Spöket i köket


Juste! Hade nästan glömt bort att vi har lov och att det var (är?) halloween. Önskar att jag hade kirrat ihop ett galet hallo-häng med mina fina, men jag har som sagt haft fullt upp i helgen.. Får catcha upp det till veckan istället. Käkade just en god middag med mina päron och nu ska jag och papi fara och inhandla lite välförtjänt chirre och dirre. Huuuuuur najs? Vet faktiskt int va som händer senare. Ha en trevlig söndagkväll!

PS. Ändå skönt att vi har fått en timme. Ibland gillar jag vintertid.

The circle of life


Okei.... Det var längesen min kropp mådde såhär dåligt. Tre stentuffa matcher och en hel dags träning (+ match) med läns har verkligen lämnat sina spår. Jäklar asso. Fortsätter med hårdträning resten av veckan tills det är dags för DM nästa helg. Tungt, men min motivation är på topp bara för att jag tycker innebandy är så rackarns kul!

Och på tal om ingenting så har jag alltid drömt mardrömmar om Rafiki (ni vet apan) i Lejonkungen. Hur sjukt som helst med tanke på att han är värsta snäll ijenklien, haha.

Fuck life


Visst äre ok att känna så ibland?

Always you


Soffe, jag säger det alldeles för sällan - du är min bästa vän och jag älskar dig. Från vagga till grav.

Rise and shine


Ringde hit min finaste. Behöver lite kärlek av honom. Dessutom skulle pappa ta hem maxmat som tröst. För vi förlorade med uddamålet idag. Surt som fan eftersom vi ledde med 4-2. Men men, sånt e livet... Bara att kriga vidare. Är ruggigt trött och ska mysa framför Idol nu. Blir nog en tidig kväll. Imorgon tar vi nya tag! Puss.

Smiling

Med en helt random bild tänkte jag bara skylta lite med att alla innebandyintresserade kan lyfta sina rumpor och komma till Hälsans hus kl fem idag. För det är nämligen så att SM arrangeras här i Luleå för en gångs skull, så vi behöver erat stöd mer än nånsin! Hehe, hoppas ni får en treeevlig dag vad ni än ställer till med. Puss!

PS. Life is what you make it.

Det blir en bra dag


När dehär inlägget publiceras ligger jag och sover i min varma säng. Och när jag vaknar är jag förhoppningsvis utvilad och taggad som faaaaaaan på att lira SM!

Stand outLyckad halloween-dag på skolan! Dock liiiiite besviken på att nio tiondelar var tråkiga och inte klädde ut sig överhuvudtaget. Vadå obligatoriskt? Bullshit. Mig gör det inte så mycket. Bara större chans att vinna middagen på Allstar då ju! Hehe, håller tummarna för mig och Soffe, för vi satsade ju faktiskt. Annars då? Tokigt kul att bli utstirrad. För som ni vet gillar jag att vara i centrum. Haha, bloody kisses to yoooooou!

PS. Vi är inte med i Saw 3D. Men man börjar nästan fundera asso...

Som ett cornflakes


Next up: SCHOOL. Dagen kommer bli hur chill vi vill! Soffe och jag har gooode sköna planer för morgondagens halloween-tema på skolan. Mer än så säger jag faktiskt inte, hehe.. Ha en fin dag och frys inte ihjäl! PIZ N LUV.

Tänkande biltank


Jag vet vem jag är när jag är mig själv.

Allt utom minnesluckor


Guess wh0t? Mina sommarminnen låg i brevlådan när jag kom hem igår. Så jag tog in dom. Log lite. Blev värsta glad i hjärtat och knasigt sugen på att hänga upp allihop på väggen. Ska göra det, men väntar nog tills jag bytt rum. För det vore som onödigt att göre nu eftersom det endo börjar bli dags för rumsbyte snart... Hehe, lovely!