LadidasBehövde inte ens solbrillor idag. För det har varit molningt och tråkigt hela dan. Och bara därför så tänkte jag att vafasen, lite färg skadar ju inte. Hann ba plugga en kortis när jag kom hem innan det var dags för inventering med laget. Över förväntan faktiskt, haha. Pizza och allt ju. Nu krigar jag vidare............... Hejrå.

Beef


Bara för att jag såg redigt biff ut. Helex igår måste ha gjort sitt, hehe... Nämen, på rikt då, jag har ägnat heeeeela dan åt plugg. Verklien hängit. Men det är ju sista spurten nu så jag måste. Krigar vidare för att jag vet hur det kommer kännas efteråt. Wish me luck. Pusspuss!!

Helja


Snart får jag skratta med dig igen. Lääängtar...

MummyWhat I've been up to. Gofikat med släkten. Och pluggat. På mors dag. Puss på henne förresten. Tänkte faktiskt återgå till det eländiga plugget innan det börjar bli dags för käk och träning i vanlig ordning. PIZ N LÖÖÖÖV.

Han


Har haft en rolig dag med laget. Råkade bli mästarnas mästare, haha. Kuuulit! Borde ha pluggat idag, men jag har varit för trött. Så nu ska jag gå å lägga mig med han den där och ta nya tag imorn istället. Gonatt på er.

CrazyJättefin kväll igår tack vare gryyym middag och ruggans skönt sällskap, hihi. Pusspusspuss på det!!

Rush


Har lite brådis. Ska städa hela huset, duscha och packa ihop mina grejor innan jag och Soffe ska fara vidare till Fjunki för middag och häng, vilket är alldeles för snart. Haha, typiskt mig va... Men det går nog. Trevlig kväll!

Fjunki


Imorn ska jag hänga med denna lilla fjunk hela dan typ. Ser fram emot det. Nu tänkte jag krypa ner i sänghalmen och nanna sött efter ett redigt mördarpass på Helex. Underbart att vakna imorn asså... Haha, puss å gonatt!

Chillin


Yeppiyo, that's what I do. Kändes som en lördag när jag vaknade idag. Kan bero på att jag är ledig, iih. Snackade just med Fjunki (Jessica Lalalandberg) om morgondagen. Feeettt mannen! Nu ska jag förtära föda, sen träna tills min hälsa säger ifrån. Puss och kram och kram och puss.

Firrar


Blev hemma idag och imorn är vi tydligen lediga. Jackpot! Eller vaa, ne. Är faktiskt inte på topp. Men behöver inte nån som tycker synd om mig heller, för jag har en kall vän som kan få mig att må bättre. Haha, nolifer... Nu ska jag lägga mig under täcket å krya på mig. Tack för idag och igår och imorgon.

Hope


Säger godnatt och hoppas på att må bättre imorgon. Puss på han den där.