I can't believe that 365 days is gone already...Januari. Umgicks med tha gang innan Helja flyttade.


Februari. Var på konfaläger i Skellefteå med stört coola snubbar.


Mars. Gled runt i Stockholm med två pumor hela sportlovet.


April. Lekte med min nya systemkamera typ twentyfourseven.


Maj. Praoade med Lovan och Mändy på RIG i Umeå.


Juni. Var i Halmstad på elitläger med läns.


Juli. Spenderade en oförglömlig vecka i Göteborg på Gothia.


Augusti. Upptäckte Luleås paradis ute i skärgården.


September. Lyckades paddla kanot någorlunda stabilt på äventyr med klassen.


Oktober. Färgade håret mörkt enligt min egna lilla tradition.


November. Krigade på med skolan i värsta gråa mörkret.


December. Pussade på min bror som återvände från Thailand.

Ja, gott folk. Vad ska man säga? För mig är det helt ofattbart att året redan är slut. 2009 har gett mig så mycket. Jag kan blicka tillbaka och konstatera att det har varit ett jävligt bra år. Varje dag har väl inte varit tipptopp. Men nästan. Jag har lärt mig massor av vettiga saker som jag garanterat kommer ta med mig till 2010.

Nu ska jag fara till Krille med Sofia. Vi ska käka middag och sånt. Värsta myyyys!
Ta det lugnt där ute. GOTT NYTT ÅR, KÄRA VÄNNER!

There's not a star in heaven that we can't reach


Umgicks med världens bästa Miko idag. Stört mysigt vill jag lova. Insåg verkligen hur mycket jag har saknat henne.. Hojja. Att vi lät tiden rinna iväg så fort utan att träffas. Det är för dåligt.
Vi bokade in en photoshoot ute i snön nästa vecka, vilket lär bli siiiiiick azum!

Och ja, vad säger man om bilden ovan? Den togs i Stockholm förra året. Efter att vi hade sett Chrille Ronaldo utan tröja. Glada var vi ju iallafall. Men man kan enkelt konstatera att vi inte har alla hästar hemma. Trots det så älskar jag oss. Asamegasupermycket. ♥

MIKO, ENA MIN SKINKA E DU.

I am not what they say, I am what you see


Innan jag börjar så måste jag säga att det blev en fin dag trots allt. En mycket fin dag.

Det började med att jag for till Kvantum i sömnen. Packade varor med laget i tre timmar. Kändes inte riktigt som att det var värt att missa fotbollen för det.. Men så blev det iallafall.
Tog det cool-lugnt med soft musik innan jag satte mig på bussen till Lilleman.
Därifrån traskade jag vidare till bion för att möta upp mina favvotjejor. Avatar stod det på våra biljetter. Helt okei film. Fattade dock inte så mycket.. Men om man gillar harrypotterstyle så är den lätt värd att se! Liiite för mycket fantasy i mina ögon dock. Men ändå stört bra gjord!
Börjar nästan tro att alla dom där sagofigurerna ska komma och knacka på hos mig i natt...
Äh. No worries, Millan. Dom är ju snela!

Hemfärden från bion var nog dagens höjdpunkt. Vi blev sådär härligt fnittriga allihop. Godiset vi köpte måste ha innehållit någon form av lyckopiller. Alltså på riktigt. Det kändes faktiskt som att jag var full, även fast jag aldrig har varit det, haha. På tal om det så är jag ganska stolt över min insats att stå emot. Fyller sexton om två veckor och nog fasen klarar jag av att hålla mig borta från alkohol två år till. Jag säger då det: Jag kan om jag vill.

Well, nu är det hög tid för mig att få lite sömn i bagaget.
Morgondagen blir en bra dag. Jag känner det på mig.

Do you remember our song, my dear love?I just wanna give it all to you
I wanna share this with you
Make you mine and mine will be all yours
Whatever you want and more
What I’m anticipating
Everything else would be overrated
Baby it’s for you it’s all for you

I will always remember.

Don't let those bastards reel you in


Det blir inte alltid som man tänkt sig. Saker och ting kan inträffa vilket gör att man måste ändra sina planer, om man nu har några. Ikväll hade jag faktiskt det, men det blev inget.
Hyfsat less var jag... Tur att jag har min bror iallafall. Han är bra. Mycket bra.

Stack ut på en prommis istället. I ren ilska (hoppar över detaljerna). Ja, och om någon har missat det så är det tonvis med snö ute. Man typ drunknar. Dessutom är det 30 grader kallt och tomtar överallt (det där sista skrev jag bara för att det rimmade, hoho). Eftersom jag struntade i vantar så var mina händer som isklumpar när jag kom in. Kunde bita i fingrarna utan att känna något, precis som om jag bet i en frusen köttbit. haha, usch. Går det ens?

Nåja, mina vänner. Jag funderar på att krypa till kojs. Gärna innan klockan ett. Måste bara lyssna på några godingar från min enorma playlist på Spotify. Wow people. Världen är full av bra musik. Och det roliga är att man hittar nya underverk hela tiden.

Hoppas ni inte fryser ihjäl i detta vintermörker. Om det gör er piggare så vänder det snart.
Imorgon ska jag packa varor på Kvantum med laget. Gud vad himmelens trevligt va.

PEACE and LOVE

Tonight you will rest in my mind

Idag har jag inte gjort nånting. Eller jo, jag har tränat. Vet ni hur skönt det var? Nä, det gör ni ju inte förstås.. Men jag kan säga att det var huuur skönt som helst! H3H3. Annars har jag inte gjort något. Typ. Jag gillar chilldagar. För då kan man ligga i sängen och se på tv tills ögonen blir fyrkantiga. Om man vill. Och när man så småningom ska resa sig upp från sitt lilla krypin så kanske man får ont i lederna. Inte lika underbart dock. Hoho, nu lät jag finurlig...


Vet ni? Jag ska bege mig till Ema nu. Vi ska chilla. Fattar ni? CHILLA. Bara chilla.
Jag älskar att chilla. Det är så chill. Va fult det blev att läsa chilla när man skrivit det x antal gånger... Chillberoende. Fett coolt. JA TACK. Jag är en knallkork.

Är det inte himla härligt att jag finns? nei. elr jo. kul för mig. HEIDO.

You're not ready to walk out the door without a smile


Tänkte bara säga att mina kusiner är väldigt fina. Jag är stört glad att jag har dom, hihi. Puss!

I can't sleep with this feeling

Jag vet inte varför det känns som att jag har förlorat något. För det har jag inte. Jag har ju allt jag önskar mig. Underbara vänner, underbar familj, underbar pojkvän. Ändå knyter det sig i magen när jag ska sova. Det finns så mycket jag inte förstår trots att jag får det förklarat för mig. Tanken på att jag vill räcka till, finnas där för alla, vara en bra dotter, syster, kompis, flickvän, är svår att slita sig ifrån. Hur ska jag göra? Jag har tusen frågor som studsar omkring i skallen på mig. Förstår inte ens varför jag känner såhär. Det är typ.. Skumt. Eller va? Ja, typ.


Shit pommes. Nu kanske det blev svårt att förstå det här eftersom jag är ganska bra på att svamla till saker och ting. Men ni ska veta att jag försöker. Hela tiden försöker jag. Det enda jag kan, utan att försöka, är att vara Emilia. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska vara henne på bästa sätt för att alla ska bli nöjda...

Sleep tight. Eller nått. Whatever.

She's like the swallow that flies so high


Hei. Kolla vilken tuff oversize-tröja jag fyndade på mellandagsrean. Värsta mysisen, hehe.

Julen blev för övrigt väldigt trevlig, som alltid. Min släkt slår dock rekord i fulhet, men jag älskar den ändå. Känner mig oerhört krallig efter en träningsfri vecka. Har julmat upp över öronen, typ. Men det är ju så det ska va. Imorgon ska jag iallafall träna. Tio på morgonen dessutom. Och nu ska jag pysa iväg till min bästa vän. Sen kommer nog finaste Erland hit. Jag är glad!


It's cold outside but you're warming my heart

"This is how it works. You're young until you're not. You love until you don't. You try until you can't. You laugh until you cry. You cry until you laugh. And everyone must breathe. Until their dying breath. No, this is how it works. You peer inside yourself. You take the things you like. And try to love the things you took. And then you take that love you made. And stick it into some. Someone else's heart. Pumping someone else's blood. And walking arm in arm.
You hope it don't get harmed. But even if it does. You'll just do it all again..."

All I want for Christmas is you

Oh god.. Det är julafton idag! Var lite orolig över att jag inte skulle ha någon julkänsla alls, men det börjar ta sig. När Kalle Anka börjar så antar jag att det släpper, hihi. Jag hade gärna blivit fem år på nytt, flygit upp ur sängen snabbare än blixten och haft det där pirret i magen ända tills tomten delat ut alla sina julklappar. Men jag tror nog att det har sin lilla finess med att vara lite äldre också.. Det är ju som det som är meningen. Allting har sin tid.

Om någon frågar vad jag önskar mig i julklapp så brukar jag alltid ha något speciellt att säga, men i år har jag faktiskt inte kunnat svara på det. Sanningen är den att jag inte önskar mig någonting. Jag har redan allt jag behöver. Kärlek. Det är allt man behöver. På riktigt. Sen är det ju alltid kul att få julklappar, det är inte frågan om det, men det är inte livsnödvändigt om ni frågar mig. Jag hoppas att ni också känner så.


Nåja. Jag tycker att ni ska mysa till det riktigt ordentligt med nära och kära nu. GOD JUL ♥