Sjuttonde

Som tvättäkta turister hoppade vi på en sightseeing-buss första morgonen, för vi ville ha lite perspektiv på stan. Kändes som en klok idé förutom att jag frös som en hund efter att ha fotat alla (många väldigt vackra och originella) skapelser jag sett i ca två timmar, haha. Dock värt nu eftersom vi inte hann gå förbi och granska Big Ben och hans vänner på närmare håll, pga andra och mer önskade prioriteringar. Men vi hann ju ändå se det mesta av det man borde se när man är i London. Pausade för snabblunch innan vi gled vidare till Starbucks och en energibomb som skulle få oss att orka strosa omkring längs outforskade gator några timmar till. En flottig middag på hotellrummet klockan jättesent fick avrunda dag två.

Sextonde

Både jag och mamma var i extas när vi anlände till London efter en halv dags resande. Väskorna hade följt med hela vägen från Luleå och humöret var på topp, trots fyra tunga ögonlock. Väl framme på hotellet lämnade vi alla grejor för att promenixa ett kvarter bort och, med facit i hand, äta thaimat i en ombonad källare. Från en liten affär på ca fem kvadratmeter köpte vi med oss syrliga jordgubbar och mumsade på dom i våran dubbelsäng medan vi försökte planera kommande dagars aktiviteter. Jag var så förväntansfull och själaglad över det faktum att jag, efter flera månaders längtan, befann mig i ett annat land, i en annan stad. Med tusen nya möjligheter.

Landa


Ni kanske trodde att jag hade glömt er och gått upp i rök. Men ickepickepö. Jag har varit busy med att bl.a redigera 103 (!) bilder från både kameran och mobilen, vilket betyder att jag ska klistra ihop några bildbombade inlägg här snart! Kommer dela upp det och skriva lite om varje dag så att det inte blir kaos. Bra, då vet ni.

PS. Mysigast med stora fönster man kan sitta i.

Kvar

London var som en dröm. Har haft det så rackarns fint och inte behövt passa några tider alls (förutom när vi hade bokat bord på restaurang). Är egentligen supersugen på att få visa er alltihop, men sen jag kom hem har jag haft fullt upp med pojkvän, skola, träning och jobb. Och jo, jag har fått jobb!! På ett fik. På Friends. Är typ överlycklig. Nu borde jag sova för imorgon ska jag springa milen............ Utlovar bilder från London snarast!

Älskar

När jag får andas in din doft där dina axlar blir till hals. När mina fingertoppar per automatik letar sig till dina skuldror och du ber mig att klia fast jag redan gör det. När du berättar intressanta saker om världen som jag inte vet. När jag vaknar före dig och hinner beundra ditt perfekta ansikte som så fridfullt ligger bredvid mig. När vi umgås med andra. När vi grejar och fixar med olika hantverk. När ditt lockiga hår blir sådär extra blont på sommaren. När det går några dagar som får mig att längta tills vi kramas igen. När du småäter från alla skålar efter maten. När vi pratar om drömmar och du nämner att du vill bo i en mysig timmerstuga vid vattnet. När du är yrvaken och tittar på mig med vilsna rådjursögon. När våra fingrar ofrånkomligt flätar sig in i varandra. När vi stannar upp och inser vad vi har. När jag vinner mot dig i kubb och alla andra slags spel. När vi stannar inne hela dagen och lyssnar på sommarregnet istället för musik. När vi lagar utsökt mat och äter i soffan. När du kommer och hejar på mina innebandymatcher. När vi har picknick på en brygga i solnedgången. När du säger att jag är fin. När vi dricker thé och tittar på dåliga tv-program som blir bra. När jag är rädd och du håller om mig. När det känns som nyspunnen sockervadd och livliga fjärilar i magen. När du drar mitt bångstyriga hår bakom öronen och lämnar varma pussar på min panna. När jag lånar dina alldeles lagom för stora tröjor. När vi dansar fånig vals och jag står på dina fötter. När jag lutar mig mot din bröstkorg och hör dina hjärtslag. När vi har debatt och du tror att du har rätt fast jag vet att det är jag som har det. När du är morgontrött och steker ägg med en rynka mellan ögonen. När vi sjunger i stämmor och du spelar gitarr eller piano utan att behöva fundera. När våra familjer äter middag tillsammans. När vi är långt hemifrån och glömmer bort vilken dag det är. När dina händer målar solar på min hud. När vi hittar på nya saker. När vi svamlar och skrattar så mycket att vi nästan inte kan sluta.

När jag känner mig nykär efter två och ett halvt år.

London

Dagen D är här!!! Jag och min käre mor ska äntligen fara till London. Så. Sjukt. Najs. Kommer hem vid midnatt på måndag så det blir sex dagar på vift. Får se hur det går, haha... Ta hand om er, godingar!

PS. Om ni vill ha lite koll på vad jag gör så kan ni följa mig på instagram (emiliyao), puss.

Abrakadabra

När alla måsten hänger som ett svart moln ovanför huvudet men man mår som en sol ändå. Har massor att göra men oroar mig inte, för jag vet att jag fixar det. London är så nära nu att jag nästan kan känna doften av det (trots min ihärdiga förkylning, hehe). Trollar bort dumma påhittade måsten nu och solar vidare i min längtan.

Asfaltspynt

Typ världens bästa kompisar till mina fossingar.

Onsdag

Det faktum att jag snart dansar runt på Londons gator istället för Luleås ger mig lyckorus.

Dröm

Mycket är bortgjort när lite återstår. Det går inte alltid bra och det blir inte alltid som man tänkt sig, men det går. Och just nu går det bra. Det känns bra iallafall, hihi. Är så himla glad för det. Dansar lyckodanser i vårregnet. Jag finns. Och jag kan.

Great

Tänk vad mumsigt fika, kalasigt sällskap och fina konstverk kan göra en glad.