DreamSom jag lovade. Randombilder. Varsego. Mer kommer väl nån gång. Fast kanske i ordning och med text. Pöss.

Shine


Hoppas på sol imorn. För jag gillar näre är som på denna bild. Mucho vackero. Jo förresten, mitt hjärta mår SJUKT bra (på tal om ingenting), hehe. Ska försöka fota å visa er nå randombilder imorn. Har knappt fotat sen USA.... Gosh, skärpning! Nu ere iallefall nattinatti i min koja. Himla skönt. Adjökeeenn.

Flow


Ikeakea va givande. Kom hem med en hel del krejjjer. Tack så väldit, mami. Fredagkvällen innebar den skönaste vinsten på länge (fällde några lyckotårar). Halva lördagkvällen spenderade jag på Waldorf med mitt fantastiska lag och andra halvan hängde jag med min make. Dagen idag har vi ba monterat massa shit. Kommer bli asfiiint. Visar så foooort de blitt nån ordning. Håll utkik!

Nu ventar trening å mysi kvel. PEACE OUT, FOLKS.

Red head


Kusinvitamin sover här inatt och imorgon roadtrippar vi till Haparanda för en Ikeagenomsökning. Helt akei. PÖSS!

Ronjis


Juste, har hängt med denna brud all day. Superbrabrabra. Och ikväll äre match. Tagga.

Brown


Hittade ett par fulsnygga skruttskor på Röda korset idag. Charmiga och lätt värda 40 spänn. Puss på fynd!!

White


Jag har en miljon känslor i kroppen. En miljon drömmar. En miljon frågor. Vill så gärna gå åt ett håll utan problem från något annat håll. Men det är inte så lätt. För ibland är det svårt. Eller så inbillar man sig bara det. Dunno. Ska iallafall följa mitt hjärta. Huvvet får säga va det vill. Resten löser sig. I guess.

PS. Saknar redan andra sidan jorden.

Universe


Egentligen har jag enormt mycket att göra. Men istället gör jag ingenting. Så typiskt. Min hjärna har inte återgått till det normala ännu (skyller på tidsomställningen efter resan). Trots det borde jag ändå försöka ta tag i livet nu. Söker ork på Blocket, hähä... Tar hand om er när jag har tid, fina ni. Sad but true. Be patient!

PS. Jag gillar min nye stjärntröje. Den e söte.

Alive


TADAA!! Jag e faktiskt vid liv. Trore elr ej. Har ägnat mina första dagar på svensk mark åt viktigare saker än bloggen (stackars er, jag vet). Men nu känns det som att jag är på g igen! Har redigerat 150 bilder av 1000 så jag har fortfarande en del kvar kan man säga........ Men lite sneakpeaks ska ni få iallefall, hehehhe. PUSSIPUSS!!

PS. Har just lagt upp ett fettogäng med bilder på min fejsbuuk, kika och kommentera där tills vidare!

Home


Hej igen, kära Sverige! Guuu så skönt å va hemma. Efter 30 jobbiga restimmar. Gissa om jag är trött, pjuuh...... Dygnet är fucked up. Men det gör faktiskt nada, för jag är så jäääävla glad! Försöker samla mig. Lite av mig e fortfarande kvar på Hawaii (bild), lite e kvar i San Fransisco och lite e kvar i LA. Jag är helt tagen. Världen vi lever i är så fruktansvärt vacker. Sinnes. Tänkte bomba er med bilder och berätta en himla massa kul så småningom. Inte bara i ett enda milslångt pruttinlägg som ingen ids läsa, utan i olika delar. Erkänn fett bra?!

Btw, kan ju passa på att tacka mina päron som gett mig och min bror denna möjlighet. LOVEYA!!

Delayed


Just nu sitter vi på Arlanda. Flyget till Chicago är försenat. Mindre kult. Jag och min bror passar på att kolla runt på olika sidor om San Francisco och Los Angeles. Feta grejer vi ska seeee! Dör litegrann. Har för övrigt ba sovit en timme i natt, men så fort jag har fått chansen så har jag slumrat en stund, haha. Olikt..... Känns som att jag lever i en dröm typ. Nåväl. Ta hand om vårt avlånga land nu, folks! Puss och kram och puss igen.