SunJaaarå, nog hare varit sol idag. Jag har chillat med mysiga Sune, mjukglassat med min väninna Jessica (hehe), ätit mumsmiddag med bröderna Löfgren och ba jäst i soffan. Men imorn blire andra bullar. Ska nämligen springa en halv mil för å hämta båten (på land) med papi. Sen picknicka med saknade Miko. Så himla fint. Gonatt.

LuckHittade en Jack&Jones-jeansjacka, ett par vita randombraller (som blev shorts på två sek) och ett par Acne-jeans (!) som råkade passa helt perfa. Allt för en hundralapp på Röda korset. En hundralapp?! Hur äre ens möjligt? Kom hem med rent samvete iallafall, haha. Ibland har man tur.

PrickHaft värsta bra dan med Agge. Två tummar upp för soligt och fint väder. Fyndade på second hand och skrattade massor dessutom. Ingen skräll, haha. Visar fynden så fort jag har tid. Nu ska jag umgås med min fina pojkvän och imorn skall det hängas med Jenko å Denko. Suuuuveränt.

Peaceful

Ja det kan man lugnt säga om min midsommar. Pappa kallade det till å me för viloläger, haha. Himla mysigt hare varit iallafall. Tränade dirr jag kom hem och imorn ska jag och Agge fara in och köra lite på egen hand. Sen gör vi nog nåt kult skulle jag tro. Hörde dessutom att det var finväder på g också. Blir nog perrans. Nattinatti.

PS. Har världens sötaste moffa.

Go


I Agges randiga braller sätter jag mig i bilen till Gällivare. Glad midsommar på er, peeps. Vi hörs på söndag.

Yum


Fick två sånahär påsar av våran goa lagledare Pelle häromdan. Tog typ fem sek innan dom var slut... Hehe, olikt.

Begin


High five till mig själv som har jobbat färdigt för denna sommar, hehe. Nu blire alltså sommarlov for real. Men....... Jag hade faktiskt inte haft nåt emot att stanna i köket ett tag till. För det är fett kul där! Får hoppas att det blir fler gånger framöver. Puss och kram till goa kökspersonalen och min kompanjon Linn. Ni e guld.

Love


Innan vi åker ifrån varandra så ska vi träffas. Annars gåre ju inte. Fina du.

Taste


Bakat och smakat och fixat och trixat på jobbet idag, he he. Faktiskt skönt å va träningsledig ikväll. Får se vad jag hittar på. Vet iallafall att jag ska å handla med mamma till midsommar. Far förresten upp till Gällivare för å vara med världens finaste mormor och morfar då. Saknar dom jättemycket. Och nu borde jag kirra käk. Puss!!

Bomb


Förresten, hittade denna fräääscha jacka på Beyond Retro när vi va i Stockholm. Lucky me!!

Some
Varsego, här får ni glimtar ur min helg.