Splittrad

Hittade en bild på mig som brunett. Har inte färgat håret på över ett år och har numera min naturliga hårfärg. Börjar bli lite less på det med tanke på att jag gillar förändringar. Funderar på hur jag ska göra. Färga mörkt eller låta det vara? Eller kanske ljusa upp? Ehm.....

Goodwill

Lunchade med bäste mor och bäste bror på Goodwill efter vårat träningspass. Fett gött. Rekommenderar alla lulebor att gå dit, namnam. Hade planer på att göra massa olika grejer idag, men det blev typ pannkaka av allt så jag och Erland gick och fikade på Take Away istället. Mysigt ändå ju. Standard med biskvi och kaffe, heh.

Love


Det finns ingen jag hellre skulle vara med. Inte ens Johnny Depp.

Krypin

Det här är en såndär mysig tröja som jag skulle kunna bosätta mig i. Resten av året helst. Eller åtminstone tills snön försvinner. Och när hösten kommer. Hittade den på H&M bland all rea på killavdelningen. Kap.

Easier

Tränar, äter, sover och myser för det mesta. Skönt är det. Men jag känner mig färglös. I själen. Är inte lika kreativ som jag brukar. Har inte varit det på ett tag nu. Tror det beror på allt som händer. Det som man inte kan påverka. Tycker det är ganska jobbigt. Men jag anstränger mig verkligen för att göra det bästa utav det.

Hero

Sötipötiputtinuttimysipysi är det enda jag har att säga om den här bilden. Jag och världens bästa storebror.

Vinnare


Lördagkväll. Mumsmiddag hos Löfgrens och myshäng på Friends med fyra knoddar plus en till. Sova sova säng säng, för imorn äre match. Och jag har ju inte ens sagt att vi har vunnit serien!! Shit. Det har vi ju. Med några matcher kvar att spela dessutom, hihi. Kval till division 1 väntar oss om några veckor. Sjukt kul!! Vi e ba för bra. Hoppas verkligen att ni tar hand om varandra därute. För det är viktigare än allt egentligen. Love to u.

Feed

Igårkväll gjorde jag och Erland gomiddag (perfekt lax med gudomlig ädelostsås, gyllenbrun och krispig klyftpotatis, färskt surdegsbröd och sallad). Och så en handmade Riesen-kladdkaka med vaniljvisp på det, MMMM. Så gott. Och imorse skämde jag bort min prins med frukost på sängen. Han har tur som har mig, hehe...
Och juste, jag har pajat min mobil helt och hållet nu efter x antal fall i golvet. Kul. Jättekul.

Need

Välkomnar lovet med öppna armar. Behövs verkligen nu... Kärlek till er alla från mig. Ni e så fina allihopa.

Tragedier

Idag har varit en minst sagt omtumlande dag..... Så oförståeligt och obehagligt hur snabbt livet kan ta slut. Ännu ett liv i min närhet som slocknat. Ännu en ung människa med hela livet framför sig. Ännu en älskad människa som aldrig kommer hem igen. Det gör så ont att tänka på. Och det berör mig verkligen. Varken klumpen i halsen eller illamåendet vill försvinna och det är svårt att vara positiv nu. Men vi som är kvar, vi har ju varandra. Låt oss ta vara på det och finnas där för dom som behöver det extra mycket.
Vila i frid, Jesper. Jag hoppas verkligen att du har det bra.

Soon

Att ett sportlov väntar känns så bra. Ska bara kriga mig igenom det sista plugget för veckan, sen får jag andas igen. Tänker på hur mycket det finns som gör mig glad och att jag är så glad för allt. Vill se mer av världen än denna lilla stad, men det måste tyvärr vänta just nu. Back to work......