The monster under your bed


Såhär ser jag ut/känner mig just nu. Sjuuuuukt risig, rent ut sagt. Och om ni undrar vad jag gör så ligger jag i koma. TYP. Förstår inte vad det är med mig. Är (nästan) alltid full av energi, men idag efter matchen så hände det nånting. Jag typ dog. Ba sådär. PANG BOM.

Har prövat massa olika knep för att piggna till, men jag inser att sömn är det enda som lär hjälpa. Det betyder alltså att blir en tidig kväll för mig. Måste ju vara utvilad tills imorgon när Helja kommer, för då blir det inte mycket vila kan jag säga! he he he.. PEACE AND LOVE, BUDDIES.

Stop this train

Laugh until you cry


Jag längtar tills denna trio drar ut på nya äventyr igen. Det var alldeles för längesen nu. LOVE.

Time won't wait for you


Jag drar till min BF och repar lite inför Niornas konsert. Detta evenemang avgår stapeln den 10 mars i Tunaskolans aula (återkommer med tid för dom som vill komma). Så det är verkligen på tiden att börja agera. För sju veckor sedan satte jag igång med mitt gnäll om att vi skulle välja låt, bara för att slippa stressen att göra det veckan innan. Men han typ "neeei, chillaaaa, vi hinner". Och här är vi, sju veckor senare, med ont om tid och fortfarande ingen låt vald. En klassiker.

Nåja, det är inte mycket att göra. Tiden rinner iväg. Let's make it gooood!

Like so many times before


Måste säga att vi gjorde en riktigt bra kämpainsats mot Stil idag. PRIMA med vinst, guuurls. Var dock lite less när jag kom hem, men det är sånt man får ta.. Det går inte vägen för en alla gånger. Tur att pappa drog ihop en alldeles för god skål med massa onyttiga saker som typ kladdkaka, glass, godis, chokladsås, osv. För annars vet jag inte vad jag hade gjort, haha..

Imorgon väntar nya möjligheter! No plans förutom läns en stund på dagen. Får se om kroppen tillåter mig att fara.. Börjar bli ganska sliten. Men det löser sig nog. Som allt annat.

PS. Jag älskar gamla saker! Det måste fan vara det bästa. Den här väskan hittade jag hos min farmor i höstas och den följer med mig överallt. Vi är typ bästa vänner eller nått. DS.

Nothing but a dreamer


Min hjärna är numera inställd på lov. Det känns förjävla bra! Första lovdagen har endast bestått av chill för min del (chill = baka kladdkaka, kolla på OS, prata i telefon, tagga match, sjunga, äta, mysa). INGET plugg. INGEN stress. INGA bekymmer. Precis som det ska vara. Jag lever!

Just nu taggar jag med musik för att lira min sista innebandymatch för säsongen. Med tolv timmars sömn i bagaget så kan inget stoppa mig. Jag ska ge allt. BRUDAR, NU KÖR VI ÖVER DOM!

It feels so damn good


SPORTLOV. SPORTLOV. SPORTLOV. SPORTLOV. SPORTLOV. JAG ÄR GLAD. SPORTLOV. SPORTLOV. SPORTLOOOOOV!

For blue skies


Mitt senaste inköp. 400 kronor på BikBok. Får mig att längta som en tok till sommaren. Men det är bra. Jag gillar att ha saker att se framemot. Hur som helst, jag tror att dessa shorts ska få sig en rejäl omgång av lite sandpapper så småningom. Men just nu kallar ett ton plugg på mig. Det känns nästan FÖR lockande... Nei, shit pommes. Jag drunknar typ. PEACE OUT.

With sugarcoloured coating


Jag lekte lite istället för att plugga. Det kändes bra för stunden, men nu vet jag inte.. Whatevvah.

Choose your shoes


Det här var minsann ett bra kap som jag gjorde i höstas. 1000 riksdaler på Zòtano. Lätt värt. För dom är ju så fina. Och sköna. Helt i skinn. Skulle dock vilja ha dom lite mer åt det slitna hållet, men det är en världslig sak som löser sig med tiden, hohooo... MILLAN GILLAR!

A moment like thisOkei, nu ska jag berätta en grej. Det ringde för en stund sedan och jag svarade på mitt gamla vanliga sätt. Någon uppgav namnet Tomas och frågade efter min pappa. Jag räckte luren till honom och viskade att det lät som någon stockholmare typ. Han svarade och jag hörde verkligen hur glad han blev när han insåg vem det var. Men ni kan aldrig gissa...

TADAA! Sveriges före detta justitieminister Tomas Bodström! Jag kan tänka mig att det inte klingar några klockor för många, men han är typ lite halvkändis i vuxenvärlden. Typ polare med stadsministern och sånt. HAHA, KOOLA BANANER. Iallafall, han och pappa spelade fotboll i AIK tillsammans. En gång i tiden. Och på tal om det så började jag tänka på den här gamla videon. Pappa gjorde sitt avgörande drömmål i slutet, hahaha.. OH LORD! Lite kul är det faktiskt.