: )



Ååååh, det ska bli så sjuuuukt roligt att fara till Junsele imorgon! Jag är GALET pepp!
Blir borta hela helgen. Förstår ni hur jävla underbart?!?!

Nåväl, nu är det hög tid för mig å nanna kudde..

TA HAND OM ER OCH MÅ GOTT, SÖTNISSAR!

Catch me!

Ja, vad ska man säga?
Bloggskrivandet går åt pipsvängen. Men egentligen så är det väl en fet CAREBOX på den.

Sitter i Median på skolan och söker fakta om Zidane. Många bilder det finns när han typ knockade en kille och fick rött kort 2006. Seriöst, är det ens sista match i karriären så ska man fan kliva av med rent samvete. Tycker jag.

Faktan om Zidane är till mitt franskaarbete. Vet faktiskt inte hur jag ska redovisa det ännu.. Antingen blir det en photostory eller så kirrar jag bara en planch. Det får bli en gåta tills vidare. Erik och Filip håller på med varsin photostory nu och jag aaaasgarvar! Fula dom är : )

  

Helgen har varit gorgeous. Fotbollslir och guld på Hertsö IP med Finlirarna, mys med Philip, match med div2 och tältning med Helja, Elin, Ema och Sofia. Sjukt bra. Det tråkiga i det hela är väl att vi inte har varit alla fem på typ... fyra månader? Men jag är i alla fall nöjd att det blev av nu när Helja ändå var här och hälsade på.

Nääää, vet ni vad?
Nu ska jag återgå till mitt seriösa jobb. Wish me luck!

1, 2, 3.. OST

Okej, man kan säga att min tid har runnit ut i sanden och jag nästan glömt bort att jag ens hade en blogg. Förlåt, söta små läsare. Jag ska försöka bättra mig. Men inte just nu.
Sen. När jag känner att orken existerar.

Pallar egentligen inte blogga för tillfället, har så himla mycket... Blir stressad av bara tanken.
Praorapport, bokrecension, checkpoint, matteprov, franskaredovisning, engelskaredovisning, projekt med Kulturskolan, rep till skolavslutning, låtskrivning, fotbollsträningar, matcher, länslagsuttagningar, osvosv... Borde inte prioritera datorn OCKSÅ. Inte värt.

Jag orkar inte.

Det värsta är att jag inte har något val.. Måste ta mig igenom dehär på nått sätt.
Eller nä, fel formulering. Jag VILL ta mig igenom dehär. Det kommer bli bra.
Allt blir bra. Nån gång.

Klart slut.

Follow the light and you'll come right

Kan ju börja med att berätta att jag har blivit utsedd till första provsmakare i köket på Ferrufrom denna vecka. Dessutom har jag fått laga mat och baka som en tok idag, så nu är jag på topp! Försöker vara på g hela tiden genom att fråga vad som ska göras och det uppskattas verkligen med tanke på att det är personalbrist i köket för tillfället. Har fått sjukt mycket motivation att starta ett café när jag blir stor. Drömt om det sen jag var en liten plutt.
Fattar ni hur coolt det skulle va?!

Kom att tänka på en sak när jag stod och rörde ihop all smet idag.. Sommaren är ju bara ett stenkast bort! Vad händer?! På måndag är det ca 20 skoldagar kvar tills vi står i kyrkan och sjunger Den blomstertid för typ femtioelfte gången. För mig är det fullkomligt ofattbart. Kan inte riktigt finna mig i att tiden kan gå så ruggigt fort. För det är ju typ inte heller den här ba ''ååh vad kul det är med skola'', snarare ''skönt att det snart är över''. Så i det här fallet så kan man inte säga att tiden går fort när man har kul. Klockan tickar ju i samma takt hela tiden, så det är nog bara mentalt.

När sommarlovet kommer så är jag garanterat inte den enda som kommer vilja trycka på en ''paus-knapp''. Ja, det har jag faktiskt funderat på. Tänk om det ändå fanns en sån..
En knapp som pausade tiden när allt var som bäst. Aldrig mer den där oron i magen när problem uppstår. Inga problem alls. What a perfect life... Eller? Om det nu vore så enkelt så skulle Gud förmodligen ha skapat en sån. Men han ville väl ge oss en utmaning. Lära oss att våga ta risker. Handlöst falla i hopp om att någon tar emot en. Det är nån mening med att allting är som det är. Att tiden går och går utan att stanna. Att ingen är den andra lik. Ur min synvinkel så skulle inte livet vara perfekt om det var helt perfekt. Haha, missuppfatta inte det där nu. Jag menar bara att det som gör livet vackert är dom där små felen.

Nje, gott folk.. Det börjar bli dags för mig att fara till Tunavallen och sparka lite boll. Can't wait!
Ville bara kläcka ur mig lite fula tankar först : )

Mr. P, du gör mig glad.

:)



Hej, jag är en mupp!

Veckans prao har börjat galant! Organizer E.O har klarat sig prima i köket och hon har haft hur kul som helst, so far! Det första hon fick höra var att hon sken som en sol, trots att hon var trött som ett aaaaas. Underligt. Tänk att det alltid är lika kul med komplimanger.. Nåväl, hon har tagit egna initiativ och sett var hon behövts - redan första dagen! En spontan applåd*

Måste bara meddela att Lisa är så jävla bra.


Tidig uppgång imorgon.. Nu däckar jag! Sweet dreams, sugar..

9/5-09

Jag svävar på rosa moln.

Umeå-veckan is ooover

Tidigare idag kom jag hem från Umeå med buss. Det har varit en lärorik och intressant praovecka. Framförallt lite annorlunda. Jag, Amanda och Lovisa har varit med och fått känna på hur det är att vara elev på RIG, vilket har varit en blandad upplevelse. Sjukt härligt att få träna så mycket! Det gillar jag. Men jag kan inte påstå att det var ett särskilt organiserat ställe vi hade hamnat på dock. Kändes inte som att dom var så brydda om att vi skulle få det bästa intrycket av deras skola, men det är ju bara plockat ur mitt perspektiv. Annars har det varit skitkul! Vi gjorde det absolut bästa av situationen. Love ya, girls!


Måste säga att jag har träffat en hel hoper med nya människor som gett mig inspiration inför kommande val i livet. Jag tycker det är ganska coolt hur andra människor kan påverka en bara sådär.. Men innerst inne så bestämmer man ju själv. Man gör sina val och får ta konsekvenserna av det. Ibland är det svårt, men det går. That's it.

Det fick bli en kort sammanfattning av veckan, och eftersom jag inte fått tillräckligt med sömn dessa dagar så tänkte jag pysa i säng nu. Men först ska jag käka taggtråd och teflonpanna inför matchen mot Storfors imorgon. He he he..

PUSS och GODNATT

Måndag

Idag var det tänkt att Jag, Amanda och Lovisa skulle vara nere i Umeå på prao. Men så blev det inte, för dom är nämligen lediga på stället vi ska vara på, dvs Riksinnebandygymnasiet, så vi far tidigt imorgon istället. Känns rätt bra med tanke på att jag behöver plugga. Har sjukt mycket som ska in efter prao om två veckor.. Aja, det är bara att göra det bästa utav det. På något sätt så lämnar man alltid in sakerna i tid även fast man tror att man inte hinner.
Men det är ju bara najs. Vi kallar det MAGI!

Nåväl, det bär som sagt av till Umeå imorgon. Jag tror det kommer bli fullkomligt gräääjjt!
Hemma på fredag igen, sen blir det förhoppningsvis myspys i helgen... hihihi.
Om en vecka så praoar jag på pappas jobb i köket. Min uppgift blir att hjälpa till med att laga mat, baka, diska, städa och sånt, vilket passar mig alldeles utmärkt med tanke på att jag älskar att jobba i köket och har städmani. Man kan nog säga att jag är en tvättäkta organizer! Har garanterat ärvt det av min mor. Haha!

Well, nu är det dags för mig att återgå till det som ska göras.
Börjar med att checka pack-listan....

Seeya!

I'm totally stuck in this game

Sunny daaaays lalalaa

Dom senaste dagarna har varit sjukt bra!

Kort sammanfattning följer nedan:
I torsdags umgicks jag med härliga människor på mjölkudden, spelade spel och cyklade.
I fredags var jag i Storfors och lirade match med div2, sen for vi på middag hos familjen Bryggman där bredvid. Det var grymt! Följde med Lasse, hårdingen som är med i 93ornas hockeylandslag, till några av hans kompisar efter maten. Vi chillade bland annat vid en eldstad med en bergssprängare på högsta volym. Snacka mys det var.. Jag älskar pitebor!

Igår tränade jag lite fotboll på morgonen, köpte nya copa mundial (för det var hål i mina), sen for jag till Alviks ip för att se min bror lira och på kvällen så umgicks jag med Ema och Sofia. DONKEN sitter aldrig fel! Så är det bara.

Nu ska jag iväg på match igen, seriepremiär med div2 på Skogsvallen. UNDERBART!