Med god mat, Kalle anka, fina klappar och massa knasig släkt. Idag ska vi på bio och se Stig-Helmer story med hela gänget som var här igår, haha. Det blir roligt. Hoppas ni mår bra.

Erland

Världens finaste och bästa människa fyller sjutton år idag!! Grattis, älskling.