Sagoland

Tycker nog att förra hösten var finare än den som vi har nu. Kolla bara.

Stormvindar


Imorse var jag inte febrig och jag hade inte huvudvärk. Jag var glad som dom flesta andra dar. Annat blev det senare under dan. Hojja... Känner mig dock bättre nu. Om nån brydde sig, haha. Vad hände med dagens väder förresten? Galen storm typ. Onsdag imorn och jag krigar på. Puss och kram på er.

Production

Grafisk kommunikation står på schemat. Är i full gång med å lära mig programmen som vi jobbar i. Idéer blir till verklighet. Och man får berätta något. Något man kan stå för. Något som man tänkt igenom. För sånadär fiffiga baktankar är ju alltid kul. Älskar att jag valde Media. Men nu måste jag brumma vidare. Tut tut!

MondayTja ba. Här e jag och en (ganska osynlig) militärtröja från tvåtusenett. Ett ton plugg ligger framför mig denhär veckan. Och jag kan inget annat göra än bara göra det. För skita i det går ju inte. Good luckyluck to myself.

Socker


Igår var en såndär dag när jag kände att det räckte med att spela match och gosa i soffan hela kvällen. Skulle egentligen ha pluggat också, men orken fanns inte nånstans. Letade tillochmed i kakburken, haha... Nämen. Imorse stod jag och två till i kiosken på Ferruformcupen. Typ kult ju! Alldeles strax ska jag ta mig an det jag inte gjorde igår. Kanske övningskör lite också. Och ikväll får jag träffa min Erland. Puss på det.

Klippt


Dehär var en tischa med konstig modell tills saxen åkte fram. Gillar den bättre såhär.

Laddad


Utvilad och nästan helt frisk. Seriepremiär om ett tag, woho!!

Cover


Något nytt och fint att gömma sig under nu när regnet e på väg å dränka hela september. Och på tal om det så har vi typ översvämning i en del av källarn. Men de e lugnt, vi överlever ju allt.

Reunion


Tog en kaffe med min man i väntan på dagens häng med lille Denk. For hem till mig och bakade kladdkaka med en herrans massa dumle och marshmallows (Marshumlecake, haha). Fedt niz! Mina päron kom hem med sushi och vi satt å pratade tills Idol drog igång. Sen vare svammel å fnitter resten av kvällen. Som alltid. Tummen upp!

Godisrem


Lite likt faktiskt. Dock en svartvit sådan. Och oätlig, haha.

Bombad


Jag har inte varit där. Tyckte bara att den var tuff. Även denna för sjuttio kronor. Fatta värt. Har ganska många sånahär bomber nu. Men jag gillar ju varenda en. Och använder dom flitigt. Så då äre väl okej, hihi...