Epic


Okeeeei... Kan konstatera att PDOL levererade. Mycket tack vare Fröken Maggio och The Ark. Men nog har man fina vänner också, hihi. Tack för en episk gårdag, kära ni. Tack tack tack. Och förresten, fett söt Elin till höger.

Puss


Har haft en jättetrevlig kväll på Hertsön. Kära återseenden å massa skratt. Helt suveränt. Nu ska jag sova riktigt gott och ladda om för Piteå som förhoppningsvis dansar och ler, hehe. Fyndigt. Sleep well, lovely you.

Fiffigt


Tada! Här e min nya smyckesgrej. Som jag har målat svart. Hittade den på Myrorna och har inte en blekaste aning om vad den kan ha använts till förut. Såg iallafall genast idén att göra den till en smyckesgrej. Måste säga att jag är himla finurlig ibland, hihiihi.

Golden


Man ska int underskatta second hand.

Peace


Shit vilken dag alltså. Först morgonträning på Helex, sen häng med Miko som innebar massa snack och en mysig promenix till Storheden tur å retur i solskenet. Ronja kom hit och vi gick till stan där vi picknickade med Maxmat på Floras kulle, svamlade och pratade om allt som finns, hjälpte en tant som trillat med cykeln (dagens ros till oss!), såg solen gå ner i Norra hamn och käkade slutligen nattmackor hemma hos mig. Myyyys.

Free


Tjenahejsan! Tack och bock för dagens solsken. For en sväng till Myrorna med Ronja och fyndade (as usual). Håller på att måla en finurlig grej därifrån som jag visar så snart den e klar. Mot eftermiddan gled vi ut med båten till Niporna där vi åkte vattenskidor å sånt kul. Hann löpa lite innan den suveräna grillmiddagen också. High five!

Handmade


Korset iallafall. Lite skevt äre ju, men jag har hört att sånt brukar vara charmigt? Eller.... Kanske inte. Men ändå. Ganska fin tycker jag den blev trots allt. Tänk vilken förvandling en gammal tischa kan få. Amäjzing.

FärgladDet gör hon mig. Den där lilla Denise. Tackar och bockar för en mysig dag.

Girls
Förra lördan körde vi häng hos mig. Grillning, spel och massa skratt. Rackarns kult. Thanks to my lyckopiller som är very nice to me and får mig att le. I appreciate eran närvaro. Längtar till the next hangout with you, hehe...

Mys

I fredags for vi till stugan. Där tog vi oss tid till att bada i älven, basta i hundra grader (typ nästan), sitta framför elden och få rök i ögonen, tänka på alla offer i Norge, intervallträna i spöregn, äta god mat, spela ännu mera kort, käka glass vid Jockfall, baka bröd på muurikkan, fiska upp och halstra några abborrar, gå på promenix, döda en miljon mygg, gnata igenom nästan hela Monopol, hoppa vid Hoppet (hehe)... Och sen, utöver det, har vi bara myst. En såndär helg som man behöver ibland. Tummen upp.

Give

Nämen oj. Hej. Det var inte igår. Har verkligen haft det bra. Myst på så mycket som det bara går. Tågat upp till Gällivare, mumsat fet pizza, provat golfa litegrann, fikat en himla massa gott, briljerat i kort (hehe), chillat på Dundrets topp, skrattat med min fina morfar, sjungit till Erlands pianolir, studerat gamla foton... Och det bästa av allt. Jag har fått vakna bredvid min kärlek varje morgon. Inget kan slå det.