Blomstrar

Stackars små blommor som vissnat och förmultnat medan vi tycks göra likadant. Men på något märkligt sätt håller vi ihop ändå. Tack för det. Tack.

Oförståelig

Dansar upp och ner i en värld som inget förstår. Eller är det vi? 

Forever

Mitt rum börjar faktiskt bli ganska mysigt och fint. Idag har jag klätt in mina barstolar med lurvigt tyg för att det är roligare än plast. Är på jakt efter en lagomt sliten byrå också. Gillar sånahär projekt som aldrig tar slut. Man kan fixa och trixa hela tiden om man vill. Min jordglob är för övrigt väldigt fascinerande, haha.

Kristallklart

Jag tycker om hösten. Men november ger mig ångest. Jag vill fara iväg. Och nu kan jag göra det, för jag har ju tagit körkort! Hihi. Nämen, jag vill ju längre. Visst, jag kanske är tjatig, men det är så mörkt och grått här. Nu regnar det dessutom........ Tur att Bon Iver finns. Längtan i mig bubblar i hela kroppen och växer mer och mer för varje dag som går. Har bokat First aid kit med Denise i janurari och Mumford and sons med storebror i april. Sen kommer jag ha ännu fler feeeeta grejer på schemat. Har jag bestämt. Och om ett halvår tar vi studenten!!!! Sjukt. Önskar typ att jag var lika flitig här som jag är på instagram, men hur ska man hinna med allt?