Sommarlycka

Känns som att jag har dansat igenom hela sommaren ungefär. Är så glad över hur allt blev. Fick en såndär magisk sommar som jag knappt vågade drömma om mitt i vintern. Kommer se tillbaka på detta och le med hela själen. Tack för det. Tack för fina vänner och arbetskamrater. Tack för oförglömliga resor. Tack för livemusik. Tack för Erland. Tack för träning. Tack för festivaler. Tack för sol (även fast det inte var mycket att skryta om). Tack för båtturer. Tack för bus. Tack för gamla fynd. Tack för kalas. Tack för bad. Tack för världens bästa familjer. Tack för picknickar. Tack för stillhet och stugor. Tack för jordgubbar. Tack för regn. Tack för att göra ingenting. Tack för fika och god mat. Tack för filmkvällar. Tack för solnedgångar. Tack för skrattanfall. Tack för kärlek. Tack för nyfunna vänner. Tack för tusen andra saker. Tack för mig.

Livet

Hehehej, alla livsnjutare! Jag kan vara den segaste jag känner när det gäller att blogga på sommarn, haha. Men det känns så sjukt oviktigt. Och vet ni vaaaad? Imorgon far jag iväg på sommarens tredje resa! Till goa glada Göteborg denna gång. Ska nämligen på Way out west (äntligen!!!!) och dansa i publikhavet och sjunga med till sjukt bra musik. Och dessutom bo på hotell med Denise och Linn, vilket innebär hotellfrukost varje morgon i fyra dagar, hehe nomnom. Är så pepp att jag inte kommer kunna somna ikväll. Det här är livet.

Joy

Insåg just att jag varken har visat er bilder från Stockholm eller Rhodos. Sorry, men jag tog sommarlov på riktigt från datorn (mobilnördade istället haha). Jag har hunnit med så himla mycket fint denna sommar och än är det mycket kvar. Är så lycklig att jag inte vet hur jag kunde ha sån tur. Här är iallfall typ världens lyckligaste bild från Rhodos, hihi. Åh, saknar det redan. Bildbomb utlovas inom kort...... Tills vidare får ni ha det kalas!