Armlös


Benlös. Makalös. Vill ha en sån. För den e söt.

Pusselbit


Se så fin. Har saknat henne varje dag sen vi skiljdes åt i somras. Usch vad jag hatar distans. Stockholm borde ligga gångavstånd härifrån... Men, himla kul att hon e tillbaka iallafall! Resten av veckan tillhör oss, bejbi.

WeekendJia hörrni. Ännu en helg förbi. En heeelt fantastisk sådan. Ingridienser: knallkorkiga kusiner + tokiga och glada människor + en miljon onyttiga godsaker + skrattanfall x1000. I vanliga fall brukar jag noja lite över måndagen och ba neeiiii jag kommer va så himmelens trött och klura på hur ska jag orka med en till skolvecka. Men denhär gången, denhär underbara gången, så slipper jag det. För ledigheten fortsätter hela veckan, hallelujah!!

Och om några timmar anländer världsbästa Helja. JAG. ÄR. SÅ. GLAD.

Lov


Fattar nada att lovet redan är här. Med plusgrader å strålande sol! Sinnesbra ju. Tar min lille kusin till en annan kusin för att spendera helgen. Det kommer bli huuur kul som helst, hehe. Må bra, folks! Pus å kjaaaam.

PS. Världens bästa Helja kommer hit på måndag. LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!

LovelyIdag var en dag då jag gick förbi en fantastiskt sko och inte kunde motstå frestelsen. Ett ögonkast och jag var helt såld. Inte nog med att dom är stört fräna så är dom det skönaste jag någonsin traskat runt i. Fattar ni vad det betyder? Jio, att vi är menade för varandra. Heheheh. Och jag som hade börjat spara........... Whatevvah.

Förresten, inatt får jag sova bredvid mitt livs kärlek. Ruggans bra torsdag asså!

Fearless


Yo lovers. Befinner mig hos min sjuke storebror. Feber e int kul. Tur att min e borta iallafall. Ska mysa här ett tag till, sen fortsätter jag med samma sak när jag kommer hem. Har dock matteprov imorn, men det löser sig alltid. Dagen idag har varit chillipilli. For till Morran och pluggade matte och åt popcorn och såg Trassel. Adjö.

PS. Gillar dehär halsbandet från USA.

Part 6

När vi ändå var i filmernas stad så var vi ju tvungna att fara till Universal Studios (Hollywoods hjärta) och kolla läget. Där fanns det mängder av galna aktiviteter, spännande åk-attraktioner, knasiga personer som var utklädda till olika filmkaraktärer, sneakpeaks på grymma 4D-filmer och massor utav mat och glass! Plus att det fanns en guidad tur med buss som tog oss runt hela området. Vi fick åka igenom platser där dom spelat in kända filmer och serier (bl.a. Grinchen och Desperate Housewifes) och uppleva korta scener ur riktiga filmer. Asballt! Upplägget på hela stället var klockrent. Kvällen bestod av NHL-match med skön stämning + tjockismat. FETT NIIIS.

Sway


Om man kan va på två ställen så är jag det. Eller så blev min andra hjärnhalva kvar på Hawaii eller nåt. No idea. Tänker på det varje dag. Älskade paradis, det enda jobbiga med dig är att jag saknar dig konstant. Seeya...

Söndag


Förutom att jag har vaknat bredvid en fin pojke, ätit enorma mängder mat, krigat mig igenom innebandyträningen trots en trött kropp etfer gårdagens match (som vi för övrigt vann med tvåsiffrigt), pluggat lite eländig matte och funderat på varför mitt zebratäcke inte är leopard, så har jag studerat snöflingor. Intressant faktiskt, hihi. Undrar vem som gör dom så fina innan dom kommer ner. Hmm... Gonatt, världen.

Part 5
Vi var framme i Los Angeles framåt eftermiddan efter att ha bilat hela morgonen. Sen stannade vi på det största shoppingställe jag sett. Fikade. Shoppade. Shoppade. Käkade. Shoppade. Fikade. Tills klockan blev mycket och vi var tvungna att fara vidare mot Hollywood. Där somnade vi sent och vaknade tidigt. Vi for till Santa Monica beach och löpte, sen hälsade vi på hos pappas kusin och hennes familj som bodde en timme från Beverly hills. Jättekulit, hihi. Stannade där hela kvällen och avslutade med en stjärnrunda på Walk of Fame. Snackade med några sköna legender som hälsade glatt till Sverige. Typ koolt att vara där och se allt. Det var som en film.

Part 4
Tredje dan i San Francisco. Vi hämtade hyrbilen tidigt på morgonen och begav oss mot Los Angeles längs den fantastiska vägen Highway 1 vid kusten. Övernattade på två olika ställen. Det första stället hette Monterey och där hade dom ett stort akvarium med bl.a pingviner och uttrar som var suuuupergulliga. På väg mot det andra stället som hette Moro Bay, såg vi ett gäng sjöelefanter. Enorma och jättesöta, haha. Vägarna var så guppiga och kurviga att jag nästan mådde illa, men utsikten var outstanding. Ibland hade vi havet 200 meter rakt ner på våran högra sida. Och jag som e höjdrädd. Anywaaaaayy, våran resa fortsatte mot L.A, the city of angels......