Koskullskulle

Det var som en chock att komma hem och boxas i ansiktet av kylan (haha, inte riktigt så kanske). Men ändå ganska skönt på något sätt. Trots att jag gärna hade stannat ett tag till. Hann knappt öppna väskan innan det var dags för nästa resa. Till ett ännu kallare ställe, ännu högre upp i landet. Min älskade och underbara mormor fyllde nämligen 80 år i lördags så vi mysfirade henne med tårta och paket. Och så for vi en sväng till farmor också. Som vanligt när jag är där så fyndade jag i hennes oändliga garderober av gamla saker. Bl.a den här vita, söta, somriga. Lyllos mig, hihi.

Greklandat

På riktigt. Mysigaste veckan ever. Med mysigaste pojken ever. Ätit underbar grekisk mat varje dag, badat i kristallklart turkost och varmt vatten, myst på stekheta stenstränder och odlat fräknar på nosen, hållit handen och pussats längs restaurangfyllda gator, sett solen gå ner och färga både himmel och hav som i en saga, svamlat och skrattat som bara vi kan, provat regnbågsdrinkar och pussats ännu mer. Och så har jag ju fått vakna bredvid honom varje morgon. Och somnat bredvid honom varje kväll. Hur lyckligt lottad får man vara egentligen?

Livet

Imorgon far vi till Rhodos!!! Fattar typ inte att det är sant. Att vi verkligen ska resa bort från regniga Luleå. Men jag känner mig som världens lyckligaste. Kommer bo några kilometer utanför grytan, vid kusten, på ett ställe som heter Ixia. Så himla mysigt. Häng med på Instagram (emiliyao) om ni vill se vad vi har för oss under våran vecka i värmen, för jag kommer inte blogga något. Såklart. Tänker ju njuta lite extra av livet. Ta hand om er!

Yolo

Haft en stöööört bra och kul vistelse i huvudstaden. Bröllopet var ba wow!!! Och allt annat med typ. Hehe... Inget kan splittra oss. Någonsin. Jobbar 6.30 till 15 veckan ut och tränar efter det. Har massor att göra innan Rhodos och trots att det är flera dagar kvar så börjar jag bli lite stressad. Men det blir nog bra. Kommer ju få vara med honom konstant i en vecka. Min Erland. Åh vad jag är lycklig. Hoppas ni har en fin sommar, kära ni.

July

Imorgon är det dags att lämna denna stad för en annan, betydligt större, stad. Där kommer jag och mina bästa dansa nätterna långa och bara njuta av livet. Ungefär så. Det efterlängtade, persiska bröllopet är på fredag och det känns sjukt spännande. Här är en tjuvkik på klänningen jag ska ha (tack, fina Moa!!). På måndagkväll återvänder vi och redan på lördagen glider jag och min älsklingspojke till värmen. DRÖMLIV.

Ryggad

Börjat packa till Stockholm. Eller snarare rivit ut alla mina kläder på golvet och känt mig som ett frågetecken. Som vanligt, haha. Gick upp till mammas garderob för att hitta något annat än det gamla vanliga, och det gjorde jag faktiskt! En svart baddräkt med typ djupaste ryggen. Lika najs som min zebratavla ungefär.

Everlasting

Pratade och svamlade med Helja i telefon idag och åh vad jag längtar. Fascineras av tiden som bara går. Dagar, veckor, månader. Utan att rubba det vi som alltid har varit vi. Älskar oss för det. Älskar att vi klarar av det. Älskar att avståndet mellan lilla Luleå och stora Stockholm inte kan sära på oss. Älskar att vi ses på torsdag!!

Fruktig

På sommaren är jag extra duktig på att äta frukt. Speciellt svenska jordgubbar. Igår slängde jag ihop en asgod fruktsallad med banan, äpple, päron, apelsin, nektarin, mango, kiwi, och så jordgubbar. Såklart. Ovanpå det rev jag lite mörk choklad. Sen älskar jag ju färsk ananas, vattenmelon, vindruvor och physalis, men det hade vi inte hemma... Alltså, fruuuktansvärt gott!

Kalasande

Igår är förbi men ändå kvar. För det var så himla bra!! Släktkalas på dagen, med hemmagjorda tårtor av alla dess slag (mums!). Fortsatte firandet av världsbästa Aggebagge hela kvällen och natten med sång och musik och dans och skratt. Jag var dock inte kvar så länge pga dagens jobb. Men det gjorde inte så mycket, för jag somnade i den mysigaste famnen jag vet.