Blue

Dehär var typ det enda jag fotade med systemkameran igår. Antar att jag var för upptagen med att ha roligt, haha. Kände mig typ lite over the top i den där utstyrseln, men hur ofta äre gala liksom? Fett kul iallafall! Snajsiga Notaströjor också, yeeaaahhh. Ni e så bra, tjejor.

Gala

Lördag och lagfest med galatema. Marri och Rebban hade fixat så bra med maten och lekarna, och alla var så fina. Dessutom hade vi rackarns trevligt! Tråkigt att inte hela laget kunde vara där dock... Men det kommer väl fler tillfällen. Framåt midnatt dansade vi vidare till Allstar och fortsatte ha det göttans, hihi.

Success

Igårkväll lyxade vi till det, jag och Erland. Vi åt middag på Goodwill (nomnomnom) och jag behövde inte betala en endaste krona, hihi. Tack, min finaste. Gillade för övrigt tavlan som hängde ovanför vårat bord. Tänkvärd.

Desire

Hejhej, finisar. Jag hade min jeansjacka idag. Tycker om den veri mutcho. Känns som att det är massor att hinna med innan sommarlovet. Det mesta jag nojar över är det där med jobb. Vill verkligen att det ska gå vägen. Hade ju varit som en dröm. Förväntar mig dock ingenting, men man vet ju aldrig, hihi...

Again

Trivs med livet och idag hade vi massa plusgrader och sol i lilla Luleå. Mina vinröda favvomanchesterbralls är insydda och kan användas igen. Och det går inte att komma undan att jag är leopardtokig. Skulle typ kunna jämföra det med min kärlek till Erland, hehe................. Okej, men bara nästan hallå.

Besluta

Provade dessa fräsiga leggings på H&M för nån dag sen. Ju mer jag kollar på dom desto mer gillar jag dom. Borde kanske slå till. Eller? Kanske inte. Tvekar mest för att jag sparar pengar till London och så... Känns viktigare. Men var dom inte fina???? Jo, men... Åh.

Jammar

Världens bästa och mest älskvärda pojke har förgyllt min kväll. Han gjorde middag och vi sjöng och pussades och svamlade och han är så fin. Önskar att alla fick ha någon som han. Annars då? Grafisk kommunikation och bild även denna tisdag. Älskar kreativitet. Ogillar äggröra i skallen så att man inte kommer på något som är tillräckligt bra...... Men så kan det vara. Salami, brieost och thé med min käre mor nu. Ta hand om er!

Mossig

Älskar både jeansen och koftan. Även fast jeansen är liiite för tighta och jobbiga när man ska sitta......... You know what I mean. Men det är sånt man får ta om man vill vara fin. Haha, rimma på simma. Om du vill, din sill.

Swallow


Föll för det här söta halsbandet på Röda korset idag. Endast femton spänn och är sådär lagom långt.

Aloha

Jag längtar bort och framåt hela tiden men trivs ändå ganska bra där jag är just nu. Ganska jättebra faktiskt.

Colours


En sannerligen färgglad söndag! Fick för mig att baka cupcakes för första gången evvver. Hittade ett recept som lät vettigt, men tog (som vanligt) risken att ändra på det ändå. Mycket roligare ju! Satte i bl.a limeskal och trollade ihop en egen glasyr på måfå. Är typ förvånad att det ens blev nåt, haha... Nomnom!